To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Samopomoc - Podryw i te sprawy.

Zaknafein - 2015-04-23, 21:56

Spejson prawdę wam powie : D
https://www.youtube.com/watch?v=wEUZzMAFz8k

R - y - 2015-04-24, 17:51

Mam złamane serce.
Opowiadałam Wam o tym gościu z pubu. No i więc to już jest koniec, gościu mnie ignoruje ewidentnie, a ja cierpię. Poszłam dzisiaj tam z koleżanką, a on nawet nie spojrzał. Wprawdzie kolezanka mówiła, że zerkał, ale zostałam sama przy stoliku i on podszedł by szklankę sprzątnąć i nic. Nawet nie spojrzał na mnie.
Może i będzie inny, ale sprawa jest taka, że ja mam bardzo niską samoocenę. Uważam się za brzydką i grubą i ogólnie nieatrakcyjną. Więc pojawił się ON i sprawił, że nagle poczułam się ładnie i w ogóle, że wow ktoś chce być ze mną. No i przestał chcieć. Zostanę chyba starą panną. Chce mi się zamknąć w pokoju i wyć jak głupia. Do dzisiaj miałam jeszcze nadzieję, ale teraz nie mam żadnej.

Moris299 - 2015-04-24, 17:58

Ejjj nie przejmuj się kretyneeem! Nie jesteś głupia ani brzydka
Mistress9 - 2015-04-24, 18:03

R - y napisał/a:
Mam złamane serce.
Opowiadałam Wam o tym gościu z pubu. No i więc to już jest koniec, gościu mnie ignoruje ewidentnie, a ja cierpię. Poszłam dzisiaj tam z koleżanką, a on nawet nie spojrzał. Wprawdzie kolezanka mówiła, że zerkał, ale zostałam sama przy stoliku i on podszedł by szklankę sprzątnąć i nic. Nawet nie spojrzał na mnie.
Może i będzie inny, ale sprawa jest taka, że ja mam bardzo niską samoocenę. Uważam się za brzydką i grubą i ogólnie nieatrakcyjną. Więc pojawił się ON i sprawił, że nagle poczułam się ładnie i w ogóle, że wow ktoś chce być ze mną. No i przestał chcieć. Zostanę chyba starą panną. Chce mi się zamknąć w pokoju i wyć jak głupia. Do dzisiaj miałam jeszcze nadzieję, ale teraz nie mam żadnej.

Znam to zjebane uczucie :/

Mackers - 2015-04-24, 18:23

R - y, ani mi się waż tak myśleć. Jeszcze znajdziesz miłość swojego życia.
icywind - 2015-04-24, 18:44

Missy już znalazła

Barbra - 2015-04-24, 20:15

icywind - 2015-04-24, 20:18

A Tobie R - y nie wiem co powiedzieć, jakieś banały typu nie łam się, on nie jest Ciebie wart, nie jesteś brzydka, nie wyglądasz jak kupa(zapraszam do komplementu Missy w galerii :P ) itd. pewnie potrafisz sobie sama wykombinować więc wstawiam emotkę :hug:
ZSK - 2015-04-24, 20:36

icywind napisał/a:
nie wyglądasz jak kupa

Ej no... :sadangel:

brutalka - 2015-04-24, 20:51

R - y, :kick: najlepsze jest to, ze nie rozpaczasz za nim, po prostu byl taka kropla, ktora przelala czare i spowodowala uzalanie sie nad soba. Nic tylko wziac sie w garsc, podniesc wysoko glowe i z usmiechem isc dalej, z usmiechem i pewnoscia, ze co by sie nie dzialo nic Cie nie zlamie;) a juz na pewno nie facet!;) ciezko o sobie myslec dobrze, trzeba mnostwo sil i energi wkladac w prace nad swoim nastawieniem do siebie i innych, wiec bierz dupe w troki i nie idz na latwizne, nie uzalaj sie tylko pierdolnij soczysta fajtkurwa, bo byc szczesliwym to kazden jeden by chcial, a robic szczescia nie ma komu!;) jestes sliczna, inteligentna kobieta, tylko w to uwierz. Kiedy zaczniesz emanowac wewnetrzna zajebistoscia, ktora posiadasz to ludzie beda chcieli grzac sie w jej blasku! Wiec pokaz na to Cie stac!;)

No i tego, nie wygladasz przeciez jak kupa:D

E <3 <3 <3 <3 <3 <3

R - y - 2015-04-24, 21:27

Tak, nie wyglądanie jak kupa już jest jakimś postępem :D

Możliwe, że to ten jeden sprawił załamanie, nie tak konkretnie. Bo ileż można być samemu? Mam nadzieję, że kiedyś się trafi jakiś dla mnie.

widzu - 2015-04-24, 21:29

R - y napisał/a:
Bo ileż można być samemu?

Uwierz mi, zadaje sobie często to samo pytanie. :D

Davos - 2015-04-25, 00:07

R - y :hug:

Nie przejmuj się dupkiem, jeszcze mu takie zachowanie wyjdzie bokiem.

Szyszek - 2015-04-25, 00:15

R - y, nie daj sobie wpuścić do świadomości jakichś negatywnych myśli! Zdaję sobie sprawę, że jak na razie cała ta sytuacja boli i będzie jeszcze boleć, no ale wierzę, że jesteś silna dziewczyna i szybko się pozbierasz i nabierzesz pewności siebie! :hug:
Szczególnie, że przez takich kolesi to nawet nie ma co się smucić.

R - y - 2015-04-25, 17:12

Dzisiaj poszłam tam znowu bo go nie było jak widziałam, ale niestety przyszedł na zmianę godzinę później. Słuchajcie, czekał aż wyszłam do łazienki by sprzatnąć talerze z naszego stołu. A poszłam tam tylko bo powiedziałam koleżance "zakład, że jak tylko wyjdę to przyjdzie je sprzątnąć?" no i wygrałam 10 funtów.
Facet ma 40 lat, a zachował się jak kompletny dzieciuch. Nie chce się spotykać to ok, po co mi kuźwa zawracał głowę??? mógł po prostu mi powiedzieć, a nie parę dni temu gadał, a potem nagle przestał. Jestem zła, ale nadal chce mi się płakać.

Marcin55522 - 2015-04-25, 17:18

Jebać tego kolesia. Ważne, że oskubałaś koleżankę i masz 10 funtów B-)
Adijos - 2015-04-25, 21:21

Cytat:

Jebać tego kolesia. Ważne, że oskubałaś koleżankę i masz 10 funtów B-)

:piwo: :haha: :haha:

No i tylko to się liczy!

JankielKindybalista85 - 2015-04-25, 21:24

Własnie R - y! 10 funciaków piechotą nie chodzi. A tępego chuja nie ma co żałować. Można co najwyżej żałować chuja gdy jest się wyposzczoną. Ale sorry, tego kwiatu jest pół światu.
R - y - 2015-04-25, 21:30

Jeszcze ich nie dostałam. Ale w sumie trudno. Może kiedyś będzie kolejny. Dzisiaj mi już przeszło bo zachował się jak totalny dupek
V - r - 2015-04-25, 21:32

R - y napisał/a:
Dzisiaj mi już przeszło

No i zajebiście :piwo: