To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Samopomoc - Podryw i te sprawy.

ChodnikowyWilk - 2015-02-01, 17:05

Pro, przez kompa się nie liczy :P
brutalka - 2015-02-01, 17:08

Czatowanie to co innego;p

Chyba Bajbra powiedziala, ze latwiej jej zagadac do obcego faceta, niz do laski. Mam to samo, w sensie, nie chodzi juz o podryw, w koncu bab nie wyrywam, ale jakos tak faceci sie wydaja bardziej przyjazni, jestem bardziej pewna siebie i wiem, co mam mowic. Wydaje mi sie, ze inne dziewczyny czy kobiety beda wredne;D oczywiscie tak nie jest, obce laski sa tak samo mile, ale zawsze w nowej pracy, w urzedach itd. to glupie wrazenie mi towarzyszy.

Ostatnio jak wjebalam sie do pociagu z Wawy do mnie, to jedna obca dziewczyna mnie zaczepila i powiedziala, ze wygladam jak ta z Pachnidla "przepraszam, ale musialam to powiedziec!". Wiec nie bojcie sie zagadywac, ludzie sa naprawde fajni, chyba mamy czasy, w ktprych powoli zaczyna sie tesknic za realnym kontaktem z innymi;)

JankielKindybalista85 - 2015-02-01, 17:52

EJ, ta z "Pachnidła" była niezła. Nawet martwa!
Moris299 - 2015-02-01, 18:09

Ta :rzyga:
JankielKindybalista85 - 2015-02-01, 18:17

No kurwa Moris! Co Ci nie pasi? Wąchałbym!

(I z góry sorry jeśli coś tam przekroczyłem jakieś dowolne rozmiary fotki itp itd. Nie dawajcie wanny: to nie jest specjalnie a ja i tak nie umiem tego zmniejszyć.

ZSK - 2015-02-01, 18:19

Jej wymiary są jak dla mnie ok. Fotki też (y)

Dzięki za wrzutkę bo nie chciało mi się googlować. Bardzo zacna dziewucha, mordowałbym :git:

Zaknafein - 2015-02-01, 18:44

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Jej wymiary są jak dla mnie ok. Fotki też (y)

:piwo:

RudaMaupa - 2015-02-01, 20:00

Zagadywanie do ludzi nie jest trudne. Do dziewczyn też, choć zauważyłam, że bardziej wolą podejście:"jestem dziwny i dobrze mi z tym" niż "będę udawał, że jestem normalny i ql". Działa w stu procentach.

Wcześniej miała jak Barbasia - koleś to koleś, coś się pogada, ale z kobietą? Ciężko. A później się zorientowałam, że nie ma po co udawać, że jesteśmy wyluzowani, tylko powiedzieć:"ej, słuchaj, w sumie to nawet nie wiem, jak masz na imię". W każdym razie cokolwiek, byle wprost i z wachlarzu mysli, które przychodzą do głowy.

Oczywiście facet z kobietą ma trudniej. :P Ale mówię, że nawet na baby jest sposób. Dowód: mój NR. Jakoś tak mają słabość do niego, a nie odpowiada klasycznemu ideałowi piękna prosto z okładko Vogue'a.

ZSK - 2015-02-01, 20:44

Faktem jest też, że z niektórymi dziewczynami nie da się zwyczajnie pogadać bo są puste albo wyżej srają jak dupę mają i nie wiem, chyba w związku z tym nie czują aby ktoś był godny konwersować z nimi o ich zajebistości bo nóż zacząłby podrywać miast tylko wielbić a to godziłoby w ich staty i renomę. Tak, są takie, na szczęście u mnie są skreślone na starcie. Gorzej jak ktoś nieświadomy się na takiej sparzy i potem nie będzie chciał więcej próbować.
Wbrew pozorom kobieta to też człowiek i pod onieśmielającą nas urodą może kryć się normalna bądź nawet skryta osoba, która też nie wie co powiedzieć :)

Barbra - 2015-02-01, 20:58

RudaMaupa napisał/a:
mój NR. Jakoś tak mają słabość do niego, a nie odpowiada klasycznemu ideałowi piękna prosto z okładko Vogue'a.

ma piegi :love: :love: :love:

RudaMaupa - 2015-02-01, 21:01

Barbra napisał/a:
RudaMaupa napisał/a:
mój NR. Jakoś tak mają słabość do niego, a nie odpowiada klasycznemu ideałowi piękna prosto z okładko Vogue'a.

ma piegi :love: :love: :love:

Nawet na wardze. :brwi: Ma piegi wszędzie. Milion. Uwielbiam. <3 <3 <3 Dam Ci kiedyś popatrzeć. :haha:

Barbra - 2015-02-01, 21:13

omgomgomg <3 teżet ma piegi tylko w lecie więc wtedy na niego ciągle patrzę:D

(a piegusek cały rok :> ach)

Zaknafein - 2015-02-13, 04:56

nope
RudaMaupa - 2015-02-13, 10:01

Twój podpis idealnie komponuje się z treścią tego posta. :haha:

Seksy nie są złe, o ile się zachowa ostrożność i nie rozsiewa genów u byle kogo. We wszystkim umiar i żadna droga nie będzie zła.

bartek82r - 2015-02-13, 10:13

RudaMaupa napisał/a:
Seksy nie są złe, o ile się zachowa ostrożność i nie rozsiewa genów u byle kogo.

RudaMaupa napisał/a:
We wszystkim umiar i żadna droga nie będzie zła.

Więc ja proponuję Ci tą drogę - KLIK :spiew:

RudaMaupa - 2015-02-13, 11:06

Bartłomieju, jaki Ty przykład dzieciom dajesz, hę?! Żonaty facet składa zaręczonemu dziewczęciu niemoralne propozycje... :P A potem dziwić się, że ta młodzież taka rozwiązła. :P Rzekł Zak, że monogamia.

Barbasia i Monia są wyjątkiem. :oops:

Zaknafein - 2015-03-29, 21:37

nope
Szyszek - 2015-03-29, 21:38

No i klops. Ze swoim niemrawym "r" jestem na straconej pozycji :(
Mackers - 2015-03-29, 21:39

Po drugim zdaniu postanowiłem od razu przewinąć tekst. Wiele nie straciłem raczej :P
ProFace - 2015-03-29, 22:04