Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Muzyka - Czego teraz słuchasz?
Sharvari - 2014-01-14, 15:38 https://www.youtube.com/watch?v=UA2ujp2xcPQKicerK - 2014-01-14, 16:46 Zwykle nie słucham soundtracków, ale tak mnie wzięło, a w starcrafcie soundtrack jest po prostu świetny!
Jak dla mnie za wysoki głos ma ta babka. W ogóle średnio lubię źeńskie wokale, aczkolwiek jest kilka takich, które mnie zachwycają. Ja ostatnio oprócz ww. Yaksy słucham jeszcze na zmianę ciągle Hadoukena, np. TEN kawałek bardzo mi się podoba. Poza tym od Sylwestra wsłuchuję się w Johna Newmana, a taka muzyka wydawałoby się nie jest zupełnie w moim stylu. Ale podoba mi się barwa jego głosu i słucham sobie ciągle np. TEGOAdijos - 2014-01-18, 23:36
Mircalla napisał/a:
Poza tym od Sylwestra wsłuchuję się w Johna Newmana, a taka muzyka wydawałoby się nie jest zupełnie w moim stylu. Ale podoba mi się barwa jego głosu i słucham sobie ciągle np. TEGO
Poza tym od Sylwestra wsłuchuję się w Johna Newmana, a taka muzyka wydawałoby się nie jest zupełnie w moim stylu. Ale podoba mi się barwa jego głosu i słucham sobie ciągle np. TEGO