Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Muzyka - Czego teraz słuchasz? vol.2
ZSK - 2015-06-26, 19:35 I tak się już coraz więcej tego do radia przedostaje. Upadkiem było puszczenie w eter kaena. A na maxxxie od północy do samego rana non stop tylko narzekania puszczają. Pojebało chyba.JankielKindybalista85 - 2015-06-26, 19:38 Kaen to ten krasnal w masce? PROSTO ma z bluz w absurdalnych cenach wystarczająco hajsu dla szefów stacji więc masz odpowiedź. ZSK - 2015-06-26, 19:41 Taki zjebany ryj, że woli się nie pokazywać Jego nie poważam ani trochę. Niech se nosi bluzy z czegokolwiek, boli mnie tylko, że takie ścierwo bez wartości ładują ludziom do głów a ludzie to kupują i są gotowi bronić. Mam wrażenie, że czego byś w radiu nie puścił to i tak się gawiedzi spodoba.JankielKindybalista85 - 2015-06-26, 19:43 No to w ramach podsumowania puścimy jakieś świetne radio. https://www.youtube.com/watch?v=UiuD6i8dN1gMoris299 - 2015-06-26, 19:52 I Love IT!
Firma to jedno z najbardziej szkodliwych gówien w polskim rapie. Poza dokładnie jednym kawałkiem, który roznosi. Ale w nim akurat Popek jest najsłabszym ogniwem. Co mnie nie dziwi.
I tu się zgodzę z tobą, a Popkiem zacząłem się jarać dopiero z rok temu jak nagrał Dirty Diane. Jego działalność, muzyka od tamtej pory mi się bardzo podoba. Koleś jest zdrowo rąbnięty, bo kto normalny wiesza się na hakach, tnie mordę, i rucha gumową lalę w klipie, ale za to go min. lubię
ZróbmySobieKupę napisał/a:
I tak się już coraz więcej tego do radia przedostaje. Upadkiem było puszczenie w eter kaena.
Kaen to gówno najgorsze jak dla mnie, całkowicie zerżnięta stylówa od Eminema, wszystko takie same, nawijka, teksty, teledyski. I to łażenie w masce jest tak idiotyczne Zaknafein - 2015-06-27, 18:06 z okazji wczorajszego wydarzenia w murice
https://www.youtube.com/watch?v=MYSVMgRr6pwJankielKindybalista85 - 2015-06-27, 20:05 A co się wydarzyło w murice?Zaknafein - 2015-06-27, 20:08 wczoraj zalegalizowali małżenstwa jednoplciowe
i cały jebany fejsbuk jest kolorowy
wszyscy mają profilowe tęczowe
i mi sie przypomniala ta piosenkaJankielKindybalista85 - 2015-06-27, 20:12 A raczej bezczelnie pedałkowaty teledysk. Ale sam kawąłek niezły. Ale te maurzeńztfa to zalegalizowali na szczeblu federalnym? W Teksasie sie wkurwią...Zaknafein - 2015-06-28, 01:42