To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Humor - "śmieszne" obrazki

Davos - 2014-12-13, 01:32

Żeby było w temacie ;)

Ascara - 2014-12-13, 01:39

Davos napisał/a:
Ascara - serio nie wiedziałaś? Przecież ostatnio, kiedy narzekałaś, że uczysz się farmy, odpisałem Tobie, że ja męczę się z prawem ubezpieczeń społecznych. Oj, chyba ktoś nie czyta postów :dont: :-D
A jeśli chodzi o specjalizację, jestem na aplikacji radcowskiej. Więc jeśli ją skończę, to będę radcą prawnym. Przy czym słowo "jeśli" jest tutaj kluczowe, bo to jest tak zamkniete i patologiczne środowisko, że można by o tym książkę napisać.

Wybacz, jakoś mi to umknęło :D
Z tym zamknięciem, to podobnie jest u mnie. Ciągle obawiam się, czy w ogóle uda mi się skończyć te studia, a co dopiero dostać się później na specjalizację i gdzieś dalej...

Davos napisał/a:
Ascara napisał/a:
Swoją drogą miałam na roku pana adwokata - chciał być niepokonany (prawnik+lekarz=zestaw doskonały), ale niestety pokonała go anata :D

Zastanawiałem się co to jest ta "anata" i zgłupiałem, kiedy google podpowiedziało mi w pierwszym wyniku, że to norweski zespół metalowy, a w drugim, że wieś w Palestynie. I się kurde zastanawiam, czemu "pana adwokata" pokonał zespół metalowy, albo palestyńska wiocha :D I dopiero załapałem, że chyba chodzi o anatomię :D Proszę Cię, pisz pełnymi słowami nazwy przedmiotów, które zdajesz, bo my tu jesteśmy laikami nieobeznanymi z tym lekarskim slangiem :P

Przepraszam :oops: Człowiek posługuje się tymi skrótami, wchodzi w krew i potem zapomina, że nie każdy je rozumie... I taka trochę głupia sytuacja, bo i ja się czuję niekomfortowo, że tak wyszło, a i Wy, że nie wiecie, co mówię. :roll:

Davos - 2014-12-13, 01:45

Nie no, luz, końca świata przez to nie będzie ;) Po prostu dobrze by było wiedzieć, o czym rozmawiamy :D I zdasz wszystko, spoko. U nas na studiach też bywało ciężko, ale koniec końców, jakoś tam wszyscy je pokończyli. Nawet, jeśli z egzaminami komisyjnymi czy powtarzaniem roku, ale w końcu się udało. Więc Ty dasz radę tym bardziej :)
Ascara - 2014-12-13, 01:49

Chciałabym! :(

Jeśli mają być śmieszne obrazki (może nie jest to jakieś śmieszne, ale adekwatne :D ) :

matheus3004 - 2014-12-13, 12:35

K - k - 2014-12-13, 12:36

:ziew:
widzu - 2014-12-13, 15:13

Moris299 - 2014-12-13, 18:28

Ja bym nie wytrzymał chyba :D Nieźłe :D
Szyszek - 2014-12-13, 18:41

Szczere słowa uznania dla administracji strony. Mnie też już by wzięła jakaś kurwica.
Antybristler - 2014-12-13, 20:47

Po 1 wpisie powinni podziękować za rozmowę, a nie dalej ciągnąć.

I ciekawe kto screena zrobił. Pracownicy tesco czy ten typ?

KicerK - 2014-12-13, 21:14

-Z jakiej mąki są robione bułki?
-pada odpowiedź
-aha
.
.
.
i co z tego

:haha: przeczytałem kilka razy i za każdym się śmiałem :rofl: wyśmienite

Moris299 - 2014-12-13, 21:43

Antek wydaje mi się, że nie mogą.
ChodnikowyWilk - 2014-12-14, 12:48

Nie wiem jaki sens jest rozmawiać z taką osobą, której jedynym celem jest wkurwić innych. Ale brawa za cierpliwość i za to że nie dali się ponieść emocjom.
Mackers - 2014-12-14, 12:59

ChodnikowyWilk napisał/a:
Nie wiem jaki sens jest rozmawiać z taką osobą, której jedynym celem jest wkurwić innych. Ale brawa za cierpliwość i za to że nie dali się ponieść emocjom.

Musi rozmawiać z nią. Jeśli nie udzieli potencjalnemu klientowi informacji, to mogą go zwolnić (inaczej naraziliby na szwank wizerunek firmy i blablabla...). Koleżka zrobi SS'a jak informator z Tesco nie zechce udzielić odpowiedzi, lub co gorsza, odpyskuje i można mieć kłopoty.

decp - 2014-12-14, 13:25

To po prostu Rosja. Chyba nie pasuje tu, ale co tam, najwyżej się usunie.

Davos - 2014-12-14, 13:49

No proszę, ślub w scenerii postapokaliptycznej. Oryginalnie. I nawet Predator się znalazł.
K - k - 2014-12-14, 16:37

Davos - 2014-12-14, 16:48

Moris299 - 2014-12-14, 18:06

To hp jest zapisane w systemie dziesiętym czy w dwójkowym? :D mógłbym to obliczyć ale powyżej 8 jedynek nie jestem w stanie obliczyć tego w pamięci :D
Davos - 2014-12-15, 00:14

Nie mam pojęcia :P Raczej wygląda na dwójkowy, skoro koleś rzucił same jedynki i zera, ale bardzo możliwe, że nawet twórca obrazka się nad tym nie zastanawiał tylko wklepał pierwszą losową liczbę, która mu przyszła na myśl.