To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Hydepark - Wielki Mistrzowski Quiz 2014

K - k - 2014-11-12, 00:11

:rofl:
widzu - 2014-11-12, 00:15

Krokorok napisał/a:
Nie martw się, obje trafiliśmy tu późno i nie mogliśmy pamiętać starego forum.

Też nie byłem na starym forum. :spiew:

Szyszek - 2014-11-12, 00:17

R - y napisał/a:
ja pitolę jestem ostatnia :cry:

Ostatni będą pierwszymi, R - y!
Zresztą, ty jesteś stosunkowo krótko na tym forum, więc nie ma się co martwić ;)

Zaknafein - 2014-11-12, 00:22

tylko co ja i szyszek mamy do tego, że R - y zajęła tą pozycję?
nie czaje

R - y - 2014-11-12, 00:25

Dzięki :D Ale w sumie prawdę powiedziawszy niektórych pytań nie chciało mi się wyszukiwać. także spoko ;)
Davos - 2014-11-12, 00:58

Biedny Wilk, teraz każdemu będzie musiał odpisywać szczegółowo, gdzie i jakie błędy ten ktoś popełnił :D Nie zazdroszczę.
Szyszek - 2014-11-12, 01:01

Dobra, Wilku, to cofam swoją prośbę, żebyś miał troszkę mniej roboty. Sam sobie sprawdzę ;)
Davos - 2014-11-12, 01:06

No, to teraz Wilk ma do sprawdzenia jedynie pozostałych 19 kompletów odpowiedzi (siebie nie wliczam bo ja wiem, gdzie zrobiłem błędy) :P No, może 18, bo Sandra też raczej nie będzie prosiła o powtórne przeliczenie :]
RudaMaupa - 2014-11-12, 06:59

Ale cóż się stało Bartkowi, że tak źle poszło? Myślałam, że Bartek wie wszystko ;) To pewnie przez egzamin...

Aha, słyszałam, że były problemy z moim kolorem włosów. Ja wiem, że tiny i w ogóle, ale bierzcie pod uwagę, że kamerka do bani. Taki mały psikus ze strony sprzętu ;)

Gratuluję, Sandro! Rzeczywiście monitorujesz pilnie!

ChodnikowyWilk - 2014-11-12, 07:11

Nie ma problemu ze sprawdzaniem, bylem na to.przygotowany i jak sprawdzalem to robilem dokladna rozpiske w wordzie kto za co ma punkt ;)
Po poludniu napisze co kto mial zle.

A bartkowi wlasnie dobrze poszlo zwazywszy na to ze rozwiazywal test z pamieci!

R - y spoko, jestes tu krotko i mialas prawo nie znac odpowiedzi na wiele pytan podobnie jak Krok.

bartek82r - 2014-11-12, 09:10

RudaMaupa napisał/a:
Ale cóż się stało Bartkowi, że tak źle poszło? Myślałam, że Bartek wie wszystko ;) To pewnie przez egzamin...

Tak jak pisał Wilk, pisałem wszystko z pamięci. Otwarłem okno PW do Wilka i po kolei odpowiadałem na pytania. Miałem oczywiście problemy z np. datą zniesienia cenzury, dokładną datą otwarcia nowego forum czy liczbą emotek. Ale miałem też problem z pytaniem o użytkownika w pierwszej 10 ale bez kolorka, oraz "Avatar z Fradem", "foobar2000". Ale postanowiłemm sobie że utrudnię sobie zadanie i rozwiążę quiz nigdzie nie spoglądając, nawet w listę użytkowników

ChodnikowyWilk napisał/a:
A bartkowi wlasnie dobrze poszlo zwazywszy na to ze rozwiazywal test z pamieci!

No właśnie też jestem w szoku :galy:
Myślałem ze dobrych odpowiedzi będę miał może połowę :-D

Moris299 - 2014-11-12, 10:43

matheus3004 - 2014-11-12, 14:05

Gratuluję wszystkim, a w szczególności Sandrze, której udało się wygrać ten konkurs. :piwo:
Miałem wysłać odpowiedzi wczoraj wieczorem, ale ku*wa zapomniałem, bo umówiłem się z kumplem na tenisa...
:(

ChodnikowyWilk - 2014-11-12, 14:37

Szyszek wg. mojej rozpiski masz źle: 9,19,22,26,33,39,47 i 53.

Moris: 9,21,22,24,33,35,41,42,49.50,51,55,58,59

brzozik70043704352251515 napisał/a:

Wilku, dlaczego mialem :3m: a teraz nagle jestem 6 ;(

Uznałem w końcu w 1 pytaniu samo bartek82r.hpu.pl, bez /forum, no i kilku osób ma przez to więcej punktów, w skutek czego ty spadłeś na 6.

Davos - 2014-11-12, 15:24

Jak Bartek pisał TYLKO z pamięci to naprawdę ładnie mu poszło. Ja kilka rzeczy sprawdzałem, m.in. datę urodzin Ząbka, dokładną datę zniesienia cenzury, liczbę emotek czy najczęściej używaną emotkę. No i tego foobara 2000 bo nie używałem nigdy tego programu i myślałem, że ktoś o tym pisał dużo na forum i dlatego ma być z tym kojarzony. Ale potem wrzuciłem w google, znalazłem obok opisu programu charakterystyczne logo i dopiero wtedy zajarzyłem, że chodzi o Qtasiorra :)
Kanjerba pamiętałem, bo sam mu coś pisałem razem z Jankielem odnośnie Freda z Chłopaki nie płaczą :)

bartek82r - 2014-11-12, 15:33

Uznałem w końcu w 1 pytaniu samo bartek82r.hpu.pl, bez /forum,

Właśnie zapomniałem w moim poprzednim poście napisać że bylo faktycznie przekierownie ze strony głównej na forum, więc należałoby uznać też tamte odpowiedzi

...w skutek czego ty spadłeś na 6.

JankielKindybalista85 - 2014-11-12, 16:15

Gratulacje dla Sandry! :piwo: Taka cicha woda, siedzi cichutko, nic nie pisze i tylko obserwuje i zbiera informacje i zapisuje, zapamiętuje. UBecja jedna forumowa! Ale taka taktyka okazała się sukcesem.

Szkoda, że nie wziąłem udziału ale akurat przebywałem dłuższy czas w rzeczywistości i nie miałem czasu na internety.

I tylko małe sprostowanie: OrdynarnyOrdynansOrdynata NIE jest moim multikontem bo oryginalne konto Jankiela zostało wcześniej zamknięte i zlikwidowane. Dziękuję za uwagę.

ChodnikowyWilk - 2014-11-12, 16:38

JankielKindybalista85 napisał/a:

I tylko małe sprostowanie: OrdynarnyOrdynansOrdynata NIE jest moim multikontem bo oryginalne konto Jankiela zostało wcześniej zamknięte i zlikwidowane. Dziękuję za uwagę.

OK, mój błąd :P

widzu - 2014-11-12, 18:04

JankielKindybalista85 napisał/a:

OK, mój błąd :P

Tylko spróbuj teraz odjąć punkty. :hm?:

Davos - 2014-11-13, 01:55

widzu napisał/a:
Tylko spróbuj teraz odjąć punkty. :hm?:

To pewnie i tak by nic nie zmieniło w klasyfikacji punktowej bo zakładam, że każdy w tym pytaniu zaznaczył odpowiedź "Tak".