Już wiem, co mi to przypomina! To przecież jest dość podobne do Black Veil Brides! Przede wszystkim głos wokalisty mi się kojarzy z Andym Biersackiem!
Ale za to w BVB nie pojawia się didgeridoo macbed - 2015-05-26, 22:50
Nie wywołuj Kroka z lasu.Szyszek - 2015-05-26, 22:51 Nie takie BVB... BVB jak Black Veil Brides.
Skoro już jesteśmy przy tym zespole...macbed - 2015-05-26, 23:08
O kuźwa, Szyszu... Zazwyczaj, gdy klikam w linki w tym temacie, moja reakcja niewiele różni się od tej...
Tym razem jest inaczej... Odkrycie miesiąca, zajebiste! Dzięki!
[ Dodano: 2015-05-26, 23:11 ]
Osoby nie przepadające za pięknymi wstępami niech przewiną do 3:05 Szyszek - 2015-05-26, 23:19 Nie. Jak są długie piosenki, to trzeba słuchać całej! Nie ma brania na wyrywki! Przy dobrej długiej piosence całość tworzy harmonię i głupio tej piosenki słuchać w fragmentach. A ta piosenka od IM niewątpliwie jest dobrą długą piosenką!
Makbet nie ma za co! Polecam się na przyszłość!
Jakby co, to mogę jeszcze coś od Black Veil Brides zarzucić! Co prawda wyglądają jak bardziej spedaleni KISS, ale muzykę to oni grają naprawdę dobrą!
Holi dajwa! macbed - 2015-05-27, 00:11
Whut? Czegoś tu nie rozumiem... Najpopularniejsza wersja tego utworu jest wersją... Skróconą?
Wycięli zarówno spory fragment solo, jak i końcówkę... To nie brzmi równie dobrze