To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Hydepark - Rozkminy

Barbra - 2015-04-12, 23:48

ja chcę rabaty dla moich chłopaków i mężów żeby mi kupowali :D zgadzam się!
właśnie matematyka jest dziwna, mamy mniej analizy niż reszta kierunków (sama musiałam się dokształcać o całkach podwójnych, potrójnych, krzywoliniowych, inni to normalnie mieli), chociaż mimo że mieliśmy tak mało to i tak 1/5 roku miała warunek :D za to mamy dużo dziwnych równań różniczkowych ale są proste, dziwne ale proste, poradziłabyś sobie bez problemu
ja zrezygnowałam z fizyki przez "laboratorium technik jądrowych", chciałam teorię a nie laboratoria z moją największą fobią :P wszystko przekreślone przez jeden przedmiot:D

Love178 - 2015-04-13, 00:46

Kosmologia <3
ZSK - 2015-04-13, 00:52

Nawet ja miałem te wszystkie całki. I rr pierwszego i drugiego rzędu. Szok.
Nie wiedziałem, że są dostępne takie fajne kierunki jak kosmologia. Choć część przedmiotów musi być mega fascynująca :)

saRenia - 2015-04-13, 12:01

NN7 napisał/a:
Astronomia UJ I rok :D

WOW! Zazdroszczę. Od kiedy byłam mała uwielbiałam o tym czytać i chciałam to studiować, ale wydawało mi się mało przyszłościowe, dlatego wybierałam między budownictwem i matematyką. Będę mieć o czym z Tobą pogadać, już Cię lubię! :)

NN7 - 2015-04-14, 21:50

Barbra napisał/a:
ja chcę rabaty dla moich chłopaków i mężów żeby mi kupowali :D zgadzam się!
właśnie matematyka jest dziwna, mamy mniej analizy niż reszta kierunków (sama musiałam się dokształcać o całkach podwójnych, potrójnych, krzywoliniowych, inni to normalnie mieli), chociaż mimo że mieliśmy tak mało to i tak 1/5 roku miała warunek :D za to mamy dużo dziwnych równań różniczkowych ale są proste, dziwne ale proste, poradziłabyś sobie bez problemu
ja zrezygnowałam z fizyki przez "laboratorium technik jądrowych", chciałam teorię a nie laboratoria z moją największą fobią :P wszystko przekreślone przez jeden przedmiot:D

hahaha ok <3
lol, też miałam to, a właściwie teraz mam :)
kochana, u mnie tylko 3 osoby zdały z wszystkiego :D
laboratoria, pracownie, nie ma nic gorszego, przestałam chodzić na to^^'
love178 napisał/a:
Kosmologia <3

<3
ZróbmySobieKupę napisał/a:
Nie wiedziałem, że są dostępne takie fajne kierunki jak kosmologia. Choć część przedmiotów musi być mega fascynująca :)

kosmologia tylko na 2 stopniu :3

widzu napisał/a:
A Wy się zastanawialiście czy ją aktywować... :smile:

właśnie... :/ musiałam pisać bezsensowne komentarze pod screenami, a nie umiem być śmieszna :smile:
saRenia napisał/a:
NN7 napisał/a:

WOW! Zazdroszczę. Od kiedy byłam mała uwielbiałam o tym czytać i chciałam to studiować, ale wydawało mi się mało przyszłościowe, dlatego wybierałam między budownictwem i matematyką. Będę mieć o czym z Tobą pogadać, już Cię lubię! :)

I dobrze zrobiłaś, bo póki co to ja się tam nic nie dowiedziałam z astronomii. Jak już mówiłam można to zostawić, jako pasję, jeśli chodzi o wiedze można się samemu dowiedzieć. Oczywiście później pewnie będzie coś sensownego, ale teraz niezbyt. Sama mata i fiza :3

Barbra napisał/a:
czyli mam szansę u Nyny! :grimer:

:brwi:

widzu napisał/a:
Barbra, to nie te forum, ale i tak masz :grimer:

a Ty skąd to niby możesz wiedzieć?xd

[ Dodano: 2015-04-14, 21:51 ]
icywind napisał/a:
Barbra napisał/a:

czyli mam szansę u Nyny! :grimer:

Ona jest moja już :kick:

awwww <3

saRenia - 2015-04-14, 21:57

NN7 napisał/a:
saRenia napisał/a:
NN7 napisał/a:

I dobrze zrobiłaś, bo póki co to ja się tam nic nie dowiedziałam z astronomii. Jak już mówiłam można to zostawić, jako pasję, jeśli chodzi o wiedze można się samemu dowiedzieć. Oczywiście później pewnie będzie coś sensownego, ale teraz niezbyt. Sama mata i fiza :3

Zawsze na początku są przedmioty wprowadzające, dopiero później będziesz się astronomii uczyć, jak skumasz te matematyki :P Na budownictwie też na początku miałam matme i fizykę, stricte budowlane były dopiero na roku 3. A na matematyce cały czas matma, chociaż na 3 mam tak nudne przedmioty, że nawet nie chce mi się iść na uczelnie, a kocham matmę bardzo.

NN7 - 2015-04-14, 22:02

saRenia napisał/a:

Zawsze na początku są przedmioty wprowadzające, dopiero później będziesz się astronomii uczyć, jak skumasz te matematyki :P Na budownictwie też na początku miałam matme i fizykę, stricte budowlane były dopiero na roku 3. A na matematyce cały czas matma, chociaż na 3 mam tak nudne przedmioty, że nawet nie chce mi się iść na uczelnie, a kocham matmę bardzo.

Ja mam ten moment, że zaczynam rozumieć bardziej mate od fizy, co mi się wcale nie podoba, bo ja mate hejce od liceum xd

icywind - 2015-04-14, 22:04

NN7 napisał/a:

Ja mam ten moment, że zaczynam rozumieć bardziej mate od fizy, co mi się wcale nie podoba, bo ja mate hejce od liceum xd

:D

ZSK - 2015-04-14, 22:05

Dokładnie. Najpierw uczysz się podstaw i metod, a potem te metody wykorzystujesz w "praktyce" :git:
NN7 - 2015-04-14, 22:07

No wieeeeeem, wieeeeeeem :P

icywind napisał/a:

:D

milcz

saRenia - 2015-04-14, 22:10

NN7 napisał/a:
saRenia napisał/a:

Bo w liceum matma jest trudniejsza od fizyki, którą da się wyobrazić. Wyższa fizyka to totalna abstrakcja, a takiej abstrakcyjnej matmy to na pewno nie macie, więc nie dziwię się.

BTW Nie hejtuj Królowej Nauk, kochaj :P

NN7 - 2015-04-14, 22:18

saRenia napisał/a:

Bo w liceum matma jest trudniejsza od fizyki, którą da się wyobrazić. Wyższa fizyka to totalna abstrakcja, a takiej abstrakcyjnej matmy to na pewno nie macie, więc nie dziwię się.

BTW Nie hejtuj Królowej Nauk, kochaj :P

kocham dopiero, jak mnie ktoś pokocha, więc sobie poczekam xd

icywind napisał/a:
Jak znajdziesz jakąś planetę to nazwiesz ją na moją cześć?

[ Dodano: 2015-04-14, 22:11 ]
Planeta icywind :D

Tak mi się spojrzało na Twój wiek pod avatarem... Jakim cudem Ty masz 28 lat już? oO

[ Dodano: 2015-04-14, 22:18 ]
Barbra napisał/a:
widzu będzie czarną dziurą w którą wpadniesz ;*

hahahah xd

Love178 - 2015-04-14, 22:19

Wszyscy moi znajomi mówią, że matma to nie jest nauka :P
icywind - 2015-04-14, 22:20

NN7 napisał/a:

kocham dopiero, jak mnie ktoś pokocha, więc sobie poczekam xd

NN7 - 2015-04-14, 22:20

hahahahhahahahahahhahahaha ok <3
Mackers - 2015-04-14, 22:21