Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Eurowizja 2015
R - y - 2015-05-24, 13:18 Szwecja miała naprawdę fajną piosenkę. Taka w sumie popowa, łatwo wpadająca w ucho (cholera cały czas mi gra w głowie) plus te fajne animacje. Na to powinno się stawiać, a nie na jakieś tam ballady, których się nie umie zaśpiewać. Lubię tą Monikę Kuszyńską, ale nie wyszło jej, trzeba to sobie jasno powiedzieć.
Poza tym Szwed był mega przystojny swego czasu wzdychałam do niego.
W ogóle wkurzały mnie głosy, że wszyscy na Rosję głosowali, a nie pamiętają co na Ukrainie się stało. Ale serio, co ma wspólnego piosenkarka z sytuacją polityczną? Przecież nie ona najechała Ukrainę, a to, że jest z tego kraju to nie jej wina. W zeszłym roku wygwizdali te dwie młode, a teraz jakieś hejty WojtekVanHelsing - 2015-05-24, 13:24
W ogóle wkurzały mnie głosy, że wszyscy na Rosję głosowali, a nie pamiętają co na Ukrainie się stało. Ale serio, co ma wspólnego piosenkarka z sytuacją polityczną? Przecież nie ona najechała Ukrainę, a to, że jest z tego kraju to nie jej wina. W zeszłym roku wygwizdali te dwie młode, a teraz jakieś hejty
Ja bym na nia glosowal dlatego, ze Ruskie tluka Ukraincow
A co to zmienia? Na Ukrainie nie ma nawet Rosyjskich wojsk, a lewactwo twierdzi (bez dowodow), ze jest odwrotnie, może myśleli, że ona tez najechala na Ukraine?
Zresztą ogółem nie wiem jak mozna tak upasc zeby interesować sie Ukraincami.. w tym konflikcie najlepsze jest to, ze nie gina tma ludzie
W sumie lepsze niz np. "My slowianie"Davos - 2015-05-25, 01:15 R - y, a co sądzisz o Estonii: https://www.youtube.com/watch?v=gSWbx3CvVUk
Mnie się ich występ podobał nie tyle ze względu na samą piosenkę (chociaż to też), ale za bardzo fajne wykonanie. Śpiewanie na zmianę, kontakt wzrokowy - ten duet wypadł bardzo fajnie
E tam, ta wersja jest o wiele lepsza: https://www.youtube.com/watch?v=zPDp8eJB-oQ
Palikot tańczący z Grodzkim nigdy nie przestanie mnie śmieszyć R - y - 2015-05-25, 12:46 Estonia była fajna, Gruzinka też miała niezły występ, trochę zbyt emo, ale piosenka fajna. Ogólnie bardzo kiepsko w tym roku się prezentowały te kraje, chociaż przynajmniej nie było takich durnych piosenek jak w zeszłym roku piosenka o serniku.
Ale komentator był beznadziejny. Oglądałam powtórkę w tvp wczoraj i naprawdę porażka.WojtekVanHelsing - 2015-05-25, 14:30 Ogolem Szwed spiewający po Angielsku to sam w sobie wkurwiajacy widok.Moris299 - 2015-05-25, 14:35 R - y - 2015-05-25, 15:18