To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Samopomoc - Podryw i te sprawy.

RudaMaupa - 2013-12-10, 19:12

To na mnie tak samochody działają... Nie wiem, jaki musiałby być koleś, żeby mnie zachwycił tak jak jego dobre, sportowe auto. Chociaż, jak umie nim driftować i się wygłupiać... :-D

Co do gitary - wszystko pięknie, nawet samouki potrafią zachwycić, ale dlaczego większość nie umie grać bez kostki/piórka (czy jak tam to nazywacie) i z nut? :P Niby spoko kiedy zaczynasz, ale po latach dobrze by było, żeby np. z kolegą pianistą muzycznie się dogadać, taby to nie wszystko.

O, właśnie. Jaram się pianistami i skrzypkami. Mmmm... Szczególnie takimi natchnionymi, lekko nawiedzonymi...

JankielKindybalista85 - 2013-12-10, 19:12

Zak się speszył. Chyba ktoś mu uderzył w czułą strunę! :D
Zaknafein - 2013-12-10, 19:13

qtasiorro napisał/a:
Zaknafein napisał/a:
qtasiorro napisał/a:
Zak, a ile zarobiłeś przez te pół godziny grania?

nic. przecież napisałem, że wyszedłem bo w domu za głośno było, więc chciałem byc z dala od jakichkolwiek ludzi ;)

Nic Ci nie rzucali, jak tak grałeś w parku? :)

Nikogo tam nie było. Sam siedziałem na ławce i nikt nawet nie przechodził :roll:
Ruda, ja gram głownie palcami, fingerstyle to moja ulubiona technika ;)

JankielKindybalista85 - 2013-12-10, 19:15

Kurna... Jak was tak dziewczyny słucham to myślę, że dobrze, że urodziłem się tak dawno i nie jestem w wieku szkolnym w dzisiejszych czasach. Nie mam motocykla, samochodu, gitary, żadnych gadżetów, wyczucia stylu, grzywki, na niczym nie gram, nie jestem genialny w żadnym sporcie... jakbym tak usiadł na ławce w parku jak dziś Zak to mógłbym sobie wyrwać co najwyżej drzazgę z d...y!
qtasiorro - 2013-12-10, 19:15

Zaknafein napisał/a:
Nikogo tam nie było. Sam siedziałem na ławce i nikt nawet nie przechodził :roll:

Nie chciałbym być niemiły, ale to nie świadczy dobrze o Twoim kunszcie...

Zaknafein - 2013-12-10, 19:17

qtasiorro napisał/a:
Zaknafein napisał/a:

Nie chciałbym być niemiły, ale to nie świadczy dobrze o Twoim kunszcie...

Ale może świadczyć o niskiej frekwencji wychodzących do parku, kiedy jest już ciemno ;)

widzu - 2013-12-10, 19:24

A wiadomo jakie to Zaki siedzom i gwałcom?
Adijos - 2013-12-10, 19:45

RudaMaupa napisał/a:
Chociaż, jak umie nim driftować i się wygłupiać... :-D

Mogę Ci wytrzasnąć gimbusów driftujących na łąkach Astrą 1 (F) :D

Zak, kto wie, może jeszcze kiedyś je spotkasz :D

widzu - 2013-12-10, 19:50

Już widzę ten wpis na Spotted:

Szukam blondynki, która stała wczoraj wieczorem z koleżankami na przystanku autobusowym, a potem podeszła i zaczęła robić fingerstyle na mojej gitarce :-D

Zaknafein - 2013-12-10, 19:57

^AdijoS^ napisał/a:
RudaMaupa napisał/a:
Chociaż, jak umie nim driftować i się wygłupiać... :-D

Mogę Ci wytrzasnąć gimbusów driftujących na łąkach Astrą 1 (F) :D
Obrazek

Zak, kto wie, może jeszcze kiedyś je spotkasz :D

widzu napisał/a:
Już widzę ten wpis na Spotted:

Szukam blondynki, która stała wczoraj wieczorem z koleżankami na przystanku autobusowym, a potem podeszła i zaczęła robić fingerstyle na mojej gitarce :-D

Wystarczyłoby, żebym przeszedł się pod college, kiedy kończą się lekcje :roll:

Adijos - 2013-12-10, 19:58

Zaknafein napisał/a:
Wystarczyłoby, żebym przeszedł się pod college, kiedy kończą się lekcje :roll:

To idź na bajera! :-D

ZSK - 2013-12-10, 20:22

RudaMaupa napisał/a:
O, właśnie. Jaram się pianistami i skrzypkami. Mmmm...

Jakie szczęście, że od jakiegoś czasu odkładam na klawisze :D

A co do kostek to kilku z moich znajomych graczy nie lubi palcami uderzać w struny bo to dla nich nie przyjemne, tak po prostu. Ale z tego co pamiętam są kawałki gdzie raczej ciężko kostką pograć. Ja tam lubiłem palcówkę :P A nut to się chyba nikomu nie chce uczyć skoro tabulatury są do ogarnięcia od ręki :)

ProFace - 2013-12-10, 20:36

Zaknafein napisał/a:

Nikogo tam nie było. Sam siedziałem na ławce i nikt nawet nie przechodził

Nikt nie przechodził bo może tak rzępoliłeś, że cie unikali. xD

Sharvari - 2013-12-10, 22:03

[offtop] ja mam tak delikatną skórę, że dla mnie nawet przyciskanie strun było bolesne i przez kilka miesięcy grania nie umiałam do tego przywyknąć, co dopiero fingerstyle. jednocześnie nie podoba mi się dźwięk uderzania o struny kostką, albo ja to robiłam jakoś nieumiejętnie :p zbyt twarde brzmienie.

może dlatego że grałam na elektryku, hmm. ale i tak mniej mi się podoba. [/offtop]

widzu - 2013-12-10, 22:06

Velvet Sharvari. Nie mogę ^_^
qtasiorro - 2013-12-10, 22:09

widzu napisał/a:
Velvet Sharvari. Nie mogę ^_^

:piwo:

Sharvari, nie będę tolerował tego offtopu - qts

ZSK - 2013-12-10, 22:09

[odpowiedź do offtopa] Lepiej to się Zak zna ale mi się osobiście dźwięk przy twardszych kostkach podoba. Miękkie kostki wydają dziwne dźwięki co psuje efekt :/
Chyba każdego bolały palce z początku ;) [/odpowiedź do offtopa]

Sharvari - 2013-12-10, 22:09

?

RudaMaupa - 2013-12-10, 22:12

Jaaaa, Sharvari offtopuje! To tak jakby Jacykow się dobrze ubrał! :galy: Świat staje na głowie... Albo też może kokieteria...? :P
ProFace - 2013-12-10, 22:16

[offtop]Jak najlepiej pozbyć się offtopów? Wprowadzić opcje [offtop] [/offtop] xD [/offtop]
Macie jeszcze jakieś fajne podrywy? :D