wcale nie takie ała bo z wszystkich możliwości wygięcie stojącego członka do góry jest najmniej bolesne Szyszek - 2016-08-17, 15:14 Tomasz Kalemba @Tomasz_Kalemba
Jadę przebukować bilet. Tyle powiedział Fajdek do dziennikarzy #Rio2016 #misjario #athletics
I takie podsumowanie startu Fajdka chyba wystarczy.
[ Dodano: 2016-08-17, 17:05 ]
Przed Igrzyskami pojawił się taki obrazek:
Myślałem, że to może być trochę przekolorowanie. A tu się okazuje, że to jest idealne zobrazowanie naszych startów olimpijskich...JankielKindybalista85 - 2016-08-17, 16:54 No i Fajdek się sfajdał. 2 razy mistrz świata, 10 najlepszych rzutów w tym sezonie, dominator w swojej konkurencji niemal jak Włodarczyk w swojej, pewne złoto dla Polski i to nie wg naszego balonika a wg zagranicznych ekspertów... i poleciał w eliminacjach. Lepszego symbolu naszych występów na tych igrzyskach sobie nie można wymarzyć. Szyszek - 2016-08-17, 17:02 Dodajmy, że był niepokonany od... 27 konkursów. To mówi swoje, jak wielką kompromitacją jest ten występ.
Ale żeby nie było tak źle i tragicznie: Wojciech Nowicki zrobił swoje! 77,64 m - to był najlepszy wynik eliminacji. I o to chodzi Ciekawe, że to właśnie Wojtek był tym, który ostatecznie wypchnął Fajdka z grona 12 najlepszych.JankielKindybalista85 - 2016-08-17, 17:18 No to napiszmy coś pozytywnego. W rzucie oszczepem kwalifikacje do finału wygrała, ustanawiając przy tym rekord Polski, 20-letnia Maria Andrejczyk, o której nigdy wcześniej nie słyszałem. I to jest ciekawa rzecz, bo:
1. To chyba jedyny na tych igrzyskach przykład w polskiej kadrze gdzie zawodnik z 2-3 szeregu światowego odpala z jakimś naprawdę ładnym wynikiem więc i jedyna szansa na "nadprogramowy" (a ile programowych poszło się już jebać) medal. Oczywiście szansa mniej niż minimalna, bo dziewczyna sama w szoku, że odjebała taki rzut, ale jednak. Miła odmiana po dziesiątkach miejsc niższych niż typowano.
2. Wiadomo, rzuty sport siłowy więc jest z niej chubby girl ale jak dla mnie naprawdę ładna. Nie lubię sportsmenek bo albo są zbyt dopasione, albo zbyt umięśnione albo mają twarze o nienachalnej urodzie, że tak to ujmę delikatnie, ale ta młoda kluseczka mi się naprawdę spodobała. Wieszaków wszak tyż nie lubię.Szyszek - 2016-08-17, 20:06 Co do urody, to faktycznie fajna ta Andrejczyk Chociaż tak szczerze mówiąc widzę po sobie, że zaczynam lubić takie dziewczyny filigranowe, drobne (w końcu sam jestem drobny i filigranowy ) Dlatego też ta Ennaoui mi tak przypadła do gustu
A tak co do wydarzeń... #RioWpierdol.
Polscy siatkarze żegnają się z turniejem. USA za mocne. Za dużo błędów z naszej strony.macbed - 2016-08-17, 20:22 Ale żeby kurwa z jakimiś Stanami przegrać? Moris299 - 2016-08-17, 20:26 co to w ogóle za kraj?ChodnikowyWilk - 2016-08-17, 20:31 Koszmarny dzień... jak jeszcze Legia dostanie wpierdol od Irlandczyków to przysiegam ze nie włączę juz żadnej transmisji sportowej w tym miesiącuSzyszek - 2016-08-17, 20:33
ChodnikowyWilk napisał/a:
Koszmarny dzień... jak jeszcze Legia dostanie wpierdol od Irlandczyków to przysiegam ze nie włączę juz żadnej transmisji sportowej w tym miesiącu
Nie zapominaj, że jeszcze w nocy o 1:30 czeka nas mecz szczypiornistów Polska - Chorwacja, gdzie niestety też szykuje się soczysty wpierdol...ChodnikowyWilk - 2016-08-17, 20:35 No ale tu juz nawet nie ma co liczyć na coś dobrego, a w przypadku Fajdka, siatkarzy czy teraz piłkarzy były/są duże nadziejemacbed - 2016-08-17, 20:36 W każdym razie oglądać trzeba. Lepszy wstyd rankiem, niż nuda wieczorem.ChodnikowyWilk - 2016-08-17, 20:40 JankielKindybalista85 - 2016-08-17, 22:17 "Bo wicie rozumicie. USA nigdy nam w siatkówce nie leżało. Mieliśmy pecha, że akurat Amerykanie zajęli w tamtej grupie akurat to miejsce bla bla bla. Spodziewałem się, że dadzą dupy bo czegóż by się spodziewać na tych igrzyskach, no ale że 0-3? Oooojjjj. Dobrze, że nie lubię siatkówki bo bym przeżywał.krojechleb - 2016-08-17, 22:33 A ja ligę światową se tłumaczyłem że nasi szykują się na IO... no szkoda że racje miałem połowiczne w dyskusji z ojcem... "dostali bo się szykują na IO więc nie będą sobie zawracali głowy jakąś Ligą światową"Szyszek - 2016-08-18, 10:07 Spodziewałem się, że piłkarze ręczni zbiorą tegie baty od Chorwatów. Jak to dobrze pomylić się w tej kwestii! Polacy wygrali 30:27 i są w półfinale igrzysk olimpijskich! A podobno zagrali taki mecz (zwłaszcza Bielecki i Wyszomirski), że żałuję, że wolałem pójść spać...Moris299 - 2016-08-18, 10:51