To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Humor - "Humor" wewnętrzny

decp - 2014-12-27, 14:32

Davos napisał/a:
Barbra, masz rację. Czasem trzeba odreagować. Ja na przykład wychodzę czasem w środku nocy przed dom i krzyczę na całe gardło: "FREEEEEEEEDDDDOOOOOOOOMMMM!!!" Od razu człowiekowi lżej na duszy. Tylko trzeba uważać, bo czasem z okien sąsiadów lecą wtedy ciężkie przedmioty.

U mnie wystarczy że ojciec puści na cały dom discopolo, otworzy okno to i słychać u sąsiadów :v

Barbra - 2014-12-27, 14:49

no widzicie a ja sobie czasem offtopnę i potem jestem spokojna
icywind - 2014-12-27, 14:56

decp napisał/a:
Davos napisał/a:
Barbra, masz rację. Czasem trzeba odreagować. Ja na przykład wychodzę czasem w środku nocy przed dom i krzyczę na całe gardło: "FREEEEEEEEDDDDOOOOOOOOMMMM!!!" Od razu człowiekowi lżej na duszy. Tylko trzeba uważać, bo czasem z okien sąsiadów lecą wtedy ciężkie przedmioty.

U mnie wystarczy że ojciec puści na cały dom discopolo, otworzy okno to i słychać u sąsiadów :v

Twój ojciec to Hitler?

c1ick - 2014-12-27, 15:01

icywind napisał/a:
decp napisał/a:
Davos napisał/a:

Twój ojciec to Hitler?

Hitler słuchał discopolo na cały dom?

decp - 2014-12-27, 15:10

Nie żeby od razu hitler. A wiemy o co chodzi. Któż z nas nie tyle lubi lubi to.. coś, co w ogóle toleruje?
icywind - 2014-12-27, 15:14

c1ick napisał/a:
icywind napisał/a:
decp napisał/a:
Davos napisał/a:

Twój ojciec to Hitler?

Hitler słuchał discopolo na cały dom?

Jego sąsiad słuchał.
Jego sąsiad był Żydem.

widzu - 2014-12-27, 20:02

Związek z brutalką - jedyna dopuszczalna forma poligamii. :haha:
Zaknafein - 2014-12-27, 20:21

co
widzu - 2014-12-27, 20:24

No bo co nie spojrzy pod innym kątem to masz przed sobą kogoś innego. :P
Zaknafein - 2014-12-27, 20:27

a ok
icywind - 2014-12-27, 20:35

widzu napisał/a:
Związek z brutalką - jedyna dopuszczalna forma poligamii. :haha:

Może w Polsce

ZSK - 2014-12-27, 20:36

W sumie poligamia może być ciekawa.
widzu - 2014-12-27, 20:37

icywind, osobiście uważam, że forma poligamii którą przedstawiłeś powyżej jest niedopuszczalna.
Zbyt dużo teściowych. :haha:

Love178 - 2014-12-27, 20:43

ZróbmySobieKupę napisał/a:

12 z 28 żon ma właśnie okres, pięć jest ze sobą pokłóconych, reszta dzieli się na pięć "obozów", która jest za racją której, cztery chcą nową pralkę, dwie pomyliły ze sobą chyba niemowlęta i są zmieszane, osiem chodzi markotnie i każe Ci się "domyśleć" co im jest, sześć łazi za Tobą powtarzając, że potrzebny jest nowy samochód, trzy się buntują, że zmywanie ręczne jest lepsze niż w zmywarce, a jedna jest normalną fajną dziewczyną, ale nie masz dla niej czasu, bo się zajmujesz problemami reszty :P

Koniecznie nakręć reality show z nimi, będę Ci kibicować :-D

icywind - 2014-12-27, 21:20

widzu napisał/a:
Zbyt dużo teściowych. :haha:

Wyobraź sobie życie męża córki Brutalki :szubienica:

decp - 2014-12-27, 21:42

love178 napisał/a:
ZróbmySobieKupę napisał/a:

12 z 28 żon ma właśnie okres, pięć jest ze sobą pokłóconych, reszta dzieli się na pięć "obozów", która jest za racją której, cztery chcą nową pralkę, dwie pomyliły ze sobą chyba niemowlęta i są zmieszane, osiem chodzi markotnie i każe Ci się "domyśleć" co im jest, sześć łazi za Tobą powtarzając, że potrzebny jest nowy samochód, trzy się buntują, że zmywanie ręczne jest lepsze niż w zmywarce, a jedna jest normalną fajną dziewczyną, ale nie masz dla niej czasu, bo się zajmujesz problemami reszty :P

Koniecznie nakręć reality show z nimi, będę Ci kibicować :-D

Właśnie love pokazała iż poligamia to samobójstwo. Już starczy iż przy jednej ma się problemy. A co dopiero kilka... czy kilkanaście...

Barbra - 2014-12-28, 01:09

w tym momencie miałam dość długie rozmyślenia i chciałam je tu napisać ale stwierdziłam że w sumie po co

więc tyle sobie napiszę żeby kiedyś jak trafię na tego posta na nowo sobie porozkminiać

:patyk:

KicerK - 2014-12-28, 08:04

Możesz napisać, bo po co nie?
ZSK - 2014-12-28, 16:15

love178 napisał/a:
12 z 28 żon
Ale ja miałem na myśli dwie :( Max trzy. I tak wolę monogamię, górnolotnie wierzę, że da się stworzyć z kimś silną więź więc nikt trzeci potrzebny nie jest. Oczywiście nie wierzę w to, że mi się coś takiego uda ale ideały mogę przecież mieć :D
Zabek05 - 2014-12-29, 03:35

z dedykacją dla Kicerka, który gdy tylko się obudzi pytą dręczy ludzi... :-D