To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Filmy i seriale - Polecanie seriali

icywind - 2015-02-20, 15:53

Borze, The Vampire Diaries są już tak przewidywalne i nudne. Oglądam chyba tylko z przyzwyczajenia.

Uwaga, spoilery:

Cały odcinek był o zmarłych matkach.
Babka jest chora, wymiotuje.
- Gratulacje! <szepcze>
- co on ci powiedział?
DUNDUNDUNDUN
- Jestem w ciąży.
NO CO WY?

Rok 1903 (od 112 lat), facetka ma zdjęcia Stefana i Damona, cały odcinek jest o zmarłej matce Damona.
<Pokazuje mu nagranie jej na kasecie>
-Kto to jest?
DUNDUNDUNDUN
- Moja matka
NO CO WY?

[ Dodano: 2015-02-20, 15:54 ]
<Od całych dwóch dni nie mieliśmy żadnego śmiertelnego wroga to ja nim zostanę bo zmarła mi matka> xD

Zaknafein - 2015-02-20, 23:49

To ja też polecę seriale, bo jeszcze tego nie robiłem.
Polecam:
Stawiam na Tolka Banana
Podróż za jeden uśmiech
Wakacje z duchami
Do przerwy 0:1
Czterej Pancerni i pies
12 Posterunek

No i to chyba tyle :-D

ChodnikowyWilk - 2015-02-21, 13:21

Z tej listy co wymieniłeś to props za Wakacje z duchami i Podróż za jeden uśmiech. A ostatni tytuł to chyba 13posterunek :D
JankielKindybalista85 - 2015-02-21, 13:58

ChodnikowyWilk napisał/a:
A ostatni tytuł to chyba 13posterunek :D

No właśnie Zak dobrze napisał. "13 posterunek z tym błaznem Pazurą to chujnia". "12 Posterunek" był zajebisty!

Zaknafein - 2015-02-21, 14:35

Nie wiem czemu mi się ubzduralo ze 12 xD
Adijos - 2015-02-21, 18:52

W ogóle przypadkowo wszedłem w ten temat i zobaczyłem jak mnie Shav jechała od gimbów. Tym sposobem zacząłem oglądać Grę o Tron. Gińcie Ci, którzy polecali.
Love178 - 2015-02-21, 19:01

Moi znajomi na imprezie polecali bardzo serial "Master of sex", mówiąc zgodnie, że jest ponoć świetny, a ja pierwszy raz o nim usłyszałam, jakoś wszystko inne kojarzę, bo w internecie się mówi, a o tym jakoś nie. Oglądał może ktoś?
burbonetka - 2015-02-21, 20:51

love178 napisał/a:
Moi znajomi na imprezie polecali bardzo serial "Master of sex", mówiąc zgodnie, że jest ponoć świetny, a ja pierwszy raz o nim usłyszałam, jakoś wszystko inne kojarzę, bo w internecie się mówi, a o tym jakoś nie. Oglądał może ktoś?

ja pare razy obejrzalam w telewizji i zamierzam obejrzec na kompie bo duzo mnie ominelo, ale polecam. z tego co widzialam to wydaje sie bardzo fajny.

Davos - 2015-02-22, 00:52

Adijos, nie spodobał się Tobie serial? Tak czy inaczej, polecam książkę, jest dużo lepsza.
burbonetka - 2015-02-22, 11:30

Adijos napisał/a:
W ogóle przypadkowo wszedłem w ten temat i zobaczyłem jak mnie Shav jechała od gimbów. Tym sposobem zacząłem oglądać Grę o Tron. Gińcie Ci, którzy polecali.

hej, mi się pierwszy odcinek czy 2 średnio podobał ale potem zwariowałam na punkcie tego serialu tak bardzo ze jak byla przewra miedzy sezonami to przeczytalam wszystkie czesci bo nie moglam sie doczekac co bedzie dalej. I rowniez uwazam ze ksiązka lepsza. Mam lepszą wyobraźnie niż scenarzyści, ot co.

Adijos - 2015-02-22, 15:11

Nie no, serial spoko, nawet bardzo. Dopiero jestem w połowie sezonu. Najbardziej z tego wszystkiego ciekawi mnie wątek Muru i Nocnej Straży.
Zaknafein - 2015-05-19, 03:41

Jutro wychodzi ostatni odcinek 10 sezonu Supernatural. Ktoś po za mną i R - y ogląda? : >
JankielKindybalista85 - 2015-05-19, 23:05

To to gdzie jest ten koleś z którego zrobili płaczące gify? To nawet minuty nie widziałem.
ZSK - 2015-05-19, 23:12

Widziałem kilka odcinków widziałem i wciągające były :)
Zaknafein - 2015-05-19, 23:32

JankielKindybalista85 napisał/a:
To to gdzie jest ten koleś z którego zrobili płaczące gify?

Jeśli o niego chodzi to tak.

JankielKindybalista85 napisał/a:
To nawet minuty nie widziałem.

Ok. W każdym razie serial jest Zak Aprooved.

Barbra - 2015-05-19, 23:42

Zak Aprooved
JankielKindybalista85 - 2015-05-19, 23:52

Zakaprooved - to jest jedno słowo. Fakt, że to jedno słowo podkreśla zajebistość Zaka i ciężar gatunkowy dokonanej przez niego apruwacji.
icywind - 2015-06-10, 21:13

https://www.youtube.com/watch?v=FQM5fU7V-MM

Podobno to jakieś "Mr. Robot".
Muszę zacząć oglądać :-D

Zaknafein - 2015-07-20, 18:42

Ostatnio zacząłem jakoś oglądać serial "Wayward Pines" i polecam, bo dobry jest i zaskakujący.
[spoiler] Jest se 2014 rok i koleś agent ma wypadek samochodowy i budzi się w szpitalu w miasteczku w któym nie był. No i tam troche akcji jest i sie okazuje, ze ni chuja nie idzie sie z tego miasta wydostać, bo jest otoczone murem pod w chuj dużym napięciem. I w tym miasteczku w sklepie z zabawkami spotkał swoja dawna partnerke agentkę, z którą zdradzał swoją żonę (chuj) i ona mówi ze przecież jest już w tym miasteczku ponad 10 lat a on na to ze jak to kurwa skoro kilka miechów temu jeszcze razem sprawy rozwiązywali.
No i wychodzi tak, że w tym mieście wszedzie są kamery i podsłuchy i mają tam zasady, które mówią, że nikt nie ma prawa rozmawiać o przeszłości i wgl. takie dziwne rzeczy.
I jeszcze w miedzyczasie spotyka takiego doktorka który jest wazna postacia.
A i potem wychodzi tak, ze jest akcja po za tym miasteczkiem u zony i dziecka tego agenta, i oni chca go szukac wiec jadą i spotykaja szeryfa wayward pines ktory im psuje samochod i sie rozbijajo i budza w miasteczku tez.
I dostaja tam mieszkanie itd. i znowu troche sie dzieje, a i ten agent poznal barmanke jakas starsza (wiec z nia zony nie zdradzil) i probowali sie wydostac, ale wyszlo tak, ze ją dopadli i w tym miasteczku jak coś takiego odwalisz to szeryf podrzyna Ci gardło, więc tak jej zrobili. lol
A i potem ten dzieciak jego dostaje wezwanie do szkoły, zona zostaje agentką nieruchomości a ziomek probuje sie wydostac z miasta. No i kurwa spróbował. Wydostał sie z niego. I w lesie zaczely go atakowac jakies gówna. Tzn jakies człekopodobne stwory i go poharatały troche. I wyszedł tak jakby na powierzchnie, a tam jedynie ruiny miasta. I wtedy przyleciał ten doktorek helikopterem i go zabrał i jak odlatywali to wiecej tych stworów ich goniło.
No i wtedy okazuje się, że tak na prawdę nie jest już rok 2014 tylko 4000+ i te miasteczko to ostatnie miejsce ludzkiej cywilizacji. I było tak ze ten doktorek kiedys uznal, ze ludzie wszystko rozpierdalajo wiec wygino, ale chcialby zeby zachowala sie czastka cywilizacji kiedys i wgl chcial ratowac ludzkosc, wiec zebrał ekipę, surowce, wzial troche ludzi takich jak ten agent wbrew ich woli, no bo wypadkami, i wtedy poddał wszystkich hibernacji. I jak sie obudzili to zrobili miasteczko, a potem w miare czasu zaczal innych budzic tak jak tego agenta.

No i teraz agent jest szeryfem miasteczka i walczy z jakimś odłamem ktory bardzo chce sie wydostac. I jeden wyszedł po za mur, ale po kilkunastku metrach napadły go te jebane abby, te stwory i zeżarły.

A te abby wgl. to są ludzie, którzy po prostu zmutowali. Bo jak czlowiek rozpierdolil cale srodowisko to sie zaczal do niego przystosowywac i stąd one są.

A no i w tej szkole w wayward pines uczą te dzieciaki wszystkiego, bo tylko dzieci mają prawo znać prawdę całą bo są jeszcze młode, i chcą mieć duzo ciazy zeby powstało pierwsze 100% czyste pokolenie wayward pines.
[/spoiler]

Antybristler - 2015-09-07, 00:02

Fear the walking dead - nowy serial o początku epidemii zombiaków, obejrzałem 2 odcinki i fajnie się zapowiada.