To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Pożegnalnia - DO ZOBACZENIA DZIECIACZKI!

Antybristler - 2016-02-15, 08:45

No pięknie.
Więc szczęścia na nowej drodze życia :bye:

KicerK - 2016-02-15, 09:26

No niezle
Mackers - 2016-02-15, 09:49

Chcesz zostać zapamiętany jako ktoś, kto odszedł w urodziny Pumpernikla!? :troll:
No ja myślę, że nie. Dlatego wracaj.

Samara - 2016-02-15, 10:19

No bez jaj >:<
Barbra - 2016-02-15, 14:42

Mackers napisał/a:
Chcesz zostać zapamiętany jako ktoś, kto odszedł w urodziny Pumpernikla!?

cooooooo

a ja wczoraj sprawdziłam kto miał urodziny a tam krecik i myślę wtf xD

tuż potem jeszcze janek napisał:

Cytat:
Też nie zrozumcie mnie źle. "Kicker" robi coroczne podsumowanie piłkarzy Bundesligi szeregując absolutnie najlepszych do dwóch kategorii: "klasa światowa" i "klasa miedzynarodowa."

i myślałam że krecik (nick przekręcony) w jakimś temacie o piłce coś pisze i się kłócą z jankiem ale wtf to bez sensu

już rozumiem o co chodzi w tym tekście, załapałam metaforę xDDDDD za bardzo się skupiłam na kicerku i o tym o co chodzi czemu on

:crazy: :crazy: :crazy:

Mormegil - 2016-02-15, 14:44

Wysłał równo o forumowej północy, więc dziś było dziś i wczoraj jednocześnie.
ChodnikowyWilk - 2016-02-15, 14:44

No tak przypuszczałem że po Zaku będzie kolej na Jankiela. :piwo: na drogę i wracaj szybko , nie opuszczaj ziemi naszej ojczystej mistrzowskiej.
Mackers - 2016-02-15, 15:24

Mormegil napisał/a:

Forumowy zegar się spieszy.

Mormegil - 2016-02-15, 15:29

Mackers napisał/a:
Mormegil napisał/a:

Forumowy zegar się spieszy.

Mormegil napisał/a:
dziś było dziś i wczoraj jednocześnie

:I

Mackers - 2016-02-15, 15:33

A, dobra, o to chodziło...
Wstyd i hańba, następnym rozstrzelajcie mnie :I

Mormegil - 2016-02-15, 15:35

Nie możemy, coraz większe zagrożenie ze strony kebabu na forumkach. Póki jesteś potrzebny jesteś bezpieczny. :ok:
Szyszek - 2016-02-15, 16:28

No cóż... Przykro mi z tego powodu, no ale trudno. Jeśli masz swoje powody, bo nas opuszczać, to uszanuję to. Niemniej jednak szkoda.

Bywaj! Powodzenia w życiu pozaforumowym :bye:

NN7 - 2016-02-15, 16:43

Też macham na pożegnanie :bye:
SlownikOrtograficzny - 2016-02-15, 20:55

o hui tu chodzi >:<
kotmaalealamakota - 2016-02-15, 21:03

ej :( ja będę tęsknić :(
JankielKindybalista85 - 2016-02-15, 23:42

macbed napisał/a:

Cokurwa.

Przeczytaj to się dowiesz.

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Czy was wszystkich przypadkiem nie pojebało?

Nie wiem, mogę mówić tylko za siebie.

Ascara napisał/a:
;(
Tylko tyle.

Ta łza to AŻ tyle. Bylifmi.

Mormegil napisał/a:
JankieluKindybalisto85.
Obrazek

Dzięki. Skąd wiedziałeś że Raffaello mogę żreć na tony a Ferrero Rocher nie znoszę?

manciara9 napisał/a:
Janeczku kochany...
Powodzenia na wszystkich frontach życiowych :piwo:

Dziękuję Kochana. Dobrze będzie. :piwo:

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Przeczytałem, zatem żegnaj.

No co zrobisz Panie? Takie życie że czasem nie ma srania! :piwo:

brzozik70043704352251515 napisał/a:
chętnie odwiedzę w dalekiej/niedalekiej przyszłości w Krk, zrobimy jakiegoś kebaba z lamba :piwo:

Uważaj bo się zdziwisz. Jak kurna znajdziesz w Krk kebsa z baraniną to Ci go postawię i jeszcze piwko dorzucę do tego mimo że na polskich stawkach zarabiam. :troll:

brzozik70043704352251515 napisał/a:
i też mam coś dla Ciebie, bardzo utożsamiam się z tym co napisałeś...
https://www.youtube.com/watch?v=J4IjTEqD4YU

Yeah, Man... https://www.youtube.com/watch?v=cOeKidp-iWo

Barbra napisał/a:
:kick: :kick: :kick:

A Zaka to przytulała, całowała, powodzenia życzyła. A mnie kopie. Się widzimy jutro to sobie pogadamy! :troll:

macbed napisał/a:

Obrazek

Czyli przeczytałeś? :troll: Dzięki! :piwo: i ta kartka mnie po prostu rozpierdalalala.

Moris299 napisał/a:
A ja hak zwykle nie wiem co powiedzieć

Nic nie mów. Przeczytałeś. W twoim wypadku to więcej niż tysiąc najbardziej górnolotnych słów! :troll:

Marcin55522 napisał/a:
Nie, nie, nieee!!!! Powodzenia, masz wrócić i Zak też. Ty chociaż definitywnie nie odchodzisz, mam nadzieje :cry: :cry:

No weź na sam koniec nie becz jak pizda. To do Ciebie zupełnie niepodobne zią!!! :piwo: Chyba że płaczesz za tymi straconymi szansami na główną bo Ci się odechciało mnie wrzucać a swego czasu szło jak burza. :troll:

Davos napisał/a:
Tego się właśnie obawiałem... Chociaż liczyłem, że nie odejdziesz z forum, dopóki nie dobijesz na mistrzach do średniej ocen 10 za komentarz, jak to kiedyś gdzieś zapowiadałeś.

Tak btw: będziesz się jeszcze udzielał na mistrzach?

JankielKindybalista85 napisał/a:
Davos, też to już powoli czujesz, nie?

Ano niestety czuję :/ Boję się, że i mnie dopadnie symbol Maupy bo z czasem coraz gorzej. Więc Twoje powody rozumiem...

I do zobaczenia kiedyś bo liczę, że prędzej czy później wrócisz. Już kiedyś JankielKindybalista odszedł z mistrzów, by po jakimś czasie powrócić jako OrdynarnyOrdynansOrdynata. A że historia lubi się powtarzać... :spiew: :]

Ale tak btw ciekawi mnie, kogo jeszcze z tych co odeszli zaliczasz do "grupy światowej" oprócz Zaka. Pewnie Maupę. Był jeszcze ktoś?
Podobnie Zak napisał, że na forum miał 5 bliskich osób, z których 3 już jakiś czas temu odeszły. Jedną była na pewno Shar. A pozostałe 2? Ruda? Answers? Veon? V - r? Krokorok? :PP

No nie udało się. Zresztą przy tym jak Wlszu z fudalem wrzucają główną to i tak było nieosiągalne. :troll: i właśnie, Ty przynajmniej czułeś że to wisi w powietrzu od jakiegoś czasu. Przynajmniej nie jesteś zdziwiony.

Cholera wie. Pewnie okazjonalnie coś wrzucę. Głowna to rzecz na którą można poswięcić kwadrans z telefonu jak się do pracy jedzie po czym mieć wyjebane. Więc jak akurat zajrzę a będzie dobry skrin o dobrej porze :troll: to coś się czasem zapewne pojawi. Jak trafi na głowną to mi dopisz do listy z ripostami.

Ano sam widzisz. Takie życie podłe i luksus nie jest.

Jak wrócę to jako ja tak że nie będzie podchodów. po chuj? Skoro i tak byście mnie w 3 dni i 5 komentów zdemaskowali. Naprawdę wyrażam się aż tak charakterystycznie?

Leve it man! To jak jakby się zastanawiać czy byli twojej obecnej mieli większe kutasy, o ile większe i o ile byli lepsi. i czy im pozwoliła się skuć, zakneblować i ... a jeśli tak to czy wzięła za to piniondz. A jeśli tak to czy to były petrodolary? Można rozkminiać takie rzeczy ale po co skoro dobrze jest? :piwo:

Davos napisał/a:
A Ruda zrobi Zaka i Jankiela w wała i tu niedługo wróci :troll:
Zobaczycie, tak będzie!

No i zajebiście. odzyskanie Rudej to profit dla każdej organizacji i grupy. Niech wraca i się dzielnie trzyma małpa jedna ruda.

monjiczq napisał/a:
Papa Janek

Papa Moniaczu!

widzu napisał/a:
Ku*wa. ;_;

Nawet teraz musiałeś kurwa ocenzurować przekleństwo?! :-D Trzymaj się Młody!

Nadir napisał/a:
Kurwa, kolejny... To jakaś plaga?! >:<

i będzie trwała bo twoich awatarów się po prostu nie da zdzierżyć! :troll:

Antybristler napisał/a:
No pięknie.
Więc szczęścia na nowej drodze życia :bye:

Dziękuję. Wszystkiego żółwiowego!

KicerK napisał/a:
No niezle

Dzięki. Starałem się być elokwentny. Najlepszego z okazji urodzin. :piwo:

Mackers napisał/a:

Żeby być tak zapamiętanym ktoś musiałby pamiętać o tym błaźnie i o tym że ma dziś urodziny. A kto by sobie tym łeb zawracał? Nawet Trivago nie, a ono podobno wie wszystko o hotelach. :troll:

Sandra napisał/a:
No bez jaj >:<

Owszem. Beze mnie forum z pewnością będzie mniej szowinistyczne, maskulinistyczne i seksistowskie. :-D

Barbra napisał/a:
Mackers napisał/a:

cooooooo

Cytat:
Też nie zrozumcie mnie źle. "Kicker" robi coroczne podsumowanie piłkarzy Bundesligi szeregując absolutnie najlepszych do dwóch kategorii: "klasa światowa" i "klasa miedzynarodowa."

i myślałam że krecik (nick przekręcony) w jakimś temacie o piłce coś pisze i się kłócą z jankiem ale wtf to bez sensu

już rozumiem o co chodzi w tym tekście, załapałam metaforę xDDDDD za bardzo się skupiłam na kicerku i o tym o co chodzi czemu on

Cała Barbuszka... :hug:

Mormegil napisał/a:

Prawie jak kebab i kebab z twojej sygny, nie? :troll:

ChodnikowyWilk napisał/a:
No tak przypuszczałem że po Zaku będzie kolej na Jankiela. :piwo: na drogę i wracaj szybko , nie opuszczaj ziemi naszej ojczystej mistrzowskiej.

Przyśpieszył nieuniknione. Pozdro Zią. Kupuj polskie rap płyty! :piwo:

Szyszek napisał/a:
No cóż... Przykro mi z tego powodu, no ale trudno. Jeśli masz swoje powody, bo nas opuszczać, to uszanuję to. Niemniej jednak szkoda.
Bywaj! Powodzenia w życiu pozaforumowym :bye:

Dzięki. I powodzenia w karierze dziennikarskiej. Skacz jak Małysz, nie jak Magik.

NN7 napisał/a:
Też macham na pożegnanie :bye:

No to ja też. :bye:

SlownikOrtograficzny napisał/a:
o hui tu chodzi >:<

W pierwszym poście tematu masz odpowiedź na twoje pytanie. :troll: Pozdro! :piwo:

kotmaalealamakota napisał/a:
ej :( ja będę tęsknić :(

https://www.youtube.com/watch?v=N9uMCPfthoc
Żebyś sama po nocach nie tęskniła. ;)

Jak obiecałem tak zrobiłem. Przyszedłem, odpisałem. Mogę sam sobie powiedzieć:
https://www.youtube.com/watch?v=kuyZhv1HPHQ
DOBRANOC! :piwo:

Mormegil - 2016-02-15, 23:56

Cóż. Rafaello wyraża więcej niż tysiąc słów.
:piwo:

Davos - 2016-02-16, 02:27

Barbra napisał/a:
Mackers napisał/a:

cooooooo

Cytat:

Cała Barbra :-D

Jak trafi na głowną to mi dopisz do listy z ripostami.

Spoko, tylko muszę najpierw znaleźć ten temat bo nie pamiętam, gdzie był :PP

Jak wrócę to jako ja tak że nie będzie podchodów. po chuj? Skoro i tak byście mnie w 3 dni i 5 komentów zdemaskowali. Naprawdę wyrażam się aż tak charakterystycznie?

A owszem :] Zwłaszcza na mistrzach. I powiem nieskromnie, że jako jeden z pierwszych wychwyciłem, że Ordynans to Ty B-)

Hunter - 2016-02-16, 12:29

Mersii że byłeeś tuuuuu
Adijos - 2016-02-20, 12:59

Powodzenia w życiu. :piwo: