Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Zdjęcia naszych zwierzaczków :D
KicerK - 2014-12-25, 02:44 Myślałem że to śnieg Davos - 2014-12-25, 02:54 Mistrz kamuflażu.ChodnikowyWilk - 2014-12-25, 13:19 O ja pierdole ale zes go spasl Adi I faktycznie ludzaco podobny do mojego...JankielKindybalista85 - 2014-12-25, 14:49 To jest kot?!!!!!!!!!! Kurwa, myślałem, że owca czy jakieś inne epickie bydlę!decp - 2014-12-25, 15:23
brutalka napisał/a:
Moja kicia udaje, że zdycha, to już Wam pokazywałam, ale na SB, nie wiedziałam o tym temacie;)
łożesz w dupe jego mać Się kocisko wyłożyło na grzejniku Ciałka na zimę ma.
Ale nawet moje tak się nigdy nie spasły.Adijos - 2014-12-25, 15:38
decp napisał/a:
Ciałka na zimę ma.
Teraz waży 6 kg. Cóż za masa z niego. Ale taka menda, że przychodzi na łóżko, jak król rozłoży się na środkowej części łóżka i weź z nim śpij.decp - 2014-12-25, 17:13 Ha! A bo mój bandzior tak nie robił? :v
Ale spałem z nim normalnie. On na mnie i jakoś się nie ruszałem.brutalka - 2014-12-25, 19:27 Położyłam jej na parapecie podusie, ale chyba nie wie jak z niej korzystać ;p
Moi rodzice położyli kotu na parapecie kocyk i przestał tam włazić : (
To niech dadzą tam karton, albo kawałek kartonu. Nie zejdzie.Love178 - 2014-12-25, 21:42 Mój kot jest inny, on nie podlega kocim prawom. Rozwiązaniem było zdjęcie kocyka.
Pierwszy raz na karton zwrócił uwagę w wieku 10 lat. Po dwóch tygodniach mu się znudziło.c1ick - 2014-12-26, 03:06 http://i.imgur.com/Mwh7PNT.jpg?1
Tequilla Mam jeszcze identyczną tylko że białą - Peppe Kochają wszystkich ludzi ProFace - 2014-12-26, 11:29 Możliwe, że wylewasz z siebie swoje poglądy dając Peppe więcej obiadu niż Tequilli?decp - 2014-12-26, 14:05
love178 napisał/a:
Mój kot jest inny, on nie podlega kocim prawom. Rozwiązaniem było zdjęcie kocyka.
Pierwszy raz na karton zwrócił uwagę w wieku 10 lat. Po dwóch tygodniach mu się znudziło.
Tooooo kotprawdy dziwne.Marcin55522 - 2014-12-27, 19:38 Jakoś ten temat zacząłem czytać dopiero od fotki ze śniegiem Adijosa. Dzisiaj poczytałem od 1 strony i powiem, że osobiście kotów nienawidzę. Szkoda mi ich, gdy coś się im dzieje bo kocham zwierzęta, ale kotów nienawidzę. Gdy byłem mały poszedłem do wujka i on miał kota, wziąłem go sobie na ręce i z nim chodziłem nagle psa zobaczył i zaczął mnie drapać. Pies tylko sobie przeszedł, a ten kot zachowywał się jakby się palił, a za nic go nie chciałem puścić bo to był kot wujka i bałem się jego reakcji. Miałem ręce całe we krwi po przecinane i po kilkunastu sekundach go puściłem bo się krwi tryle wystraszyłem, a wróciłem do domu zapłakany i dostałem jeszcze opieprz od wujka dlaczego go nie puściłem, że mógł mi żyły przeciąć itp Od tamtej pory jestem na koty uczulony. Boje się nawet pogłaskać i jak pójdę do kolegi lub koleżanki, którzy mają koty to z trudem je głaszcze, a jak da łapę do góry to od razu uciekam od niego. Chociaż kocham zwierzęta i nie dałbym im krzywdy nikomu zrobić. Jak widzę rozjechanego kota na ulicy to się tym nie przejmuje, ale jak widzę pieska gdzieś na ulicy lub przy to momentalnie jest mi smutno.
JankielKindybalista85 napisał/a:
Czyli kot i kot bo przecież te sukinsyny nie reagują zupełnie na imiona.
Dokładnie tak
JankielKindybalista85 napisał/a:
Tak czy inaczej koty powinno się hodować tylko na żywą karmę dla zaje.bistych dużych psów.
Nie mam nic przeciwko Barbra - 2014-12-28, 01:13 to ja mam odwrotnie, mnie zawsze atakowały psy, do tej pory mam ogromny lęk przed dużymi psami (wszyscy się ze mnie śmieją...), małych w sumie też unikam, nie powiem że ich nienawidzę bo są ok i nawet sama chciałam kiedyś jakiegoś yorka albo chihuahuę ale jednak wolę koty
żaden kot nigdy nic mi nie zrobił, zawsze były kochane i tylko się tuliły i ocierały o nogiZaknafein - 2014-12-28, 01:26 york to nie pies, tylko przerośnięty szczur xDSzyszek - 2014-12-28, 02:12
Zaknafein napisał/a:
york to nie pies, tylko przerośnięty szczur xD
Ja bym raczej powiedział, że york to zmutowany kot KicerK - 2014-12-28, 02:17 Kurwa napisałem posta i wywaliło mi błąd 503 nie chce mi się znowu pisać aczkolwiek wyrażałem swoje negatywne zdanie o yorkachZaknafein - 2014-12-28, 02:31
szyszek27 napisał/a:
Zaknafein napisał/a:
york to nie pies, tylko przerośnięty szczur xD
Ja bym raczej powiedział, że york to zmutowany kot
no coś w tym stylu
KicerK napisał/a:
Kurwa napisałem posta i wywaliło mi błąd 503 nie chce mi się znowu pisać aczkolwiek wyrażałem swoje negatywne zdanie o yorkach
To w takim razie masz za negatywne zdanie o yorkach i na uspokojenie xD