To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Spotkanie

widzu - 2014-05-31, 22:07

PS, czemu ten temat nie jest w dziale Sprawy związane z forum?

icywind - 2014-05-31, 22:09

Inaczej przyjedziemy do tej twojej wiochy a tam są dwa domy na krzyż i nie będzie cię łatwo znaleźć zmusić B)

[ Dodano: 2014-05-31, 22:11 ]
widzu napisał/a:

PS, czemu ten temat nie jest w dziale Sprawy związane z forum?

Może Math chce zorganizować spotkanie WSZYSTKICH mistrzów a nie tylko forumowych :scared:

-Veon- - 2014-05-31, 23:08

icywind napisał/a:

Może Math chce zorganizować spotkanie WSZYSTKICH mistrzów a nie tylko forumowych :scared:

Czyli Krokorok i Wojtek też będą zaproszeni? Spokojnie. Krokorok pewnie znowu coś pokręci, a Wojtkowi matka nie pozwoli.

Antlion - 2014-06-01, 00:00

A co jeżeli Wojtek przebierze się za swoją matkę (znowu)?
Moris299 - 2014-06-01, 00:22

monjiczq - 2014-06-03, 03:03

Ja chce, tak bardzo ;_; tylko ciezko bedzie sie zgrac bo nawet taki brzozik jest czesciej w pl niz ja pewno ;_;
Davos - 2014-06-08, 19:09

-Veon- napisał/a:
Już widzę to spotkanie.
Wszyscy przynoszą laptopy,tablety lub komórki i wspólnie na świeżym powietrzu piszą posty na forum.

+1 :D

Ja pomysł forumowego spotkania będę zawsze popierał, tyle że teoria teorią, a praktyka praktyką i jak pewnie większość takich internetowych inicjatyw, z tej również g***o wyjdzie.
Ale jeśli już mamy się spotykać, to proponuję wybrać miasto, z którego pochodzi Matheus :P W końcu on rzucił pomysłem. Ewentualnie może być jeszcze miasto Veona :D

JankielKindybalista85 - 2014-06-08, 19:11

Ja jestem przeciw.
Davos - 2014-06-08, 19:18

Jankiel, czemu? Jedyny sensowny argument na "nie", poza tym, że "na pewno się nie uda" widzę tylko taki, że inni poznają Twoją tożsamość ;)
ZSK - 2014-06-08, 19:36

Janek twierdzi, że nie łączy internetowych znajomości z rzeczywistością. Z tego powodu czasem podejrzewam, że to cherlawy 17sto latek bez cienia zarostu, a nie "dobrze zbudowany, owłosiony mężczyzna" jak z okładki :D
Tak Davos, wiemy, że najlepiej w Poznaniu :P
Ja ewentualnie do tych powiedzmy 100km mógłbym nawet podjechać, z czystej ciekawości :D Ewentualnie gdzieś na morzem w wakacje :P

JankielKindybalista85 - 2014-06-08, 19:39

Nie chodzi o tożsamość. Przecież nikt się nie będzie nikomu legitymował. Ot, jakoś tak nie biorę pod uwagę, że miałbym się z wami spotkać w real life. Sama idea wydaje mi się dziwaczna. Jesteście częścią internetów, zupełnie innego świata. Ja światów ze sobą nie łączę. Ziomki z liceum są na jednej kupce, ze studiów na drugiej, rodzina na trzeciej, nie mieszają się ze sobą, wszyscy są na swoim miejscu. Wasze miejsce jest w internetach. Tak jak i moje dla was. Po prostu, jak słusznie powiedział Ryszard Ochódzki: "Nie mieszajmy myślowo dwóch różnych systemów walutowych". Takie moje dziwactwo.

[ Dodano: 2014-06-08, 19:40 ]
ZróbmySobieKupę napisał/a:
że to cherlawy 17sto latek bez cienia zarostu, a nie "dobrze zbudowany, owłosiony mężczyzna" jak z okładki :D

Przynajmniej mnie odmłodziłeś! :D

icywind - 2014-06-08, 19:46

Cytat:

Nie chodzi o tożsamość. Przecież nikt się nie będzie nikomu legitymował. Ot, jakoś tak nie biorę pod uwagę, że miałbym się z wami spotkać w real life. Sama idea wydaje mi się dziwaczna. Jesteście częścią internetów, zupełnie innego świata. Ja światów ze sobą nie łączę. Ziomki z liceum są na jednej kupce, ze studiów na drugiej, rodzina na trzeciej, nie mieszają się ze sobą, wszyscy są na swoim miejscu. Wasze miejsce jest w internetach. Tak jak i moje dla was. Po prostu, jak słusznie powiedział Ryszard Ochódzki: "Nie mieszajmy myślowo dwóch różnych systemów walutowych". Takie moje dziwactwo.

Chciałbym zobaczyć w jaki sposób jesz obiad :|

JankielKindybalista85 - 2014-06-08, 19:47

Rękoma.
icywind - 2014-06-08, 19:49

A nie sztućcami?
Zastanawiało mnie w każdym razie czy odkładasz wszystko na różne kupki albo talerze i nie mieszasz warzyw z mięsem itd.

JankielKindybalista85 - 2014-06-08, 19:53

Rękoma z podłogi. Myślę, że już wszystko jasne. Tylko piwo piję w kuflach.

I wstydzę się swojego nieokrzesania i dlatego się nie spotkamy.

brzozik70043704352251515 - 2014-06-08, 20:01

jak ktos bedzie w Opolu to dajcie znaki
Davos - 2014-06-08, 20:10

Ja przez moje forum studenckie poznałem sporo fajnych osób z innych roczników, których normalnie bym nie miał okazji poznać. Razem imprezowaliśmy, razem graliśmy w nogę i jeździliśmy na wakacje więc jak widać czasem warto przekładać znajomości z netu na real :)

Brzozik, masz przecież ZSK w okolicy, o ile się nie mylę.

ZSK - 2014-06-08, 20:16

Davos napisał/a:
Brzozik, masz przecież ZSK w okolicy, o ile się nie mylę.

Wcale nie tak blisko, prawie 2h jazdy. Ja się póki co do Opola nie wybieram niestety bo i ja i chłopaki tam na miejscu mają co robić z powodu sesji i nigdzie nie wychodzą :P

monjiczq - 2014-08-11, 23:15

Ej co z tym mitingiem, wrzesien zaraz a tu cisza ;/
Antlion - 2014-08-12, 14:06

Prosta sprawa, mitingu nie będzie :P