O coooorva! Metale się na siebie zasapały jak mnie nie było.
Jankiel, ze mnie taki metal jak z Ciebie dres Tzn. lubię m.in. metal, ale nie wyglądam jak klasyczny fan tego gatunku. Podejrzewam, że Ty również, mimo słuchania m.in. techno, czy tam trance (wybacz, że nie rozróżniam, dla mnie to jeden ch...), nie rozbijasz się starą beemką po mieście wystawiając przez okno "zimny łokieć"
Aha, i nie pokłóciliśmy się, tylko nastąpiła drobna różnica zdań, która została szybko wyjaśniona. Jak się z V - r spotkamy, to skoczymy na piwo i nikt o sprawie nie będzie pamiętał
KicerK napisał/a:
Davos napisał/a:
Polakom poświęcili 2 utwory
4 są
Hm. 40:1, Uprising. Trzeci to zapewne "Aces in Exile" o bitwie o Anglię (m.in. Dywizjon 303). A czwarty? Czyżbyś miał na myśli "Union", opowiadającym o bitwie o Monte Cassino z udziałem Polaków? Jest jeszcze "Final Solution" czyli "ostateczne rozwiązanie kwestii żydowskiej", mające miejsce głównie na terenie Polski. Czyli na upartego dałoby się to podciągnąć pod 5 utworów K - k - 2014-09-10, 15:17 https://www.youtube.com/watch?v=7IjcNcbdTqYKicerK - 2014-09-10, 15:28 Właściwie to chodziło mi o inne, więc dorzucając twoje to wychodzi całkiem sporo po za 40:1 i Uprising miałem na myśli Glorious Land o bitwie warszawskiej I Inmate 4859 o Witoldzie Pileckim.