Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Samopomoc - Podryw i te sprawy.
Zaknafein - 2015-04-23, 21:56 Spejson prawdę wam powie : D
https://www.youtube.com/watch?v=wEUZzMAFz8kR - y - 2015-04-24, 17:51 Mam złamane serce.
Opowiadałam Wam o tym gościu z pubu. No i więc to już jest koniec, gościu mnie ignoruje ewidentnie, a ja cierpię. Poszłam dzisiaj tam z koleżanką, a on nawet nie spojrzał. Wprawdzie kolezanka mówiła, że zerkał, ale zostałam sama przy stoliku i on podszedł by szklankę sprzątnąć i nic. Nawet nie spojrzał na mnie.
Może i będzie inny, ale sprawa jest taka, że ja mam bardzo niską samoocenę. Uważam się za brzydką i grubą i ogólnie nieatrakcyjną. Więc pojawił się ON i sprawił, że nagle poczułam się ładnie i w ogóle, że wow ktoś chce być ze mną. No i przestał chcieć. Zostanę chyba starą panną. Chce mi się zamknąć w pokoju i wyć jak głupia. Do dzisiaj miałam jeszcze nadzieję, ale teraz nie mam żadnej.Moris299 - 2015-04-24, 17:58 Ejjj nie przejmuj się kretyneeem! Nie jesteś głupia ani brzydkaMistress9 - 2015-04-24, 18:03
R - y napisał/a:
Mam złamane serce.
Opowiadałam Wam o tym gościu z pubu. No i więc to już jest koniec, gościu mnie ignoruje ewidentnie, a ja cierpię. Poszłam dzisiaj tam z koleżanką, a on nawet nie spojrzał. Wprawdzie kolezanka mówiła, że zerkał, ale zostałam sama przy stoliku i on podszedł by szklankę sprzątnąć i nic. Nawet nie spojrzał na mnie.
Może i będzie inny, ale sprawa jest taka, że ja mam bardzo niską samoocenę. Uważam się za brzydką i grubą i ogólnie nieatrakcyjną. Więc pojawił się ON i sprawił, że nagle poczułam się ładnie i w ogóle, że wow ktoś chce być ze mną. No i przestał chcieć. Zostanę chyba starą panną. Chce mi się zamknąć w pokoju i wyć jak głupia. Do dzisiaj miałam jeszcze nadzieję, ale teraz nie mam żadnej.
Znam to zjebane uczucie Mackers - 2015-04-24, 18:23 R - y, ani mi się waż tak myśleć. Jeszcze znajdziesz miłość swojego życia.icywind - 2015-04-24, 18:44 Missy już znalazła
Barbra - 2015-04-24, 20:15 icywind - 2015-04-24, 20:18 A Tobie R - y nie wiem co powiedzieć, jakieś banały typu nie łam się, on nie jest Ciebie wart, nie jesteś brzydka, nie wyglądasz jak kupa(zapraszam do komplementu Missy w galerii ) itd. pewnie potrafisz sobie sama wykombinować więc wstawiam emotkę ZSK - 2015-04-24, 20:36
icywind napisał/a:
nie wyglądasz jak kupa
Ej no... brutalka - 2015-04-24, 20:51 R - y, najlepsze jest to, ze nie rozpaczasz za nim, po prostu byl taka kropla, ktora przelala czare i spowodowala uzalanie sie nad soba. Nic tylko wziac sie w garsc, podniesc wysoko glowe i z usmiechem isc dalej, z usmiechem i pewnoscia, ze co by sie nie dzialo nic Cie nie zlamie;) a juz na pewno nie facet!;) ciezko o sobie myslec dobrze, trzeba mnostwo sil i energi wkladac w prace nad swoim nastawieniem do siebie i innych, wiec bierz dupe w troki i nie idz na latwizne, nie uzalaj sie tylko pierdolnij soczysta fajtkurwa, bo byc szczesliwym to kazden jeden by chcial, a robic szczescia nie ma komu!;) jestes sliczna, inteligentna kobieta, tylko w to uwierz. Kiedy zaczniesz emanowac wewnetrzna zajebistoscia, ktora posiadasz to ludzie beda chcieli grzac sie w jej blasku! Wiec pokaz na to Cie stac!;)
No i tego, nie wygladasz przeciez jak kupa:D
E R - y - 2015-04-24, 21:27 Tak, nie wyglądanie jak kupa już jest jakimś postępem
Możliwe, że to ten jeden sprawił załamanie, nie tak konkretnie. Bo ileż można być samemu? Mam nadzieję, że kiedyś się trafi jakiś dla mnie.widzu - 2015-04-24, 21:29
R - y napisał/a:
Bo ileż można być samemu?
Uwierz mi, zadaje sobie często to samo pytanie. Davos - 2015-04-25, 00:07 R - y
Nie przejmuj się dupkiem, jeszcze mu takie zachowanie wyjdzie bokiem.Szyszek - 2015-04-25, 00:15 R - y, nie daj sobie wpuścić do świadomości jakichś negatywnych myśli! Zdaję sobie sprawę, że jak na razie cała ta sytuacja boli i będzie jeszcze boleć, no ale wierzę, że jesteś silna dziewczyna i szybko się pozbierasz i nabierzesz pewności siebie!
Szczególnie, że przez takich kolesi to nawet nie ma co się smucić.R - y - 2015-04-25, 17:12 Dzisiaj poszłam tam znowu bo go nie było jak widziałam, ale niestety przyszedł na zmianę godzinę później. Słuchajcie, czekał aż wyszłam do łazienki by sprzatnąć talerze z naszego stołu. A poszłam tam tylko bo powiedziałam koleżance "zakład, że jak tylko wyjdę to przyjdzie je sprzątnąć?" no i wygrałam 10 funtów.
Facet ma 40 lat, a zachował się jak kompletny dzieciuch. Nie chce się spotykać to ok, po co mi kuźwa zawracał głowę??? mógł po prostu mi powiedzieć, a nie parę dni temu gadał, a potem nagle przestał. Jestem zła, ale nadal chce mi się płakać.Marcin55522 - 2015-04-25, 17:18 Jebać tego kolesia. Ważne, że oskubałaś koleżankę i masz 10 funtów Adijos - 2015-04-25, 21:21
Cytat:
Jebać tego kolesia. Ważne, że oskubałaś koleżankę i masz 10 funtów
No i tylko to się liczy!JankielKindybalista85 - 2015-04-25, 21:24 Własnie R - y! 10 funciaków piechotą nie chodzi. A tępego chuja nie ma co żałować. Można co najwyżej żałować chuja gdy jest się wyposzczoną. Ale sorry, tego kwiatu jest pół światu.R - y - 2015-04-25, 21:30 Jeszcze ich nie dostałam. Ale w sumie trudno. Może kiedyś będzie kolejny. Dzisiaj mi już przeszło bo zachował się jak totalny dupekV - r - 2015-04-25, 21:32