Pewnie jakiś sąsiad, któremu podpadliście. Swoją drogą ty to masz przygody...
A jeśli to jest śmiech, to jak wygląda płacz/krzyk?Jemszyszki - 2013-12-30, 02:53 U mnie na osiedlu jest taki problem. Ktoś notorycznie obsikuje drzwi wejściowe do klatek schodowych. Co jakiś czas (trudno stwierdzić kiedy dokładnie) wybiera sobie klatki i je obsikuje. Smród jest masakryczny i unosi się przez dzień do dwóch. W sumie zachodzą pytania czy to nie jest więcej niż jedna osoba, bo tak mniej więcej 2 klatki są obsikiwane danego czasu.
Nikt jeszcze nikogo nie przyłapał, wpierw każdy winę zwalał na imprezowiczów którzy zawiani nie trafiają do toalet. Ale kurde, żeby to tak w każdej klatce?? I to notorycznie? Zresztą po którymś razie już większość na to uwagę zwraca i Ci co robią imprezy czy imprezują . Najbardziej się wkurzają osoby odpowiedzialne na trzymanie czystości na osiedlu. Ile można takie miejsca myć? Dochodzi do tego, że ludzie chcą zakładać monitoring... Mówię wam masakra jakaś, bo jak z tym walczyć jak nie wiadomo kiedy ten sikający problem znowu uderzy?! No i gdzie, żadna klatka nie jest bezpieczna... =|Davos - 2013-12-30, 03:07 Pewnie jakieś żule. Moja babcia mieszka na Ratajach w Poznaniu i jak ją odwiedzam, to jeżdżę windą, z której za każdym razem wali moczem. No kurde, wiele mogę zrozumieć, ale czemu żule upodobały sobie notoryczne sikanie w windzie, tego nie pojmę chyba nigdy...Jemszyszki - 2013-12-30, 03:19 Problem w tym, że ja nie mieszkam na starym blokowisku. To małe osiedle a bloki nie mają więcej niż 4 piętro. Do tego znajdujemy się trochę na uboczu, różnica taka od inny osiedli w okolicy, że nie jesteśmy ogrodzeni płotem :v.
To pierwsza taka sytuacja i do tego wygląda jakby ktoś nas specjalnie trollował. Albo to taki moje wyobrażenie.Davos - 2013-12-30, 03:23 Może jakaś gówniarzernia robi Wam brzydki kawał. W końcu złośliwość ludzka, podobnie jak głupota, jest nieograniczona widzu - 2013-12-30, 10:48
Jemszyszki napisał/a:
To małe osiedle a bloki nie mają więcej niż 4 piętro.
Moje bloki mają dwa piętra (nie licząc parteru jako piętro) lub trzy (licząc parter jako piętro).
Wygrałem.RudaMaupa - 2013-12-30, 10:56 Ooo, chińczyk.
Swoją drogą trzeba Ci przyznać, że masz jaja.widzu - 2013-12-30, 11:01 Jesteś pewna że napisałaś w dobrym temacie?RudaMaupa - 2013-12-30, 11:10 Tak. No to uwaga, extended version:
Ooo, Wojtek przez te zmrużone oczka wygląda niczym chińczyk rasowy z okrzykiem bojowym na ustach,
Swoją drogą trzeba przyznać, że mimo nieustannych tortur, jakim są poddawane, Wojtka jaja nadal są widoczne - wrzucić zdjęcie bez idealnego make-upu i odrysowanego uśmiechu to naprawdę sztuka. Któż inny by się odważył?widzu - 2013-12-30, 11:15 wlsz? Adijos - 2013-12-30, 11:30 Dla wszystkich tych, którzy uważają, że Wojtek jest smutny:
WojtekVanHelsing - 2013-12-30, 13:33
Jemszyszki napisał/a:
U mnie na osiedlu jest taki problem. Ktoś notorycznie obsikuje drzwi wejściowe do klatek schodowych. Co jakiś czas (trudno stwierdzić kiedy dokładnie) wybiera sobie klatki i je obsikuje. Smród jest masakryczny i unosi się przez dzień do dwóch. W sumie zachodzą pytania czy to nie jest więcej niż jedna osoba, bo tak mniej więcej 2 klatki są obsikiwane danego czasu.
Nikt jeszcze nikogo nie przyłapał, wpierw każdy winę zwalał na imprezowiczów którzy zawiani nie trafiają do toalet. Ale kurde, żeby to tak w każdej klatce?? I to notorycznie? Zresztą po którymś razie już większość na to uwagę zwraca i Ci co robią imprezy czy imprezują . Najbardziej się wkurzają osoby odpowiedzialne na trzymanie czystości na osiedlu. Ile można takie miejsca myć? Dochodzi do tego, że ludzie chcą zakładać monitoring... Mówię wam masakra jakaś, bo jak z tym walczyć jak nie wiadomo kiedy ten sikający problem znowu uderzy?! No i gdzie, żadna klatka nie jest bezpieczna... =|
Zróbcie tak
1. Robicie dziure w drzwiach zeby wygodnia w nia bylo jszcec
2. Czekacie az zul wsadzi w nia pale
3. Jedna osoba lapie ja kabinerkami
4. Druga przepala fiuta palnikiem.
[quote="Davos"]
WojtekVanHelsing napisał/a:
A jeśli to jest śmiech, to jak wygląda płacz/krzyk?
Normalnie... becze i tyle
[ Dodano: 2013-12-30, 13:34 ]
Rudamaupa - Oj tam oj tam... Wstyd to nie fast food zebym zwracal na niego uwage
[ Dodano: 2013-12-30, 14:05 ]
Czytelniku! Ale pamietaj!
Masz sie nie smiac bo..
Pingvin - 2013-12-30, 22:00
Zróbcie tak
Popłakałem się... Tak jak z tym tekstem o stawaniu... To jest tak oczywisty trolling że nie wiem po co ktoś tu jeszcze odpowiada. Ale jaja ty tu masz, wszyscy cię nienawidzą, a wrzucasz swoje zdjęcia, i to takie dość kompromitujące.
[ Dodano: 2013-12-30, 22:00 ]
Btw- Fajny stanik leży z prawej.
[ Dodano: 2013-12-30, 22:01 ]
I jeszcze ta półka za tobą- myjesz się w pokoju, czy masz telewizor w łazience?brzozik70043704352251515 - 2013-12-30, 22:19 Wojtek trolluje tutaj wszystkich tymi zdjeciami, nikt o zdrowym umysle by czegos takiego nie dodal...
edit. napisalem o zdrowym umysle wiec zapewne sie mysle.widzu - 2013-12-30, 22:20 CENTRALNEIWojtekVanHelsing - 2013-12-30, 22:38
Pingvin napisał/a:
Zróbcie tak
Popłakałem się... Tak jak z tym tekstem o stawaniu... To jest tak oczywisty trolling że nie wiem po co ktoś tu jeszcze odpowiada. Ale jaja ty tu masz, wszyscy cię nienawidzą, a wrzucasz swoje zdjęcia, i to takie dość kompromitujące.
[ Dodano: 2013-12-30, 22:00 ]
Btw- Fajny stanik leży z prawej.
[ Dodano: 2013-12-30, 22:01 ]
I jeszcze ta półka za tobą- myjesz się w pokoju, czy masz telewizor w łazience?
To je mój pokój
[ Dodano: 2013-12-30, 22:39 ]
brzozik70043704352251515 napisał/a:
Wojtek trolluje tutaj wszystkich tymi zdjeciami, nikt o zdrowym umysle by czegos takiego nie dodal...
edit. napisalem o zdrowym umysle wiec zapewne sie mysle.
Ja nie jestem normalny.
Ale nie jestem tez nienormalny
Ja jestem ponadnormalny!brzozik70043704352251515 - 2013-12-30, 22:54 Prosze nie dodawaj takich zdjec poniewaz smutno mi sie zrobilo, jeszcze chwila i bedzie mi Ciebie naprawde szkoda.WojtekVanHelsing - 2013-12-30, 22:58 Nie bardziej niz mi ciebie.Pingvin - 2013-12-30, 23:06 To skąd takie rzeczy wzięły się w twoim pokoju?WojtekVanHelsing - 2013-12-30, 23:10