Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Dalczego wszyscy tak po mnie jadą?
K - k - 2014-06-18, 22:24 widzu - 2014-06-18, 22:25 Krokorok, może po prostu użytkownik ten jest fanem tych filmów?:)K - k - 2014-06-18, 22:26 bartek82r - 2014-06-18, 22:26 a dlaczego mnie nie ma na liście? K - k - 2014-06-18, 22:27 widzu - 2014-06-18, 22:28 Krokorok, równie dobrze ktoś może się pod niego podszywać.
Tak samo jak Moris podszywał się pod kobietę. K - k - 2014-06-18, 22:28 K - k - 2014-06-18, 22:29 Davos - 2014-06-18, 22:29
-Veon- napisał/a:
Ale jak ktoś podaje się jak na talerzu na jakąś dobrą ripostę, to zwyczajnie nie mogę tego faktu nie wykorzystać.
Mnie również Krokorok jest obojętny. Ale zgadzam się również z tym zdaniem :]widzu - 2014-06-18, 22:30 Krokorok, fragmenty.
Powiem tak, jeśli zacznie odstawiać takie akcje, to już wlsz czy inny MacDada się nim zajmą, o to się nie bój. JankielKindybalista85 - 2014-06-18, 22:30
Krokorok napisał/a:
Dobra wybaczam wam
... no, spoko kur.wa, dzięki...bo mi już łzy się tak lały z poczucia winy że meczu nie mogłem oglądać.widzu - 2014-06-18, 22:31
JankielKindybalista85 napisał/a:
Krokorok napisał/a:
Dobra wybaczam wam
... no, spoko kur.wa, dzięki...bo mi już łzy się tak lały z poczucia winy że meczu nie mogłem oglądać.
A czasem nie dlatego, że obstawiałeś remis? JankielKindybalista85 - 2014-06-18, 22:35 Płakac nie mam powodu. Okazałem się po prostu za mało odważny. Byłem pewien, że Hiszpania tego nie wygra ale myślałem, że jednak chociaż trochę się podniesie a nie będzie tarzać w piłkarskim upodleniu jak zazwyczaj Polacy.widzu - 2014-06-18, 22:37 HISZPANIA POLSKĄ MUNDIALU!bartek82r - 2014-06-18, 22:37 Sharvari - 2014-06-19, 00:25 plaklam przez ten temat, kocham was Icy i Janek
a ja nie dziele ludzi w internetach, tylko oceniam ich na podstawie stylu i sposobu pisania, poczynan, zachowan, uzywanych obrazkow i innych takich nawet najmniejszych dupereli. Zak moze potwierdzic skutecznosc mojego radaru wiec mi osobiscie ciezko powiedziec co mi w tobie nie pasuje. tak skrotowo - wszystko. od braku spacji przed i po znakach interpunkcyjnych po kompletna naiwnosc i nieogarnietosc w najniewinniejszych zartach. miedzy innymi to co napisal Jankiel, z tym ze ja nie sadze zebys sie zmienil. masz typ charakteru ktorego ja nie znosze (i chyba w ogole ciezko go zniescw miejscu, w ktorym zarty i zlosliwosci sa na porzadku dziennym), ale moze pojawi sie cos co w tobie polubie, czekam na zaskoczenie.
poza tym za duzo od nas oczekujesz. przyszedles tu, po jednym dniu juz napisales s temacie o uzaleznieniu od tego forum, potem zaczales spamic linkiem na stronie i forum, a teraz piszesz o nas 'dawno dawno temu' jakbysmy juz rodzina byli. przyhamuj, poznaj nas i pozwol poznac siebie.
no.
[ Dodano: 2014-06-19, 00:27 ]
ale tak, TO MY DZIEKUJEMY CI ZA WYBACZENIE Zaknafein - 2014-06-19, 00:53
Sharvari napisał/a:
Zak moze potwierdzic skutecznosc mojego radaru
potwierdzam, pozdrawiam i polecam ZakRudaMaupa - 2014-06-19, 01:52
Davos napisał/a:
Krokorok napisał/a:
Dawno,dawno temu było sobie nieoficjalne Forum Mistrzów.Ludzie byli tam życzliwi do siebie i nie jechali po sobie
Skąd wiesz, skoro jesteś nowy zarówno na mistrzach, jak i na forum?
Krokorok, nikt tu nie ma zamiaru Ciebie obrażać. A na pewno nie w taki sposób, żebyś poczuł się urażony. Ale jednocześnie miej świadomość, że jak palniesz głupotę, to ktoś może to skomentować z lekką drwiną bądź grubym szyderstwem. W końcu to forum ludzi, którzy lubią cięte riposty
I dlatego mała rada na przyszłość: Nie bierz życia na serio. I tak nie wyjdziesz z niego żywy.
Jechanie to za duże słowo. W takiej interpretacji tutaj wszyscy jadą po wszystkich. I basta, tak to już jest. Zgodnie z zaleceniami Davosa - dużo dystansu, po dwa wychillowane wpisy dziennie rano i wieczorem, a potem jakoś samo poleci. Zresztą, jak już ktoś zasugerował, zapytaj chociażby wodza.
Z mojej strony tyle - brak dystansu, zbytnie 'branie do siebie' pewnych rzeczy, inne poczucie humoru niestety również jest niekiedy samo w sobie prowokacją do kąśliwych odpowiedzi. A ponieważ masz do czynienia z samymi mistrzami... przynajmniej tak mówią W ramach pocieszenia - przyzwyczaimy się wszyscy i będziemy funkcjonować.
Jak to mówi jeden z moich ulubionych cytatów:życie jest zbyt krótkie, żeby brać je na poważnie. Więcej luzu. Bo tutaj może bunkrów nie ma, ale i tak jest jedwabiście. Jeszcze przed czasem forum byłam wdzięcznym obiektem do ripostowania i minusowania (przez krótki czas co prawda, ale jednak), no i popatrz, jak się pozmieniało. To wiele mówi o naszej społeczności.Adijos - 2014-06-19, 11:21 Tak teraz sobie siebie liczę według radaru Shar i wyszło mi: gimbus, denerwujący, lubiący dobijać innych ludzi, niedojrzały psychicznie.
🍻🍻🍺🍺 dla radaru Shar.
Tak w ogóle Krok to wszyscy Cię kochamy i robimy końskie zaloty.Barbra - 2014-06-19, 11:58 hahaha najpierw śmieszki a teraz wzruszające monologi ''wybacz nam'' co z wami