Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Cenzura na forum
R - y - 2014-10-14, 15:09 Ty warna to za ten podpis dostaniesz zaraz RudaMaupa - 2014-10-14, 15:10 Icy, wypieprzaj z tą sygną, ale już. Nie mam dziś nastroju na żarty.
[ Dodano: 2014-10-14, 15:10 ]
I nie wiem, czy ktokolwiek dostał warna za przekleństwo rzucone tu czy tam. a pisanie "kur.wa" jest już pewnym obejściem.icywind - 2014-10-14, 15:10 Walczę w imię wolności, blizny to moja duma!
[ Dodano: 2014-10-14, 15:11 ]
RudaMaupa napisał/a:
I nie wiem, czy ktokolwiek dostał warna za przekleństwo rzucone tu czy tam. a pisanie "kur.wa" jest już pewnym obejściem.
Ja dostałem 2 za napisanie kurwaRudaMaupa - 2014-10-14, 15:12 Ty jesteś szczególnym przypadkiem trollingu, ot co. Jak ktoś bardzo się stara, to dostaje.ChodnikowyWilk - 2014-10-14, 15:25 Mozna by zrobic ankiete, kto jest za i przeciw. Wiadomo mozna to rozstrzygnac w gronie administracji ale uzytkownicy sa w zdecydowanej wiekszosci na tak i tez ciezko to zignorowac.Mackers - 2014-10-14, 15:31 Jeśli już ma być cenzura, to niech zamienniki będą jasne. Ktoś napisze gów.no i wyskakuje załamanie Morisa...RudaMaupa - 2014-10-14, 15:47 To był akurat jednodniowy troll ze strony Bartka.
Uważam też, że nie wszystko, czego pragnie większość, jest dobre. Przede wszystkim brak cenzury będzie oznaczał konieczność karania takich postów jak wnerwienie Morisa ze względu na nieprzestrzeganie ogólnie przyjętych norm społecznych, a teraz swobodę wypowiedzi zapewnia "wypikanie" pewnych wyrażeń.ChodnikowyWilk - 2014-10-14, 16:08 Moris i jego post to jednorazowy przypadek. A teraz to wyglada tak ze w tematach czy na sb wszyscy klna tylko ze z kropkami. I to nadal jest wulgaryzm ktory wszyscy czytaja i nikogo to nie gorszy czy nie dziwi. Nie sadze zeby zniesienie cenzury spowodowalo nagly wysyp niecenzuralnych zdan, jesli beda uzywane w takim samym stopniu jak teraz to nie widze problemu zeby nie zniesc. Jesli jednak beda naduzywane zawsze mozna utemperowac te osoby warnem lub po prostu powrocic do cenzury. No jak uwazacie ale ja nie zmieniam zdania.JankielKindybalista85 - 2014-10-14, 16:44
matheus3004 napisał/a:
Jankiel - Ty to jesteś ejber.
I udało się zasiać ziarno niezgody w Sanhedrynie. Częśc jest za cenzurą a część za tylko że jej zniesieniem. Dla niektórych dobrze że tu nie demokracja bo wiadomo kto by wygrał najbliższe wybory! KicerK - 2014-10-14, 16:48 No to może chociaż zmienimy tak, że jak ktoś napisze przekleństwo, to ocenzuruje się w taki sposób
Kurwa = K***a (obszedłem cenzurę, żeby było jasne o co mi chodzi)
Wtedy zostaje cenzura, a przekleństw nie widać RudaMaupa - 2014-10-14, 16:49
KicerK napisał/a:
No to może chociaż zmienimy tak, że jak ktoś napisze przekleństwo, to ocenzuruje się w taki sposób
Kurwa = K***a (obszedłem cenzurę, żeby było jasne o co mi chodzi)
Wtedy zostaje cenzura, a przekleństw nie widać
icywind - 2014-10-14, 16:51 Ja proponuję taką cenzurę:
Kurwa = KurwaMoris299 - 2014-10-14, 16:51 Córa koryntu lepsza
[ Dodano: 2014-10-14, 16:52 ]
A ja obiecuję, że jak nie będzie cenzury to nie będę przeklinal vo wtedy tak przeklinalem bo widziałem że i tak mi ocenzurujeKicerK - 2014-10-14, 16:55
ja napisał/a:
Wtedy zostaje cenzura, a przekleństw nie widać
Miałem napisać "wtedy zostaje cenzura, ale wiadomo jakie słowo było ocenzurowane" Ale myślałem też o napisaniu "Wiadomo o co chodzi, a przekleństw nie widać" i wyszło mi coś takiego JankielKindybalista85 - 2014-10-14, 16:56 Ja już gdzieś zrobiłem mega wykład dlaczego jestem przeciw cenzurze i dlaczego jest ona bez sensu po czym fenomenalnie pokłóciłem się o to z Love. Więc powtarzał się nie będę. Po prostu jestem przeciw jakiejkolwiek cenzurze od początku bytności na forum i to się nie zmieni. A jestem z tych gości co to nie ma lepszego sposobu by ich do czegoś skłonić niż zabronić im tego. Więc im więcej cenzury tym bardziej mam ochotę bluzgać.Marcin55522 - 2014-10-14, 17:00 Jankiel zgadzam się z Tobą. Już w moim pierwszym dniu pytałem się dlaczego jest cenzura. Dla mnie ona jest całkowicie zbędna.Antlion - 2014-10-14, 17:12 Reakcja przeciwników cenzury:
Niektórzy po prostu nie życzą sobie widzieć wszędzie siarczystych przekleństw. Popieram cenzurę.KicerK - 2014-10-14, 17:16
Antlion napisał/a:
Niektórzy po prostu nie życzą sobie widzieć wszędzie siarczystych przekleństw. Popieram cenzurę.
No jasne, przecież tutaj się klnie bez przerwy.JankielKindybalista85 - 2014-10-14, 17:18 Antlion no spoko, nie życzysz sobie. Ale patrz na to: KUR.WA! Co zobaczyłeś i co przeczytałeś w swojej głowie? Ano wiadomo że kur.wa kur.wę. Więc jaki jest sens tej cenzury? Już to poprzednio tłumaczyłem, że cała ta bezsensowna cenzura to tylko zrzucanie odpowiedzialności na odbiorcę przekazu: bo przecież ja nie napisałem tu kur.wa bo przecież dałem tam kropkę. Za to Antlion to jest dopiero świnia bo on to w swojej głowie przeczytał jak przeczytał. Wulgarny kutas! Ja? Ja jestem czysty, ja nie przeklinam. Głupota i hipokryzja i tyle.
I JAKIM CUDEM NIE MA TEJ CENZURY NA KUTASA A BYŁA NA GÓWNO TO JUŻ OSOBNY TEMAT DO ŚMIECHAWY!Antlion - 2014-10-14, 17:21 Jankiel, przestań się spinać bo ci zaraz żyłka pęknie
"Cenzura" na to słowo była żartobliwa i jednodniowa, a ty zareagowałeś na to tak jakby wprowadzono godzinę policyjną. Nie uważasz, że to dość absurdalne?