Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Samopomoc - Podryw i te sprawy.
ProFace - 2013-12-11, 21:27
qtasiorro napisał/a:
A czy te metody wykluczają związek?
Na pewno ma to jakiś związek z przestępstwem.ZSK - 2013-12-11, 21:34
widzu napisał/a:
ZróbmySobieKupę napisał/a:
"Do domu sama ci nie przyjdzie" jak to się w moich kręgach mówi
Moja matka poznała mojego ojca wynajmując mu przestrzeń garażową pod Malucha pod domem babci.
Twój argument jest inwalidą
To tylko wyjątek potwierdzający regułę
Qtasioro napisał/a:
Nie wykluczają, ale nawiązując do tych licznych gwałtów: Po co kraść żarcie z różnych knajp skoro w domu czeka dobry obiadek? qtasiorro - 2013-12-11, 21:39
Qtasioro napisał/a:
Nie wykluczają, ale nawiązując do tych licznych gwałtów: Po co kraść żarcie z różnych knajp skoro w domu czeka dobry obiadek?
Haha Napisałbym tu coś o potrzebie zróżnicowanego odżywiania w celu dostarczenia organizmowi wszystkich niezbędnych mikro- i makroelementów w odpowiednich ilościach, ale poczytalibyście mi za złe te dietetyczne zalecenia i dopatrzyli się przenośni WojtekVanHelsing - 2013-12-11, 21:40 Jak maja malego penisa, 123 kg i myslac tylko politycznie mozna poderwac ladna dziewczyne ij a wydupczyc?JankielKindybalista85 - 2013-12-11, 21:53
qtasiorro napisał/a:
Ale jednak trzeba coś działać, wychodzić, gwałcić, imprezować, chodzić do biblioteki, cokolwiek by ludzi poznać. "Do domu sama ci nie przyjdzie" jak to się w moich kręgach mówi
"Wychodzić, gwałcić, zagadywać, gwałcić, imprezować, gwałcić, zapraszać do kina, gwałcić, gwałcić, no i gwałcić"
To jest podryw na Wikinga. Tak jak na tym rysunku Mleczki: "W zawodzie Wikinga najwyżej cenię sobie gwałcenie"
[ Dodano: 2013-12-11, 21:54 ]
qtasiorro napisał/a:
poczytalibyście mi za złe te dietetyczne zalecenia i dopatrzyli się przenośni
A także żaluzji do lekkiego prowadzenia się.Zaknafein - 2013-12-11, 22:00
WojtekVanHelsing napisał/a:
Jak maja malego penisa, 123 kg i myslac tylko politycznie mozna poderwac ladna dziewczyne ij a wydupczyc?
Nie.ProFace - 2013-12-11, 22:08
Jak maja malego penisa, 123 kg i myslac tylko politycznie mozna poderwac ladna dziewczyne ij a wydupczyc?
A czy Kalisz ma żonę?JankielKindybalista85 - 2013-12-11, 22:26
Wojtek - można poderwać. W tej kategorii wagowej powinieneś wyciągać w rwaniu jakieś 170kg, w podrzucie ok. 200kg. Ogólnie w dwuboju 350kg to byłby przyzwoity wynik. Czyli można, ale i tak pewnie lepiej wyrwałby jakiś Bułgar, Azer albo Irańczyk.
A mówiąc poważnie: albo chudniemy Panie Kolego, albo akceptujemy swój stan bo kto dobrze czuje się ze sobą zawsze ma bonus do statystyk podrywu, choćby był najbrzydszy na świecie. A rozmiar penisa nie jest najważniejszy (chociaż kobiety, które twierdzą, że nie ma ŻADNEGO znaczenia łżą w żywe oczy!) WojtekVanHelsing - 2013-12-11, 22:49 Jankiel K.85, zarcie czy seks.. seks... zarcie.. seks.. zarcie.. seks.. zarcie... Wole zarcie
ProFace napisał/a:
A czy Kalisz ma żonę?
On jest politykiem i ma kasiore
ja jestem quasipolitykiem ale nie mam kasiorywidzu - 2013-12-11, 22:54
Jankiel K.85 napisał/a:
A mówiąc poważnie: albo chudniemy Panie Kolego, albo akceptujemy swój stan bo kto dobrze czuje się ze sobą zawsze ma bonus do statystyk podrywu, choćby był najbrzydszy na świecie.
I właśnie po przeczytaniu tej wypowiedzi przed oczami stanął mi obraz z filmu "Efekt motyla", kiedy to Thumper, współlokator z pokoju Evana w "pierwszym życiu" spędzał upojne chwile z kobietą mimo swojego wyglądu.
I ten tekst Evana, że "charyzma robi swoje".JankielKindybalista85 - 2013-12-11, 23:51
Ogladalem ten film..kiedys.. malo pamietam ale to amatorszczyzna. Fcet to jakis amator. Zezarl 12 kg miesa, i iles tam kg, sera, salat, chleba itp i padl.. dodatkowo pieprzyl zaledwie 8h.. tyle walenia to bym spokojnie wytrzymal..jutro rodzicow nie bedzie a ja jestem chory i siedze w dmu.. moge pobic ten rekord jak bedzie chcialRudaMaupa - 2013-12-12, 07:26 Wojtku,
otyłość znacznie wpływa na jakość życia seksualnego, szczególnie, że - jak mówiłeś - raczej unikasz fizycznej aktywności. Więc albo z czyjejś litości raz umoczysz, albo bierzesz się w garść, by partnerce też satysfakcji dostarczyć.
Nie jest niemożliwe wyrwanie dziewczyny w takim stanie, charyzma wiele daje, natomiast to dziewczę trzeba przy sobie utrzymać i choćby z troski o Ciebie takie dziewczę może poprosić o zadbanie o siebie.
15 lat i 123kg? Chociaż te 20kg zgub... Dla zdrowia.Davos - 2013-12-12, 11:08
widzu napisał/a:
I właśnie po przeczytaniu tej wypowiedzi przed oczami stanął mi obraz z filmu "Efekt motyla", kiedy to Thumper, współlokator z pokoju Evana w "pierwszym życiu" spędzał upojne chwile z kobietą mimo swojego wyglądu.
I ten tekst Evana, że "charyzma robi swoje".
Dobry film, ale jednak film W życiu jak ktoś jest bardzo otyły to mogą go uratować 2 rzeczy: pieniądze i sława. I to jest właśnie przypadek Kalisza.ProFace - 2013-12-12, 16:20
RudaMaupa napisał/a:
15 lat i 123kg? Chociaż te 20kg zgub... Dla zdrowia.
Jak juz mamy go motywować:
Wojtek jak schudniesz to zobaczysz wreszcie swojego tego i przekonasz się że może nie jest taki mały.Adijos - 2013-12-12, 16:52
ProFace napisał/a:
RudaMaupa napisał/a:
Wojtek jak schudniesz to zobaczysz wreszcie swojego tego i przekonasz się że może nie jest taki mały.
Ale też motywacja...
Zmotywuj go sobą!
ProFace - 2013-12-12, 18:22
^AdijoS^ napisał/a:
Ale też motywacja...
Zmotywuj go sobą!
Nie jestem zbytnio przekonująca B)WojtekVanHelsing - 2013-12-12, 18:35
ProFace napisał/a:
RudaMaupa napisał/a:
Wojtek jak schudniesz to zobaczysz wreszcie swojego tego i przekonasz się że może nie jest taki mały.
7 cm to duzo? Liczysz ze mi urosnie jak schudnie?Adijos - 2013-12-12, 19:16 Będziesz miał wrażenie, że większy. B) Taki kontrast wielkości masz teraz.