Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Z życia forum - Życzenia
icywind - 2015-01-01, 01:20 Żryjcie ser kurwy forumowe
[ Dodano: 2015-01-01, 01:20 ]
W nowym roku 2016! Ascara - 2015-01-01, 01:21 Hahaha, dobry troll nie jest zły Mackers - 2015-01-01, 01:21 I wzajemnie! ProFace - 2015-01-01, 02:35 Happy New Year itp. Love178 - 2015-01-01, 02:45 Szczęśliwego Nowego Roku!Moris299 - 2015-01-01, 03:05 LetsERO
Ciekawy nick xd Ciekawie go można zinterpretować.Zaknafein - 2015-01-01, 03:20 wrocilemn wlasnie imusz e wma napisac zyczneia! toszeczke mog e bledwo zrobic bo lewdow wdize imi sie w glwoei kreic ale jnaki cpos to poprawie rnao !!1
SLcuajcie moi kcohania. jestmea uz z niektorymi z wAs dobre poltroa roku i musze wwam powiedziec ze jestecsie pprzezajebisa grupoa ludzi iawas wszysktich uweilbiam.
i wam wszystkim zycze ,zeby kojelny rok byl dal was pęikny nizczym tyłeczek alizee.
i zbey soie wsza e wsyzstkie marfzenia spelnaily tka jak byciese se tego chhcideli.
i zbey wam ncizeog w zxyzciu nie brkaowalo, sckzegolnie mislcoi!!
z teogo meijsca pzodrawial lvoe, ktorejm nick to milsoc!
I pozdrwamia te z molich nja;lepszych ziomwo, przyajwciol na tym froum: oczyiwice Najnaekiala, Thjea re, ZrobeymyOSbieMykjupe. I moja ukocnaną, najfianiejszaą jakamzoiena by meic przyjaciolke i strasza siaostre czlyi oczywiscie Rud ą, bez ktorej byoby mi duzoi cieznej w tym realnym zyicu codziennym. RUdba kcoham Cie!
i barber euszke i moni te z z osobna pzodrwamia i uwiebliam was boe jesciestcie zajeibste dziewcyzbnym!! z nikim iynynm by mi sie tka fajnei nei gadąółl o moich milosciahc jak z wami,wiedzcie o tyym!!
I inynm tze wzsystiego dobreog cozwyiwscuie ycze!
weic jeszcze wman powie m z e ja was uweibliam, nawt jakj mnei cszaem ktos zwas kwruwia sobia to itak was lboie! czasem lbuien nawet ciejbie dizwu, tlyko nei mardzudzz i sei bie rz zanaujke i seibjie to bediziesz sie mgol bawci bo rzxa cz y dwar w worku mozana siejbie dorpwoiiaddzic do takirego stranu w hjakim jak jeste ttearzz, czaoiz? tyko nei zcazeszeto!! bo niewpuada
no i ogl nie to bardzie zdrwoi i szczesliwi i mam nadizeje ze ci ktorcyh kochjacie tez bead zdwori i szcxzesliwi bo tylko to asei lcizy!!
i toltyle
rnao wstawie to porpawie wenetualne bledny bo w thej chwkli nei weixdzce jzu jakei litermki wciskam papoapaZabek05 - 2015-01-01, 03:23
Zaknafein napisał/a:
wrocilemn wlasnie imusz e wma napisac zyczneia! toszeczke mog e bledwo zrobic bo lewdow wdize imi sie w glwoei kreic ale jnaki cpos to poprawie rnao !!1
SLcuajcie moi kcohania. jestmea uz z niektorymi z wAs dobre poltroa roku i musze wwam powiedziec ze jestecsie pprzezajebisa grupoa ludzi iawas wszysktich uweilbiam.
i wam wszystkim zycze ,zeby kojelny rok byl dal was pęikny nizczym tyłeczek alizee.
i zbey soie wsza e wsyzstkie marfzenia spelnaily tka jak byciese se tego chhcideli.
i zbey wam ncizeog w zxyzciu nie brkaowalo, sckzegolnie mislcoi!!
z teogo meijsca pzodrawial lvoe, ktorejm nick to milsoc!
I pozdrwamia te z molich nja;lepszych ziomwo, przyajwciol na tym froum: oczyiwice Najnaekiala, Thjea re, ZrobeymyOSbieMykjupe. I moja ukocnaną, najfianiejszaą jakamzoiena by meic przyjaciolke i strasza siaostre czlyi oczywiscie Rud ą, bez ktorej byoby mi duzoi cieznej w tym realnym zyicu codziennym. RUdba kcoham Cie!
i barber euszke i moni te z z osobna pzodrwamia i uwiebliam was boe jesciestcie zajeibste dziewcyzbnym!! z nikim iynynm by mi sie tka fajnei nei gadąółl o moich milosciahc jak z wami,wiedzcie o tyym!!
I inynm tze wzsystiego dobreog cozwyiwscuie ycze!
weic jeszcze wman powie m z e ja was uweibliam, nawt jakj mnei cszaem ktos zwas kwruwia sobia to itak was lboie! czasem lbuien nawet ciejbie dizwu, tlyko nei mardzudzz i sei bie rz zanaujke i seibjie to bediziesz sie mgol bawci bo rzxa cz y dwar w worku mozana siejbie dorpwoiiaddzic do takirego stranu w hjakim jak jeste ttearzz, czaoiz? tyko nei zcazeszeto!! bo niewpuada
no i ogl nie to bardzie zdrwoi i szczesliwi i mam nadizeje ze ci ktorcyh kochjacie tez bead zdwori i szcxzesliwi bo tylko to asei lcizy!!
i toltyle
rnao wstawie to porpawie wenetualne bledny bo w thej chwkli nei weixdzce jzu jakei litermki wciskam papoapa
co kurwa?Marcin55522 - 2015-01-01, 03:33 zrozimialem, ale dlsczego miwn nie pozdfowiles kirwa?Zabek05 - 2015-01-01, 03:35 poprawiłem
Zaknafein napisał/a:
wróciłem właśnie i muszę Wam napisać życzenia! troszeczkę mogę błędów bo ledwo widzę i mi się w głowie kręci ale jak coś to poprawię rano!!1
słuchajcie moi kochani. jestem już z niektórymi z Was dobre półtora roku i muszę wam powiedzieć że jesteście przezajebistą grupą ludzi Was wszystkich uwielbiam. i Wam wszystkim życzę żeby kolejny rok był dla Was piękny niczym tyłeczek Alizee. i żeby się wasze wszystkie marzenia spelnily tak jakbyscie se tego chcieli. i żeby Wam w życiu niczego nie brakowało, szczególnie miłości!
z tego miejsca pozdrawiam love, której nick oznacza "miłość"!
i pozdrawiam też moich najlepszych ziomów, przyjaciół na tym forum: oczywiście Jankiela, V - r, ZSK. i moją ukochaną, najfajniejszą jakamzoiena (?) by mieć przyjaciółkę i strszą siostrę czyli oczywiście Rudą, bez ktorej byloby mi duzo ciezej w tym realnym zyciu codziennym. Ruda kocham Cie!
i barbuszke i moni te z osobna pozdrawiam i uwielbiam Was bo jestescie zajebiste dziewczyny! z nikim innym by mi sie tak fajnie nie gadalo o nowych milosciach jak z wami, wiedzcie o tym!
i innym tez wszystkiego dobrego oczywiscie zycze!
wiec jeszcze wam powiem ze ja was uwielbiam, nawet jak mnie czasem ktos wkurwia sobą to i tak was lubię! czasem lubię nawet ciebie widzu, tylko nie marudz i sie bierz za nauke i siebie to bedziesz sie mogl bawic bo raz czy dwa w roku (?) mozna siebie doprowadzic do takiego stanu w jakim ja jestem teraz, czaisz? tylko nie za czesto bo nie wypada
no i wgl to bardziej zdrowi i szczesliwi i mam nadzieje ze ci których kochacie też będą zdrowi i szczęśliwi bo to się liczy!
i to tyle
rano wstawię to poprawię ewentualne bledy w tej historii bo w tej chwili nie widze juz jakie literki wciskam papapapa
KicerK - 2015-01-01, 03:56
Cytat:
ZrobeymyOSbieMykjupe
No właśnie, wszystkieg najlepszego w nowym roku 2015Zabek05 - 2015-01-01, 04:06
KicerK napisał/a:
ZrobeymyOSbieMykjupe
nom mnie też to rozwaliło xDV - r - 2015-01-01, 04:18 No i to są prawdziwe życzenia prosto z serca d - n - 2015-01-01, 04:25 Pomimo ostrzeżeń typu " nie piszę po lako..." a t do tego problemów w z pamięciowością chciałbym pozdrowić wszystkich czy coś widzu - 2015-01-01, 09:36 Wszystkiego najlepszego w nowym roku!c1ick - 2015-01-01, 10:27 Najlepszego Szyszek - 2015-01-01, 11:34 Również wam życzę wspaniałego nowego roku 2015!
Ledwo się rok zaczął, a już mamy pierwszego posta, który się z całą pewnością zapisze się w historii forum! ChodnikowyWilk - 2015-01-01, 12:22 Dzięki Zabek za tłumaczenie No i to są życzenia prosto z serca.
Również życzę wam wszystkiego najlepszego, żeby 2015 rok był jeszcze lepszy niż poprzedni.
Jesteśmy najzajebistszym forum w internecie i tak zostanie decp - 2015-01-01, 18:16
-Veon- napisał/a:
To Bartek miał urodziny?
Spóźnione wszystkiego najlepszego.
Nie za bardzo wiem co ci dać na prezent. Ostatecznie stwierdziłem że alkohol to będzie najlepsze rozwiązanie:
Obrazek
Życzę z wyprzedzeniem wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku!
Świetnej zabawy z dobrym towarzystwem i zero kaca następnego dnia.
Ooo i króla Jana mieliśmy na sylwku. Właściwie, to ja go kupiłem. Nie ważne.
Ja nie pisałem to piszę dzień po: wszystkiego dobrego w nowym roku.Davos - 2015-01-01, 18:48 Zak, Bartek i Długi Murzyn
Dizeieki Zak za zszcere zycieina porsto z sreca!!!
Ząbek: "jakamzoiena" --> "jaką można". Ale i tak ładnie sobie poradziłeś z translacją
Ode mnie również życzenia dla wszystkich osób na tym forum na rok 2015! Oby był dla Was wszystkich jak najlepszy. I oby forum trwało nadal, by tak zajebista grupa ludzi miała się dalej gdzie spotykać
Krokorokowi życzeń nie składam, bo ma urodziny dopiero 14 kwietnia