Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Samopomoc - Podryw i te sprawy.
RudaMaupa - 2013-12-10, 19:12 To na mnie tak samochody działają... Nie wiem, jaki musiałby być koleś, żeby mnie zachwycił tak jak jego dobre, sportowe auto. Chociaż, jak umie nim driftować i się wygłupiać...
Co do gitary - wszystko pięknie, nawet samouki potrafią zachwycić, ale dlaczego większość nie umie grać bez kostki/piórka (czy jak tam to nazywacie) i z nut? Niby spoko kiedy zaczynasz, ale po latach dobrze by było, żeby np. z kolegą pianistą muzycznie się dogadać, taby to nie wszystko.
O, właśnie. Jaram się pianistami i skrzypkami. Mmmm... Szczególnie takimi natchnionymi, lekko nawiedzonymi...JankielKindybalista85 - 2013-12-10, 19:12 Zak się speszył. Chyba ktoś mu uderzył w czułą strunę! Zaknafein - 2013-12-10, 19:13
qtasiorro napisał/a:
Zaknafein napisał/a:
qtasiorro napisał/a:
Zak, a ile zarobiłeś przez te pół godziny grania?
nic. przecież napisałem, że wyszedłem bo w domu za głośno było, więc chciałem byc z dala od jakichkolwiek ludzi
Nic Ci nie rzucali, jak tak grałeś w parku?
Nikogo tam nie było. Sam siedziałem na ławce i nikt nawet nie przechodził
Ruda, ja gram głownie palcami, fingerstyle to moja ulubiona technika JankielKindybalista85 - 2013-12-10, 19:15 Kurna... Jak was tak dziewczyny słucham to myślę, że dobrze, że urodziłem się tak dawno i nie jestem w wieku szkolnym w dzisiejszych czasach. Nie mam motocykla, samochodu, gitary, żadnych gadżetów, wyczucia stylu, grzywki, na niczym nie gram, nie jestem genialny w żadnym sporcie... jakbym tak usiadł na ławce w parku jak dziś Zak to mógłbym sobie wyrwać co najwyżej drzazgę z d...y!qtasiorro - 2013-12-10, 19:15
Zaknafein napisał/a:
Nie chciałbym być niemiły, ale to nie świadczy dobrze o Twoim kunszcie...Zaknafein - 2013-12-10, 19:17
qtasiorro napisał/a:
Zaknafein napisał/a:
Nie chciałbym być niemiły, ale to nie świadczy dobrze o Twoim kunszcie...
Ale może świadczyć o niskiej frekwencji wychodzących do parku, kiedy jest już ciemno widzu - 2013-12-10, 19:24 A wiadomo jakie to Zaki siedzom i gwałcom?Adijos - 2013-12-10, 19:45
RudaMaupa napisał/a:
Chociaż, jak umie nim driftować i się wygłupiać...
Mogę Ci wytrzasnąć gimbusów driftujących na łąkach Astrą 1 (F)
Zak, kto wie, może jeszcze kiedyś je spotkasz widzu - 2013-12-10, 19:50 Już widzę ten wpis na Spotted:
Szukam blondynki, która stała wczoraj wieczorem z koleżankami na przystanku autobusowym, a potem podeszła i zaczęła robić fingerstyle na mojej gitarce Zaknafein - 2013-12-10, 19:57
^AdijoS^ napisał/a:
RudaMaupa napisał/a:
Chociaż, jak umie nim driftować i się wygłupiać...
Mogę Ci wytrzasnąć gimbusów driftujących na łąkach Astrą 1 (F)
Obrazek
Zak, kto wie, może jeszcze kiedyś je spotkasz
widzu napisał/a:
Już widzę ten wpis na Spotted:
Szukam blondynki, która stała wczoraj wieczorem z koleżankami na przystanku autobusowym, a potem podeszła i zaczęła robić fingerstyle na mojej gitarce
Wystarczyłoby, żebym przeszedł się pod college, kiedy kończą się lekcje Adijos - 2013-12-10, 19:58
Zaknafein napisał/a:
Wystarczyłoby, żebym przeszedł się pod college, kiedy kończą się lekcje
To idź na bajera! ZSK - 2013-12-10, 20:22
RudaMaupa napisał/a:
O, właśnie. Jaram się pianistami i skrzypkami. Mmmm...
Jakie szczęście, że od jakiegoś czasu odkładam na klawisze
A co do kostek to kilku z moich znajomych graczy nie lubi palcami uderzać w struny bo to dla nich nie przyjemne, tak po prostu. Ale z tego co pamiętam są kawałki gdzie raczej ciężko kostką pograć. Ja tam lubiłem palcówkę A nut to się chyba nikomu nie chce uczyć skoro tabulatury są do ogarnięcia od ręki ProFace - 2013-12-10, 20:36
Zaknafein napisał/a:
Nikt nie przechodził bo może tak rzępoliłeś, że cie unikali. xDSharvari - 2013-12-10, 22:03 [offtop] ja mam tak delikatną skórę, że dla mnie nawet przyciskanie strun było bolesne i przez kilka miesięcy grania nie umiałam do tego przywyknąć, co dopiero fingerstyle. jednocześnie nie podoba mi się dźwięk uderzania o struny kostką, albo ja to robiłam jakoś nieumiejętnie zbyt twarde brzmienie.
może dlatego że grałam na elektryku, hmm. ale i tak mniej mi się podoba. [/offtop]widzu - 2013-12-10, 22:06 Velvet Sharvari. Nie mogę qtasiorro - 2013-12-10, 22:09
widzu napisał/a:
Velvet Sharvari. Nie mogę
Sharvari, nie będę tolerował tego offtopu - qtsZSK - 2013-12-10, 22:09 [odpowiedź do offtopa] Lepiej to się Zak zna ale mi się osobiście dźwięk przy twardszych kostkach podoba. Miękkie kostki wydają dziwne dźwięki co psuje efekt
Chyba każdego bolały palce z początku [/odpowiedź do offtopa]Sharvari - 2013-12-10, 22:09
?RudaMaupa - 2013-12-10, 22:12 Jaaaa, Sharvari offtopuje! To tak jakby Jacykow się dobrze ubrał! Świat staje na głowie... Albo też może kokieteria...? ProFace - 2013-12-10, 22:16 [offtop]Jak najlepiej pozbyć się offtopów? Wprowadzić opcje [offtop] [/offtop] xD [/offtop]
Macie jeszcze jakieś fajne podrywy?