Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Rozkminy
Barbra - 2015-04-12, 23:48 ja chcę rabaty dla moich chłopaków i mężów żeby mi kupowali zgadzam się!
właśnie matematyka jest dziwna, mamy mniej analizy niż reszta kierunków (sama musiałam się dokształcać o całkach podwójnych, potrójnych, krzywoliniowych, inni to normalnie mieli), chociaż mimo że mieliśmy tak mało to i tak 1/5 roku miała warunek za to mamy dużo dziwnych równań różniczkowych ale są proste, dziwne ale proste, poradziłabyś sobie bez problemu
ja zrezygnowałam z fizyki przez "laboratorium technik jądrowych", chciałam teorię a nie laboratoria z moją największą fobią wszystko przekreślone przez jeden przedmiot:DLove178 - 2015-04-13, 00:46 Kosmologia ZSK - 2015-04-13, 00:52 Nawet ja miałem te wszystkie całki. I rr pierwszego i drugiego rzędu. Szok.
Nie wiedziałem, że są dostępne takie fajne kierunki jak kosmologia. Choć część przedmiotów musi być mega fascynująca saRenia - 2015-04-13, 12:01
NN7 napisał/a:
Astronomia UJ I rok
WOW! Zazdroszczę. Od kiedy byłam mała uwielbiałam o tym czytać i chciałam to studiować, ale wydawało mi się mało przyszłościowe, dlatego wybierałam między budownictwem i matematyką. Będę mieć o czym z Tobą pogadać, już Cię lubię! NN7 - 2015-04-14, 21:50
Barbra napisał/a:
ja chcę rabaty dla moich chłopaków i mężów żeby mi kupowali zgadzam się!
właśnie matematyka jest dziwna, mamy mniej analizy niż reszta kierunków (sama musiałam się dokształcać o całkach podwójnych, potrójnych, krzywoliniowych, inni to normalnie mieli), chociaż mimo że mieliśmy tak mało to i tak 1/5 roku miała warunek za to mamy dużo dziwnych równań różniczkowych ale są proste, dziwne ale proste, poradziłabyś sobie bez problemu
ja zrezygnowałam z fizyki przez "laboratorium technik jądrowych", chciałam teorię a nie laboratoria z moją największą fobią wszystko przekreślone przez jeden przedmiot:D
hahaha ok
lol, też miałam to, a właściwie teraz mam
kochana, u mnie tylko 3 osoby zdały z wszystkiego
laboratoria, pracownie, nie ma nic gorszego, przestałam chodzić na to^^'
love178 napisał/a:
Kosmologia
ZróbmySobieKupę napisał/a:
Nie wiedziałem, że są dostępne takie fajne kierunki jak kosmologia. Choć część przedmiotów musi być mega fascynująca
kosmologia tylko na 2 stopniu :3
widzu napisał/a:
A Wy się zastanawialiście czy ją aktywować...
właśnie... musiałam pisać bezsensowne komentarze pod screenami, a nie umiem być śmieszna
saRenia napisał/a:
NN7 napisał/a:
Astronomia UJ I rok
WOW! Zazdroszczę. Od kiedy byłam mała uwielbiałam o tym czytać i chciałam to studiować, ale wydawało mi się mało przyszłościowe, dlatego wybierałam między budownictwem i matematyką. Będę mieć o czym z Tobą pogadać, już Cię lubię!
I dobrze zrobiłaś, bo póki co to ja się tam nic nie dowiedziałam z astronomii. Jak już mówiłam można to zostawić, jako pasję, jeśli chodzi o wiedze można się samemu dowiedzieć. Oczywiście później pewnie będzie coś sensownego, ale teraz niezbyt. Sama mata i fiza :3
Barbra napisał/a:
czyli mam szansę u Nyny!
widzu napisał/a:
Barbra, to nie te forum, ale i tak masz
a Ty skąd to niby możesz wiedzieć?xd
[ Dodano: 2015-04-14, 21:51 ]
icywind napisał/a:
Barbra napisał/a:
czyli mam szansę u Nyny!
Ona jest moja już
awwww saRenia - 2015-04-14, 21:57
NN7 napisał/a:
saRenia napisał/a:
NN7 napisał/a:
Astronomia UJ I rok
WOW! Zazdroszczę. Od kiedy byłam mała uwielbiałam o tym czytać i chciałam to studiować, ale wydawało mi się mało przyszłościowe, dlatego wybierałam między budownictwem i matematyką. Będę mieć o czym z Tobą pogadać, już Cię lubię!
I dobrze zrobiłaś, bo póki co to ja się tam nic nie dowiedziałam z astronomii. Jak już mówiłam można to zostawić, jako pasję, jeśli chodzi o wiedze można się samemu dowiedzieć. Oczywiście później pewnie będzie coś sensownego, ale teraz niezbyt. Sama mata i fiza :3
Zawsze na początku są przedmioty wprowadzające, dopiero później będziesz się astronomii uczyć, jak skumasz te matematyki Na budownictwie też na początku miałam matme i fizykę, stricte budowlane były dopiero na roku 3. A na matematyce cały czas matma, chociaż na 3 mam tak nudne przedmioty, że nawet nie chce mi się iść na uczelnie, a kocham matmę bardzo.NN7 - 2015-04-14, 22:02
saRenia napisał/a:
Zawsze na początku są przedmioty wprowadzające, dopiero później będziesz się astronomii uczyć, jak skumasz te matematyki Na budownictwie też na początku miałam matme i fizykę, stricte budowlane były dopiero na roku 3. A na matematyce cały czas matma, chociaż na 3 mam tak nudne przedmioty, że nawet nie chce mi się iść na uczelnie, a kocham matmę bardzo.
Ja mam ten moment, że zaczynam rozumieć bardziej mate od fizy, co mi się wcale nie podoba, bo ja mate hejce od liceum xdicywind - 2015-04-14, 22:04
NN7 napisał/a:
Ja mam ten moment, że zaczynam rozumieć bardziej mate od fizy, co mi się wcale nie podoba, bo ja mate hejce od liceum xd
ZSK - 2015-04-14, 22:05 Dokładnie. Najpierw uczysz się podstaw i metod, a potem te metody wykorzystujesz w "praktyce" NN7 - 2015-04-14, 22:07 No wieeeeeem, wieeeeeeem
icywind napisał/a:
milczsaRenia - 2015-04-14, 22:10
NN7 napisał/a:
saRenia napisał/a:
Zawsze na początku są przedmioty wprowadzające, dopiero później będziesz się astronomii uczyć, jak skumasz te matematyki Na budownictwie też na początku miałam matme i fizykę, stricte budowlane były dopiero na roku 3. A na matematyce cały czas matma, chociaż na 3 mam tak nudne przedmioty, że nawet nie chce mi się iść na uczelnie, a kocham matmę bardzo.
Ja mam ten moment, że zaczynam rozumieć bardziej mate od fizy, co mi się wcale nie podoba, bo ja mate hejce od liceum xd
Bo w liceum matma jest trudniejsza od fizyki, którą da się wyobrazić. Wyższa fizyka to totalna abstrakcja, a takiej abstrakcyjnej matmy to na pewno nie macie, więc nie dziwię się.
BTW Nie hejtuj Królowej Nauk, kochaj NN7 - 2015-04-14, 22:18
saRenia napisał/a:
Bo w liceum matma jest trudniejsza od fizyki, którą da się wyobrazić. Wyższa fizyka to totalna abstrakcja, a takiej abstrakcyjnej matmy to na pewno nie macie, więc nie dziwię się.
BTW Nie hejtuj Królowej Nauk, kochaj
kocham dopiero, jak mnie ktoś pokocha, więc sobie poczekam xd
icywind napisał/a:
Jak znajdziesz jakąś planetę to nazwiesz ją na moją cześć?
[ Dodano: 2015-04-14, 22:11 ]
Planeta icywind
Tak mi się spojrzało na Twój wiek pod avatarem... Jakim cudem Ty masz 28 lat już? oO
[ Dodano: 2015-04-14, 22:18 ]
Barbra napisał/a:
widzu będzie czarną dziurą w którą wpadniesz ;*
hahahah xdLove178 - 2015-04-14, 22:19 Wszyscy moi znajomi mówią, że matma to nie jest nauka icywind - 2015-04-14, 22:20
NN7 napisał/a:
kocham dopiero, jak mnie ktoś pokocha, więc sobie poczekam xd
NN7 - 2015-04-14, 22:20 hahahahhahahahahahhahahaha ok Mackers - 2015-04-14, 22:21 Ale ono jest przebite.NN7 - 2015-04-14, 22:22 To nic, nie ma miłości idealnejLove178 - 2015-04-14, 22:23 Moja jestMackers - 2015-04-14, 22:24 Istnieje takowa. Ma nick Love178.NN7 - 2015-04-14, 22:24 To kiedyś będzie miała chwilę załamania i przestanie xd