To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Polska - Ukraina, Polska - Anglia - typujemy, zakładamy się.

Pingvin - 2013-10-06, 12:20

Milo970 napisał/a:
Ok już nie mogę się doczekać lepiej przyswój sobie już dzieła Marksa i Lenina :-D

Jakie dzieła? Nazywajmy rzeczy po imieniu, gówno to gówno.

Milo970 - 2013-10-06, 13:00

To lepiej zacznij czytać to ,,gówno" bo umowa to umowa :P
Pingvin - 2013-10-06, 14:14

Ale można mieć poglądy(a reczej głosić) nie wiedząc o nich wiele. Streszczenie przeczytam :D
Milo970 - 2013-10-06, 15:08

Gimbusiarska metoda ale wiec że sprawdzę czy aby dobre poglądy głosisz ;)
Sharvari - 2013-10-06, 15:17

WRACAĆ DO TEMATU
Pingvin - 2013-10-06, 15:42

Ciężko będzie mi przebrnąć, ale niech będzie. Przeczytam coś.

[ Dodano: 2013-10-06, 17:00 ]
Z resztą to nie ważne, bo wygramy z ukrainą

Milo970 - 2013-10-06, 17:03

To jest Polska reprezentacja czego po niej oczekujesz oni ledwo z San Marino wygrali :D !
Szyszek - 2013-10-07, 21:05

Pingvin, nie byłbym taki pewien, czy wygramy z Ukrainą. Ostatnio dostaliśmy od nich nieźle. Pamiętny mecz. Wtedy pojawiła się słynna dupa Koseckiego. :P Może znowu coś pokaże?

Ja tam czekam do 23 listopada, bo wtedy się skoki zaczynają ;)

Davos - 2013-10-08, 18:00

szyszek27 napisał/a:
Pingvin, nie byłbym taki pewien, czy wygramy z Ukrainą. Ostatnio dostaliśmy od nich nieźle. Pamiętny mecz. Wtedy pojawiła się słynna dupa Koseckiego. :P Może znowu coś pokaże?

Myślę, że zdecydowana większość kibiców wolałaby obejrzeć gol Koseckiego aniżeli jego dupę :) To drugie niech zostawi dla swojej dziewczyny, jeśli takową ma.

W ogóle widzę (nie tylko na forum), że już się zaczyna pompowanie balona, który zapewne pęknie z wielkim hukiem :D Teoretycznie możemy nawet wygrać grupę i wyrzucić z MŚ Anglię i Ukrainę. Warunki są 2: Czarnogóra remisuje z Anglią na wyjeździe (co jest trudne, ale możliwe) i wygrywa u siebie z Mołdawią (co jest prawdopodobne), a Polska wygrywa z Ukrainą i Anglią. Wtedy Polska awansuje z 1 miejsca, Czarnogóra wchodzi do baraży, a Anglia i Ukraina out. Oczywiście można tak sobie gdybać, bo taki scenariusz może sprawdzić się co najwyżej w Fifie :-D Naprawdę nie wiem, skąd w ludziach przeświadczenie, że możemy zdobyć 6 pkt w nadchodzących meczach. Owszem, Anglia nie jest taką potęgą jak Hiszpania czy Niemcy, zdarzają im się wtopy, Ukrainę też można pokonać, ale obie te reprezentacje są na dzień dzisiejszy o wiele mocniejsze niż Polska, a do tego będą grać u siebie. Spójrzmy prawdzie w oczy, nasi są słabi jak barszcz, nie mamy drużyny tylko kilka gwiazdek plus szereg bardzo przeciętnych kopaczy, którzy razem nie są w ogóle zgrani. Raz na jakiś czas wyjdzie im mecz, ale trzeba patrzeć realnie. Moim zdaniem w tych 2 meczach zdobędziemy 1 pkt.

Gdyby mimo wszystko zdarzyło się to, co zdarzyć się nie ma prawa, czyli awans Polaków, nawet po barażach, to zgodnie z moim zobowiązaniem jeszcze ze starego forum wstawię sobie Grodzką w avatar na miesiąc :)

-Veon- - 2013-10-10, 07:03

Uff. Na szczęście zdążę jeszcze przeczytać to o co się zobowiązaliście.
Moje zobowiązania:
Jeśli Polska wygra z Ukrainą a Czarnogóra zremisuje z Anglią wtedy ustawiam sobie dowolnego avatara wybranego przez was na 2 tygodnie.
Jeśli do tego Polska wygra z Anglią to podwajam sobie kare. Jeśli powyższy warunek nie zostanie spełniony, a Polska jednak wygra z Anglią to wstawiam sobie takiego avatara na tydzień.

PS: Wybór avatara będzie na zasadzie najpierw zgłoszeń pomysłów a potem głosowania.

Slonx - 2013-10-10, 19:08

Jeżeli Polska wygra z Ukrainą, to napiję się piwa, a jeżeli dodatkowo wygra z Anglią, to napije się piwa.
-Veon- - 2013-10-10, 19:10

Slonx napisał/a:
Jeżeli Polska wygra z Ukrainą, to napiję się piwa, a jeżeli dodatkowo wygra z Anglią, to napije się piwa.

A jak Polska przegra lub zremisuje z Ukrainą lub Anglią to też napijesz się piwa :P

SlownikOrtograficzny - 2013-10-10, 19:11

My, SlownikOrtograficzny, król polski, wielki książę litewski, mazowiecki, pruski etc., etc., etc. postanawiam tako:
Jeżeli w meczu z Ukrainą polskie strzelą przynajmniej jednego gola, to ustawiam sobie na forum w avatara Putina (bo Putin zawsze spoko) na okres dwóch tygodni. A jak nie strzelą nic to nic.

brzozik70043704352251515 - 2013-10-10, 19:33

Jak Polska wygra z Ukraina to zaplusuje wszystkie smiszne obrazki- czyt. "screeny" Mila
PLEJER186 - 2013-10-10, 22:00

Jak wygramy z Ukrainą to publicznie przyznam się do uczuć jakimi darzę RudąMaupe.
Davos - 2013-10-10, 22:37

PLEJER186 napisał/a:
Jak wygramy z Ukrainą to publicznie przyznam się do uczuć jakimi darzę RudąMaupe.

A jak przegramy albo zremisujemy to do uczuć wobec kogo się przyznasz? ;)

Szkoda, że nie ma z nami Delmonte, może znów by się zobowiązał do czegoś ciekawego - ta akcja z rudym gejem pod każdym screenem była mocna :)

Pingvin - 2013-10-11, 08:25

Przeszedł mi ten optymizm i jednak przeczytam tego marksa
materoni15 - 2013-10-11, 09:54

Juź to widzę. 90 minuta, sędzia nie odgwizduje karnego dla Ukrainy i tu dylemat, czy się wk*rwiać czy nie.
Moris299 - 2013-10-11, 17:15

Jezscze chcę dodać małe sprostowanie

wygrana z Ukraina i Anglią - nie robię nic
wygrana tylko z Anglią - robię punkt od 1 do 5
wygrana tylko ukraina - robie od 1 do 10
oba mecze przegrane - 1 do 10

ZSK - 2013-10-11, 18:26

Ja już wynik znam. Podsłuchałem rozmowę sędziów w szatni ;)