Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - KAMPANIA WYBORCZA NA MODERATORA
Zaknafein - 2014-02-22, 23:27 bez bicia = bez przedwczesnych ostów. OK? : Dqtasiorro - 2014-02-22, 23:28
widzu napisał/a:
Zaknafein napisał/a:
Zbyt długo ciągnące się off-topy będę przerywał bez bicia
To nie jest zbyt przekonywujący punkt Twojego programu. Nie podoba mi się.
Temat offtopów i od razu nasz forumowy spamer się odezwał Kto zagwarantuje nieprzerywanie offtopów, może zapewne liczyć na głos Widza Davos - 2014-02-22, 23:29
widzu napisał/a:
Zaknafein napisał/a:
Zbyt długo ciągnące się off-topy będę przerywał bez bicia
To nie jest zbyt przekonywujący punkt Twojego programu. Nie podoba mi się.
A moim zdaniem to jest mocny punkt programu Zaka widzu - 2014-02-22, 23:33 matheus3004 - 2014-02-23, 08:48 Gratuluję tym, co przeszli do następnego etapu i życzę dalszych sukcesów! Love178 - 2014-02-23, 12:36 Hmm, należałoby coś naskrobać. Mam niecałe... pół godziny, więc zobaczymy co wyjdzie. Btw, nie wykupiłam miejsca na reklamę, ale chyba mniejsza o to.
Tak więc w trakcie wczytywania się w moją historię zalecam zapodanie sobie takiego kawałka w tle KLIK (tak wiem, sonata księżycowa, jestem tandetna, jak ktoś w Was zna coś lepszego, to miło by było poradzić )
Pochodzę z wymierającej ostatnio klasy średniej, swój pierwszy komputer otrzymałam w wieku 15 lat, jednak pierwszą rzeczą, do której za jego pomocą doszłam już było odnalezienie mojego powołania- rządzenia innymi, ekhm, to znaczy chciałam powiedzieć, niesienia pomocy innym poprzez moderowanie.
Kiedyś, podobnie jak tutaj, zarejestrowałam się na nowym przeniesionym forum w pierwszych dniach od jego powstania (z poprzednim molochem nie miałam za wiele wspólnego z powodu braku kompa), które w dużo szybszym tempie niż to tutaj urosło nieziemsko, tak jak poprzedni moloch. Administracja molocha zauważyła, że trzech JA to za mało i przydałby się jakiś moderator. Jednak nie robili castingu, nie. Pewnego dnia otrzymałam prywatną wiadomość. W treści było mniej więcej, że obserwowali moje poukładane posty od jakiegoś czasu i uznali, że ktoś taki nadawałby się na moda. Zgodziłam się, nieświadoma jeszcze jaki będzie zakres moich obowiązków. Od poprawiania literówek userów, poprzez pilnowania czy posty nie są za krótkie (to był bardzo rygorystyczny wymóg, jak czyiś post nie wyczerpywał tematu to z automatu miał trafiać do kosza. Co miesiąc główny admin robił czystki i nawet mi czasami 50 postów leciało ), wydzielanie nowych tematów z najmniejszego konstruktywnego offtopu (np. gdyby w takim naszym temacie "co nas wkurza", ktoś by napisał, że wkurzają go żule pod sklepem i pięć następnych osób by napisało, że też tak ma, to moim obowiązkiem w tym miejscu było wydzielenie ich postów do nowego tematu o nazwie "problem alkoholizmu") aż do RĘCZNEGO cenzurowania przekleństw. Jeśli ktoś z Was będzie się przedzierał przez jakieś wielkie forum i zobaczy w miejscu naszej córy Koryntu <akuku> niech wie, że to byłam ja. Jednak ostatecznie bardzo lubiłam swoje obowiązki, skargi na mnie nie leciały, a nawet było kilka pochwał. Więc jakby ktoś się zastanawiał kogo wybrać, nie wie, że ma przed sobą kandydata z kilkuletnim doświadczeniem na takim forum.
tl;dr
Dobra, a teraz konkrety- jestem jedyną dziewczyną wśród kandydatów niooooo :3 :3 :3SlownikOrtograficzny - 2014-02-23, 12:36 Dlaczego akurat ja na moda?
Ja odpowiadam żywotnym potrzebom całego forum!
Ja mogę być modem na skalę waszych możliwości.
A dla tych, który nie czują się jeszcze dostatecznie przekonani:
Zaknafein - 2014-02-23, 13:26
love178 napisał/a:
[...]bla bla bla [...]
Dobra, a teraz konkrety- jestem jedyną dziewczyną wśród kandydatów niooooo :3 :3 :3
No i tego to chyba już nikt z nas nie przebije No ale trzeba probowac więc:
Jestem jedynym rockersem wśród kandydatów Davos - 2014-02-23, 13:31 Love, bardzo ładnie się przedstawiłaś, ale:
love178 napisał/a:
Dobra, a teraz konkrety- jestem jedyną dziewczyną wśród kandydatów niooooo :3 :3 :3
to pewnie i tak będzie argument, który większość przekona najbardziej Sharvari - 2014-02-23, 14:10 ...a prócz tego często jesteście na forum i czytacie wszystkie posty, bo to też ważne!Love178 - 2014-02-23, 15:18
Zaknafein napisał/a:
Jestem jedynym rockersem wśród kandydatów
W sensie że słuchasz rocka i nosisz się w takim stylu? Tutaj nie wiem co Ci odpowiedzieć prócz "witaj w klubie" xP Ale z nas dwojga ja zakładam bandanę na głowę Zaknafein - 2014-02-23, 15:26
love178 napisał/a:
Zaknafein napisał/a:
Jestem jedynym rockersem wśród kandydatów
W sensie że słuchasz rocka i nosisz się w takim stylu? Tutaj nie wiem co Ci odpowiedzieć prócz "witaj w klubie" xP Ale z nas dwojga ja zakładam bandanę na głowę
Nie
Rockersi nie noszą bandan na głowie : /
To taka subkultura, która podobno wyginęła w latach 60 (ale tak naprawdę nadal istniejemy )
http://pl.wikipedia.org/wiki/RockersiZSK - 2014-02-23, 15:37 Cóż mogę powiedzieć. Wytypowanie do głosowania użytkownika o takim nicku to odważny krok administracji. To jakby zalegalizować marihuanę w całej Unii. Dziękuję
Do rzeczy. Otóż byłbym Moderatorem z ludu wziętym i dla ludu przeznaczonym. Sam dobrze wiem jak to jest być maluczkim, szarym użytkownikiem i jako Mod starałbym się nie utrudniać życia reszcie społeczeństwa. Np. offtopy najpierw bym grzecznie sygnalizował bez wyciągania od razu cięższej broni
Po za tym jestem z natury przyjaźnie usposobiony, mam fajny nick, potrafię być bezstronny no i zrobiłem fajne medale
Do tego oczywiście obiecuję wam oddanie do użytku kolejnych odcinków autostrad, poprawę koniunktury na światowych rynkach, to że obudzicie się wyspani przynajmniej trzy razy w tygodniu oraz, że Cię nie opuszczę aż do śmierci.
Aha! No i oprócz tego często jestem na forum i czytam wszystkie posty, bo to też ważne!
W najbliższym czasie wsiądę w swój Kupskobus i zrobię objazd po wyborcach, także do zobaczenia. Szykujcie kieliszki i kufle widzu - 2014-02-23, 18:05
ZróbmySobieKupę napisał/a:
Sam dobrze wiem jak to jest być maluczkim, szarym użytkownikiem
widzu - 2014-02-23, 18:47
grzejnik007 napisał/a:
widzu napisał/a:
ZróbmySobieKupę napisał/a:
Sam dobrze wiem jak to jest być maluczkim, szarym użytkownikiem
Bycie szarym przez miesiąc, kiedy nie było jeszcze "niebieskich", to chyba zbyt mało doświadczenia.
Kłamstwo i kiełbasa wyborcza.ZSK - 2014-02-23, 18:54 Widzę moje lajtowe podejście do offtopów Cię Widzu nie przekonuje
Loża szyderców nie daje żadnych szczególnych przywilejów więc w sumie nadal jestem szarym użytkownikiem tylko z niebieskim nickiem Po za tym ta grupa jest od niedawna.Love178 - 2014-02-23, 19:16 A ja od zawsze mam szary nick i czuję się gorsza :< Co byś zrobił żeby szarzy użytkownicy poczuli się mniej depresyjnie, prócz odczekania do końca dzisiejszego międzynarodowego dnia depresji?
Cytat:
Do tego oczywiście obiecuję wam oddanie do użytku kolejnych odcinków autostrad, poprawę koniunktury na światowych rynkach, to że obudzicie się wyspani przynajmniej trzy razy w tygodniu oraz, że Cię nie opuszczę aż do śmierci.
Moja siostra: on chyba kłamie
[ Dodano: 2014-02-23, 21:00 ]
Zaknafein napisał/a:
Rockersi nie noszą bandan na głowie : /
To taka subkultura, która podobno wyginęła w latach 60 (ale tak naprawdę nadal istniejemy )
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rockersi
Aa, to teach me master JankielKindybalista85 - 2014-02-23, 21:13 Ja chciałbym tylko - w imię mojej legendarnej uczciwości i szczerości - zwrócić uwagę, że ewentualne zwycięstwo Zaka wpędzi nasze forum w mroki skrajnego nepotyzmu rodem z czasów rządów SLD i premierowstwa Leszka Millera.Sorry Zak, nic do Ciebie nie mam, jesteś może i bardzo dobrą kandydaturą ale Shar to Twoja siostra, co rodzi nieunikniony konflikt interesów i obawę przed zdominowaniem ekipy rządzącej przez rodzinną oligarchię. A do czego to prowadzi widzimy na co dzień w krajowych serwisach informacyjnych. Sama twoja obecność w finałowej szóstce już zalatuje delikatnie Amber Goldem.
Czy chciałbyś wydać komentarz w trybie wyborczym w tej sprawie? Sharvari - 2014-02-23, 21:34
JankielKindybalista85 napisał/a:
Sama twoja obecność w finałowej szóstce już zalatuje delikatnie Amber Goldem.
żeby przejść dalej:
Cytat:
trzy taki trzeba było mieć, albo dwa w tym jeden od Bartka.
Zak miał 4/4.
i to że się ze mną przyjaźni kompletnie nie ma nic do rzeczy, skoro wszystko omawiamy, albo uprzedzamy w Piwnicy.Zabek05 - 2014-02-23, 21:35 Tu miało być przemówienie dłuższe niż Misi i Antliona razem wziętych, no ale cóż... przez cały bajony dzień nie przyszło mi do głowy ani jedno zdanie!:) Dopiero teraz może coś mi się uda naskrobać
Tak więc:
Brzozik, Moni, obiecuję Wam częstsze pojawianie się na kurniku. Brzozik pisze na sb 'kiedy jakiś kurnik?' a ja na to pstryk!:)
Wodzu, masz ode mnie gwarancję, że nie będę wściekać się na Twoje offtopy. chociaż i tak będą lecieć osty :>
Mati, obiecuję Ci, że będę częściej wrzucać do poczekalni Twoje suche komentarze z mistrzów
Jankiel wiem, że Ciebie strasznie wqrffiają moje smuty na sb. Jeśli zagłosujesz na mnie, to nie będę miał powodu aby smutać tak bardzo!:)
xkenq na Twój sposób kręcenia beki z Wojtka przymknę oko XD XDDD
Antek, jeśli zostanę modem to postaram się zainteresować żółwiami
Bartek, Shar, Davos, AM a ja przyrzekam, że nie będę wywlekał na wierzch tajemnic piwnicy i że będę sumiennie wypełniał obowiązki moda. Amen.