Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Offtop żywnościowy
widzu - 2017-06-29, 10:01 dyniator, przeróbka, w odcinku z karuzelą był tylko Lumpy, Toothy, Cuddles i Giggles.
Handy, Lifty i Shifty niepotrzebnie dodani. c1ick - 2017-06-29, 11:47 ja tam lubię krowy, są śmieszne i smacznedyniator - 2017-06-29, 22:28
widzu napisał/a:
dyniator, przeróbka, w odcinku z karuzelą był tylko Lumpy, Toothy, Cuddles i Giggles.
Handy, Lifty i Shifty niepotrzebnie dodani.
nie wiem, wpisałem happytreefriends karuzela i wyskoczyło. A chciałem coś tematycznego Barbuśce odpisać
Takie tam zajęczyna, sarnina, (ale w wersji łosia, więc łośnina?) i co tam jeszcze inszego w mikser weszło widzu - 2017-06-29, 23:19 dyniator, ciekawostka: odcinek z karuzelą to był pierwszy odcinek HTF jaki powstał:
Potwierdzam. Za dobrą wołowinę bym zabił... krowę albo weganina.
I tyle było ostatnio o fastfoodach ale ja czasem, bardzo rzadko bo to jednak drogi gips jak cholera, ale lubię i muszę sobie opierdolić wielgachny pyszny stek z zajebistej wołowiny-królowej mięs i umoczyć ten boski smak w butelce dobrego pasującego wina. No raz na czas muszę i nawet takiej skąpej mendzie jak ja nie żal.
I tu też się całkiem dobrą wołowinę opierdoli ale o ile w Pimiento doskonale wiesz za co wyjebałeś tę absurdalną górę hajsu tak w moo moo czasem cię może dopaść myśl, że sobie kurna chyba kpią.c1ick - 2017-06-30, 11:40 Mormegil - 2017-06-30, 12:11 Ja sobie sam robię stejki raz na tydźń, bo przydatne itemki do organizmowego eq z nich dropiJankielKindybalista85 - 2017-06-30, 12:13 Ty kurna bogaty z domu musisz być jak steki raz na tydzień wpieprzasz.
Nie no, szydzę sobie, ale fakt że woło jest w Polsce trochę za droga w stosunku do tego jaka powinna być. A jest taka bo mało popularna. A jest taka bo za droga. A jest za droga bo mało popularna. Koło się zamyka. I tylko się na okrągło w Polaczkowie wpierdala tę świninę i kurczaki, a najczęściej mendelejewkę pod płaszczykiem "mięsa."Mormegil - 2017-06-30, 12:15 Kwestia priorytetów pieniężnych, stejki są u mnie wysoko a utrzymywać się jeszcze sam nie muszę, więc mnie stać xdJankielKindybalista85 - 2017-06-30, 12:18
Mormegil napisał/a:
Kwestia priorytetów pieniężnych, stejki są u mnie wysoko a utrzymywać się jeszcze sam nie muszę, więc mnie stać xd
Aaaaa to tak to wygląda. rodzice wbijają z roboty i "oooo steki będą!" a ty do nich a nichuja, za moje kupione to tylko ja będę jadł bo przydatne itemki dla biegającego organizmu. Wypad biedaki, tam są parówki. Waszym organizmom wincyj nie trzeba!Mormegil - 2017-06-30, 12:20 Nie, mame nie lubi, tate nie ma w tygodniu xd
[ Dodano: 2017-06-30, 12:21 ]
Taki byznes że nawet się tłumaczyć nie trzaJankielKindybalista85 - 2017-06-30, 12:26
Mormegil napisał/a:
Nie, mame nie lubi, tate nie ma w tygodniu xd
Taki byznes że nawet się tłumaczyć nie trza
Powtórzę: being a dick - robisz to dobrze!
A Barbuszka to nas rozniesie, a przynajmniej będzie kochać trochę mniej motzno. Ciebie, c1icka i mnie za ten temat a Dynię za to "weźmisz czarno kure" w temacie o zwierzątkach. Mormegil - 2017-06-30, 13:00 Nie no, mame to chciałem, ale zjadła i mówi, że niedobre. I nawet nie zepsulem jej specjalnie.
A tate sam chciał awansować do Warschau, to co ja poradzę xdJankielKindybalista85 - 2017-06-30, 13:14 Chciał to ma. Pretensje może mieć tylko do siebie. Mormegil - 2017-06-30, 13:32 Thatdyniator - 2017-06-30, 20:44
JankielKindybalista85 napisał/a:
A Barbuszka to nas rozniesie, a przynajmniej będzie kochać trochę mniej motzno. Ciebie, c1icka i mnie za ten temat a Dynię za to "weźmisz czarno kure" w temacie o zwierzątkach.
To sobie wyobraź jakie te czarne mięsko musi być dobre, skoro kura taka droga.
No i oczywiście jakie to kuźwa drogie musiało by być
Efekt wizualny raczej nie powala, ale musi coś w nim być, że tak się kurestwo trzyma. Kilka lat temu było nawet ciche porozumienie między hodowcami, że żywą kurke taniej jak 100euro mają nie sprzedawać, w polszy już kilka razy widziałem po 100-200zł.
za 100 to taka już mniej ciemnaMańka - 2017-06-30, 20:50 Bo farbowana c1ick - 2017-06-30, 21:22 Nie wiem czy też tak macie, ale dla mnie im ciemniejsze mięso, tym wyglądające bardziej apetycznie. I z reguły tak też jest w rzeczywistości. Takie na przykład porównanie kaczki do kurczaka. Kurczak suchy, nijaki (trzeba umieć doprawić żeby był dobry), a kaczka soczysta, rozpływa się w ustach, genialna widzu - 2017-06-30, 22:31 summon macbedDavos - 2017-06-30, 23:07
c1ick napisał/a:
Nie wiem czy też tak macie, ale dla mnie im ciemniejsze mięso, tym wyglądające bardziej apetycznie