Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Rozkminy
Davos - 2015-04-17, 22:26 Czy jak Chodnikowy Wilk usiądzie na chodniku to dostanie wilka?icywind - 2015-04-17, 22:31 Nie, to my dostajemy chodnikowego wilka jak siadamy na chodnikuJankielKindybalista85 - 2015-04-18, 02:19
icywind napisał/a:
love178 napisał/a:
To w sumie chyba wychodzi na to, że równie dobrze możesz się napić wody i wejdą w Ciebie jakieś poglądy
Albo, że facet się w ciebie spuści i wejdą w Ciebie jego poglądy
love178 napisał/a:
No w sumie aż idzie zapomnieć, że kminimy na temat czegoś kompletnie niedorzecznego
Teraz się zgubiłem. Dlaczego wytrysk w kobiecie miałby byc niedorzeczny? No przeciez ile mozna na twarz i cycki?! Naprawdę, nawet to potrafi się znudzić!Mistress9 - 2015-04-18, 11:09
JankielKindybalista85 napisał/a:
icywind napisał/a:
love178 napisał/a:
To w sumie chyba wychodzi na to, że równie dobrze możesz się napić wody i wejdą w Ciebie jakieś poglądy
Albo, że facet się w ciebie spuści i wejdą w Ciebie jego poglądy
love178 napisał/a:
No w sumie aż idzie zapomnieć, że kminimy na temat czegoś kompletnie niedorzecznego
Teraz się zgubiłem. Dlaczego wytrysk w kobiecie miałby byc niedorzeczny? No przeciez ile mozna na twarz i cycki?! Naprawdę, nawet to potrafi się znudzić!
No i mniejszy syf się robi icywind - 2015-04-18, 17:03
JankielKindybalista85 napisał/a:
Teraz się zgubiłem. Dlaczego wytrysk w kobiecie miałby byc niedorzeczny? No przeciez ile mozna na twarz i cycki?! Naprawdę, nawet to potrafi się znudzić!
Wiesz pszczółki, motylki. Chyba, że chcesz wychowywać gromadkę bachorów to spokomacbed - 2015-04-19, 10:49
Cytat:
widzieliście kiedyś wierzącego w boga naukowca ja nim nie jestem a bynajmniej nie jestem naukowcem ale jestem bardzo wierzący więc wezmę pod uwagę to czego nauka zdołała już odkryć .Wiadomo więc że materia to jest zaledwie 4 % całości wszechświata , gdy Jezus Chrystus mówi że królewstwo niebieskie jest pośród was może chodziło mu o tą całą resztę której ludzkie oko nie jest w stanie zobaczyć , np anty materia , dziś możemy to określić mianem innego wymiaru , ale pytanie powstaje wymiaru czego ,czasu? czy też czasu zanurzonego w przestrzeni czyli czasoprzestrzeni,której bariery my nie jesteśmy w stanie złamać ponieważ ogranicza nas materia ,a barierą tą jest prędkość światła , naukowcy szukają boskiej cząsteczki i mają racje , bo przecież początek jest końcem a koniec początkiem i tak też nauka to widzi od jednego wielkiego wybuchu do grugiego wielkiego wybuchu kiedy to jeden wszechświat się kończy a drugi zaczyna bo może to wszechświat jest Bogiem a Bóg wszechświatem nie ma początku ani końca dlatego też człowiek dotąd nie znalazł najmniejszej cząsteczki ani nie widzi końca kosmosu tylko czy ten kosmos jest tak olbrzymi czy to my jesteśmy poprostu tak mali
Love178 - 2015-04-19, 10:57
macbed napisał/a:
tylko czy ten kosmos jest tak olbrzymi czy to my jesteśmy poprostu tak mali
Na jedno wychodzi macbed - 2015-04-19, 11:00
Ichi wa Zen, Zen wa Ichi Love178 - 2015-04-19, 11:01 Nomc1ick - 2015-04-19, 12:29 zdecydowana większość naukowców jest wierząca, just sayin'ZSK - 2015-04-19, 13:43 Wiecie może czy da się wziąć ślub bez dowodu osobistego?Davos - 2015-04-19, 13:58 ZSK, trochę nie ten temat, ale odpowiem - nie musi być akurat dowód osobisty, ale musi być jakiś dokument ze zdjęciem, potwierdzający tożsamość (paszport, prawo jazdy). Plus odpisy aktów urodzenia osób chcących wziać ślub.
Tak btw: Gratulacje! Barbra - 2015-04-19, 14:01 czemu nic nie wiemy ChodnikowyWilk - 2015-04-19, 14:02 Dostaniemy zaproszenia? ZSK - 2015-04-19, 14:13 Pytam bo byłem wczoraj na kawalerskim mojego kuzyna, który trwał 14 godzin i był całkiem ciekawy (:D) ale zakończył się tym, że ktoś zwinął Młodemu portfel wraz z dokumentami a do ślubu dwa tygodnie.Zaknafein - 2015-04-19, 14:21
[ Dodano: 2015-04-19, 13:21 ] *icywind - 2015-04-20, 12:59 Czy jeśli zdejmiemy z kogoś magiczną klątwę to ten ktoś będzie rozczarowany?Love178 - 2015-04-21, 08:20 Będzie odczarowanyDavos - 2015-04-21, 11:37 Czyli analogicznie, jeśli na kogoś rzucimy klątwę to ta osoba będzie oczarowana?
A ja mam rozkminę związaną z Wojtkiem - gdyby ktoś mu zaoferował, że Korwin zostanie prezydentem, a jego partia wygra wybory i to z taką przewagą, że będzie mogła nie tylko samodzielnie rządzić, ale i zmieniać konstytucję, a sam Wojtek w przyszłości zostanie cesarzem Polski - ale tylko pod warunkiem, że Wojtek nie będzie walić przez cały rok, a jeśli choć raz się złamie, nici z całej umowy - ciekawe, czy by się zgodził. A jeśli tak - czy by wytrzymał NN7 - 2015-04-21, 12:00
Davos napisał/a:
Czyli analogicznie, jeśli na kogoś rzucimy klątwę to ta osoba będzie oczarowana?
A ja mam rozkminę związaną z Wojtkiem - gdyby ktoś mu zaoferował, że Korwin zostanie prezydentem, a jego partia wygra wybory i to z taką przewagą, że będzie mogła nie tylko samodzielnie rządzić, ale i zmieniać konstytucję, a sam Wojtek w przyszłości zostanie cesarzem Polski - ale tylko pod warunkiem, że Wojtek nie będzie walić przez cały rok, a jeśli choć raz się złamie, nici z całej umowy - ciekawe, czy by się zgodził. A jeśli tak - czy by wytrzymał