Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Polska - Ukraina, Polska - Anglia - typujemy, zakładamy się.
Pingvin - 2013-10-06, 12:20
Milo970 napisał/a:
Ok już nie mogę się doczekać lepiej przyswój sobie już dzieła Marksa i Lenina
Jakie dzieła? Nazywajmy rzeczy po imieniu, gówno to gówno.Milo970 - 2013-10-06, 13:00 To lepiej zacznij czytać to ,,gówno" bo umowa to umowa Pingvin - 2013-10-06, 14:14 Ale można mieć poglądy(a reczej głosić) nie wiedząc o nich wiele. Streszczenie przeczytam Milo970 - 2013-10-06, 15:08 Gimbusiarska metoda ale wiec że sprawdzę czy aby dobre poglądy głosisz Sharvari - 2013-10-06, 15:17 WRACAĆ DO TEMATUPingvin - 2013-10-06, 15:42 Ciężko będzie mi przebrnąć, ale niech będzie. Przeczytam coś.
[ Dodano: 2013-10-06, 17:00 ]
Z resztą to nie ważne, bo wygramy z ukrainąMilo970 - 2013-10-06, 17:03 To jest Polska reprezentacja czego po niej oczekujesz oni ledwo z San Marino wygrali !Szyszek - 2013-10-07, 21:05 Pingvin, nie byłbym taki pewien, czy wygramy z Ukrainą. Ostatnio dostaliśmy od nich nieźle. Pamiętny mecz. Wtedy pojawiła się słynna dupa Koseckiego. Może znowu coś pokaże?
Ja tam czekam do 23 listopada, bo wtedy się skoki zaczynają Davos - 2013-10-08, 18:00
szyszek27 napisał/a:
Pingvin, nie byłbym taki pewien, czy wygramy z Ukrainą. Ostatnio dostaliśmy od nich nieźle. Pamiętny mecz. Wtedy pojawiła się słynna dupa Koseckiego. Może znowu coś pokaże?
Myślę, że zdecydowana większość kibiców wolałaby obejrzeć gol Koseckiego aniżeli jego dupę To drugie niech zostawi dla swojej dziewczyny, jeśli takową ma.
W ogóle widzę (nie tylko na forum), że już się zaczyna pompowanie balona, który zapewne pęknie z wielkim hukiem Teoretycznie możemy nawet wygrać grupę i wyrzucić z MŚ Anglię i Ukrainę. Warunki są 2: Czarnogóra remisuje z Anglią na wyjeździe (co jest trudne, ale możliwe) i wygrywa u siebie z Mołdawią (co jest prawdopodobne), a Polska wygrywa z Ukrainą i Anglią. Wtedy Polska awansuje z 1 miejsca, Czarnogóra wchodzi do baraży, a Anglia i Ukraina out. Oczywiście można tak sobie gdybać, bo taki scenariusz może sprawdzić się co najwyżej w Fifie Naprawdę nie wiem, skąd w ludziach przeświadczenie, że możemy zdobyć 6 pkt w nadchodzących meczach. Owszem, Anglia nie jest taką potęgą jak Hiszpania czy Niemcy, zdarzają im się wtopy, Ukrainę też można pokonać, ale obie te reprezentacje są na dzień dzisiejszy o wiele mocniejsze niż Polska, a do tego będą grać u siebie. Spójrzmy prawdzie w oczy, nasi są słabi jak barszcz, nie mamy drużyny tylko kilka gwiazdek plus szereg bardzo przeciętnych kopaczy, którzy razem nie są w ogóle zgrani. Raz na jakiś czas wyjdzie im mecz, ale trzeba patrzeć realnie. Moim zdaniem w tych 2 meczach zdobędziemy 1 pkt.
Gdyby mimo wszystko zdarzyło się to, co zdarzyć się nie ma prawa, czyli awans Polaków, nawet po barażach, to zgodnie z moim zobowiązaniem jeszcze ze starego forum wstawię sobie Grodzką w avatar na miesiąc -Veon- - 2013-10-10, 07:03 Uff. Na szczęście zdążę jeszcze przeczytać to o co się zobowiązaliście.
Moje zobowiązania:
Jeśli Polska wygra z Ukrainą a Czarnogóra zremisuje z Anglią wtedy ustawiam sobie dowolnego avatara wybranego przez was na 2 tygodnie.
Jeśli do tego Polska wygra z Anglią to podwajam sobie kare. Jeśli powyższy warunek nie zostanie spełniony, a Polska jednak wygra z Anglią to wstawiam sobie takiego avatara na tydzień.
PS: Wybór avatara będzie na zasadzie najpierw zgłoszeń pomysłów a potem głosowania.Slonx - 2013-10-10, 19:08 Jeżeli Polska wygra z Ukrainą, to napiję się piwa, a jeżeli dodatkowo wygra z Anglią, to napije się piwa.-Veon- - 2013-10-10, 19:10
Slonx napisał/a:
Jeżeli Polska wygra z Ukrainą, to napiję się piwa, a jeżeli dodatkowo wygra z Anglią, to napije się piwa.
A jak Polska przegra lub zremisuje z Ukrainą lub Anglią to też napijesz się piwa SlownikOrtograficzny - 2013-10-10, 19:11 My, SlownikOrtograficzny, król polski, wielki książę litewski, mazowiecki, pruski etc., etc., etc. postanawiam tako:
Jeżeli w meczu z Ukrainą polskie strzelą przynajmniej jednego gola, to ustawiam sobie na forum w avatara Putina (bo Putin zawsze spoko) na okres dwóch tygodni. A jak nie strzelą nic to nic.brzozik70043704352251515 - 2013-10-10, 19:33 Jak Polska wygra z Ukraina to zaplusuje wszystkie smiszne obrazki- czyt. "screeny" MilaPLEJER186 - 2013-10-10, 22:00 Jak wygramy z Ukrainą to publicznie przyznam się do uczuć jakimi darzę RudąMaupe.Davos - 2013-10-10, 22:37
PLEJER186 napisał/a:
Jak wygramy z Ukrainą to publicznie przyznam się do uczuć jakimi darzę RudąMaupe.
A jak przegramy albo zremisujemy to do uczuć wobec kogo się przyznasz?
Szkoda, że nie ma z nami Delmonte, może znów by się zobowiązał do czegoś ciekawego - ta akcja z rudym gejem pod każdym screenem była mocna Pingvin - 2013-10-11, 08:25 Przeszedł mi ten optymizm i jednak przeczytam tego marksamateroni15 - 2013-10-11, 09:54 Juź to widzę. 90 minuta, sędzia nie odgwizduje karnego dla Ukrainy i tu dylemat, czy się wk*rwiać czy nie.Moris299 - 2013-10-11, 17:15 Jezscze chcę dodać małe sprostowanie
wygrana z Ukraina i Anglią - nie robię nic
wygrana tylko z Anglią - robię punkt od 1 do 5
wygrana tylko ukraina - robie od 1 do 10
oba mecze przegrane - 1 do 10ZSK - 2013-10-11, 18:26 Ja już wynik znam. Podsłuchałem rozmowę sędziów w szatni