Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Rozmowy - Kolejny gównotemat
ChodnikowyWilk - 2017-01-24, 17:48 Też miałem przyjemność patroszyć rybkę, ten specyficzny zapach potem czułem z 2 tygodnie i miałem lekki uraz do ryb. Ale przeszło Ismailes - 2017-01-24, 17:50 Jadłem dziś rybę i nie waliło tak ostro od niej.krojechleb - 2017-01-24, 18:33 Mi to się zdarzyło ze 2, 3 razy kure albo królika na obiad ubić. No i pare razy byłem przy ubijaniu prosiaka. Smak w chuj lepszy niż te ze sklepu polecamIsmailes - 2017-01-24, 18:39 Świeżynka z zabitej świnki mmm. DelyszyssssSlownikOrtograficzny - 2017-01-24, 21:49
Love178 napisał/a:
Davos napisał/a:
Tyle, że u mnie właśnie nie było umywalki w toalecie, a u kumpla, który mieszkał naprzeciwko, już była.
Faktycznie, brzmi wkurzająco musieć iść do sąsiadów umyć ręce
W tych czasach to pewno jeszcze do studni musiał chodzić. Barbra - 2017-01-24, 23:20
L - a napisał/a:
Dobrze, że nie wiecie jak od środka wygląda produkcja mięsa, przetworów mięsnych czy chociażby nabiału (piszę to jako osoba, która praktykowała w rzeźni, zakładzie przetwórstwa i mleczarni). Zajadacie się gównem gorszym niż to, które wychodzi z waszych dup XD
kto się zajada ten się zajada Ismailes - 2017-01-25, 10:04 Oj tam oj tam Antybristler - 2017-01-25, 19:37
Barbra napisał/a:
L - a napisał/a:
Dobrze, że nie wiecie jak od środka wygląda produkcja mięsa, przetworów mięsnych czy chociażby nabiału (piszę to jako osoba, która praktykowała w rzeźni, zakładzie przetwórstwa i mleczarni). Zajadacie się gównem gorszym niż to, które wychodzi z waszych dup XD
kto się zajada ten się zajada
Ja dziś pracowałem przy sałatkach.
Biały czysty uniform, przed każdym wejściem na hale ubieranie czepka, rękawic, na nie jeszcze jednorazowe rękawice, fartuch foliowy i jeszcze rękawy foliowe. Po drodze dezynfekcja rączek i ubrań, jeszcze po drodze szczotki buty czyszczą. Ale na hali zimno i z nosa kapie. Smacznego Lilith - 2017-01-25, 22:22 Nasmarkałeś wiatrakom do sałatek XDDDDMoris299 - 2017-01-25, 22:26
Lilith_Madness napisał/a:
Nasmarkałeś wiatrakom do sałatek XDDDD
XDDDDDavos - 2017-01-26, 00:38 Niby śmieszne, ale nam do sałatek też ktoś smarka Lilith - 2017-01-26, 01:21 Pewnie też Antek...
A co, jeśli importujemy sałatki z Hochlandii?? XDDDIsmailes - 2017-01-26, 10:38 To mamy sałatki z wkładką Lilith - 2017-01-26, 11:33 L - a - 2017-01-26, 12:00
Antybristler napisał/a:
Biały czysty uniform, przed każdym wejściem na hale ubieranie czepka, rękawic, na nie jeszcze jednorazowe rękawice, fartuch foliowy i jeszcze rękawy foliowe. Po drodze dezynfekcja rączek i ubrań, jeszcze po drodze szczotki buty czyszczą.
Mam koleżankę, która pracuje przy świniach (zamknięty cykl hodowli) i musi nawet bieliznę zmieniać przed wejściem na halę produkcyjną. Mają tam naprawdę świra na punkcie tego, żeby zwierzęta jeszcze za życia nie miały kontaktu z żadnymi patogenami z zewnątrz. Ale co same wysrają, to ich.Love178 - 2017-01-26, 13:01 Dodatkowy dressing, a Wy się czepiaciewidzu - 2017-01-26, 16:27 Oink.Barbra - 2017-01-26, 19:46 dobrze ze salaty tez nie jemwidzu - 2017-01-26, 20:00 Barbra żywi się jedynie pięknem krajobrazu. KicerK - 2017-01-27, 16:40 Wracamy do tematu