Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Rozkminy
Szyszek - 2015-02-04, 21:12 Tak samo jak ja. Aż mnie mózg rozbolał! Auć!Moris299 - 2015-02-04, 21:21 Ja to zrobiłem bez problemu, wystarczy szybko patrzeć na to - nie czytać tylko patrzeć. Zrobiłem to bardzo szybko i jeszcze za każdym razem się upewniałem
Ja to zrobiłem bez problemu, wystarczy szybko patrzeć na to - nie czytać tylko patrzeć. Zrobiłem to bardzo szybko i jeszcze za każdym razem się upewniałem
Trzeba się skupić tylko na kolorach i ignorować napisy
Rozkmina tekstu krosia:
'"Zak za taki tekst powin być wanna czy jak jem tam, nietyklani."'
Zak, za taki tekst -wiadomo
powinn być wanna - powinna być wana - krosiowy zlały się słowa ban i warn bo nie wie, że to dwie różne rzeczy i zmienił rodzaj na żeński. Dlaczego? Bo usłyszał kiedyś, że ktoś dostanie "bana" a jest głupi
czy jak jem tam - czy jak jej tam - kroś przynajmniej wiedział to, że nie wie jak się mówi na warna/bana.
nietyklani - Zak jest nietykalny - czyli, że nie dostanie wanny za takie teksty.
[ Dodano: 2015-02-05, 11:20 ]
Wiem, że to oczywiste ale musiałem widzu - 2015-02-05, 11:36 *nietyklanic1ick - 2015-02-05, 11:43 *nietyklaniicywind - 2015-02-05, 12:13 Wybaczcie, literówkaLove178 - 2015-02-05, 15:06 *litrówka
Literówką ich nie przeprosisz Davos - 2015-02-05, 20:12 Love dobrze mówi, polać jej!
A nie, przecież ona nie pije. W takim razie polać nam! icywind - 2015-02-05, 20:26
love178 napisał/a:
*litrówka
Literówką ich nie przeprosisz
Cierpcie
RudaMaupa - 2015-02-05, 21:03 Masz coś do podbeskidzia?
W ogóle mam taką rozkminę... Dlaczego natura stworzyła człowieka w taki sposób, by śmierdział, kiedy się zmęczy? To jakiś sposób odstraszania drapieżników, kiedy jest się zmęczonym czy jak? c1ick - 2015-02-05, 21:14 Nie wiem czy innym zwierzętom przeszkadza ludzki pot icywind - 2015-02-05, 21:21
RudaMaupa napisał/a:
W ogóle mam taką rozkminę... Dlaczego natura stworzyła człowieka w taki sposób, by śmierdział, kiedy się zmęczy? To jakiś sposób odstraszania drapieżników, kiedy jest się zmęczonym czy jak?
Ciekawe.
Może ma dać znać osobnikom, że partner nie dba o higienę albo właśnie człowiekowi, żeby się umył.RudaMaupa - 2015-02-05, 21:33 W historii ludzkiej ewolucji prysznic jest stosunkowo nowym zjawiskiem. Niekiedy człowiek też śmierdzi mimo wszelkich zapędów. Bo generalnie po co smród? Tym bardziej że w upale pot np. chłodzi skórę, a zbyt wiele wody może doprowadzić do jej poparzenia.Moris299 - 2015-02-05, 21:36 Jako środek odstraszający drapieżniki odpada na 100%, zwierzęta mają często o wiele bardziej wyczulony węch i potrafię dzięki zapachom nas "namierzyć" z dużych odległości więc to działa na niekorzyść Całkiem_Dobry_Chłop - 2015-02-05, 22:10
RudaMaupa napisał/a:
W historii ludzkiej ewolucji prysznic jest stosunkowo nowym zjawiskiem. Niekiedy człowiek też śmierdzi mimo wszelkich zapędów. Bo generalnie po co smród? Tym bardziej że w upale pot np. chłodzi skórę, a zbyt wiele wody może doprowadzić do jej poparzenia.
Myśle, że to jakiś efekt uboczny, który ze względu na obecną pozycję człowieka raczej prędko nie zaniknie.
Ja się zastanawiam dlaczego ludzie żyjący w ciepłym klimacie mają ciemną skórę, a w zimnym białą. Biały przecież odbija światło, a czarny nie.icywind - 2015-02-05, 22:15
Całkiem_Dobry_Chłop napisał/a:
Ja się zastanawiam dlaczego ludzie żyjący w ciepłym klimacie mają ciemną skórę, a w zimnym białą. Biały przecież odbija światło, a czarny nie.
[ Dodano: 2015-02-05, 22:17 ]
Przecież to dzieci w podstawówce wiedząCałkiem_Dobry_Chłop - 2015-02-05, 22:31
icywind napisał/a:
Przecież to dzieci w podstawówce wiedzą
Wiem o melaninie
Tylko zastanawiam się dlaczego to akurat tak działa. Mieszka taki czarny w Afryce, światło na niego często świeci to skóra mu ciemnieje i jeszcze bardziej się od tego światła nagrzewa.c1ick - 2015-02-05, 22:40
Ja się zastanawiam dlaczego ludzie żyjący w ciepłym klimacie mają ciemną skórę, a w zimnym białą. Biały przecież odbija światło, a czarny nie.
W sumie... Niezła rozkmina.icywind - 2015-02-05, 22:49
Tylko zastanawiam się dlaczego to akurat tak działa. Mieszka taki czarny w Afryce, światło na niego często świeci to skóra mu ciemnieje i jeszcze bardziej się od tego światła nagrzewa.
A, to zwracam honor. Ze struktury melaniny chyba to wynika, że barwi na ciemno skórę a pewnie straty z tego pochłaniania światła są na tyle minimalne, że ewolucja nie wytworzyła doskonalszego mechanizmu który nie barwi skóry. O ile to możliwe.