Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Sport - Piłka nożna
macbed - 2015-11-19, 22:32
Ale nawet nie wspomnieli, czemu się boją polskiej drużynywidzu - 2015-11-19, 22:35 Mają uczulenie na kapustę. Davos - 2015-11-19, 23:24 Włosi też na nas nie chcą trafić, dziś w Teleexpresie pokazywali fragment jakiejś gazety, chyba Corriere della Sera i tam też Polska była w potencjalnej grupie śmierci ChodnikowyWilk - 2015-12-06, 15:38 troll lvl expert
https://www.facebook.com/...79169678876721/Marcin55522 - 2015-12-06, 21:39 Oglądałem skrót tego meczu i ten karny był z dupy. Sam bramkarz się wypowiadał że zrobił to z premedytacją, ale drugi raz już tego by nie powtórzył. Co jak co, ale dzięki niemu wygrali mecz macbed - 2015-12-06, 21:42
Będę miał koszmaryDavos - 2015-12-13, 21:12 Lech miał po 11 kolejkach ledwie 1 wygraną, 2 remisy i aż 8 przegranych meczów. A na koncie całe 5 pkt. I zajmował 16 miejsce w lidze, zamykając tabelę Ekstraklapy.
Zwolniono Skorżę, przyszedł Urban, zremisował mecz, potem wygrał, potem znów zremisował, a następnie wygrał 6 meczów z rzędu! Na 9 meczów w lidze - 7 zwycięstw, dwa remisy i ani jednej porażki! I teraz Kolejorz ma 28 pkt i jest 5 w tabeli.
Cieszę się rzecz jasna, ale jednocześnie zastanawiam - jak Urban to zrobił? Marcin55522 - 2016-01-23, 16:00 Co za mecz dla Liverpoolu! brzozik70043704352251515 - 2016-02-14, 23:41 https://www.facebook.com/...53254118086237/
myślałem, że już nie mnie nie zaskoczy w piłce JankielKindybalista85 - 2016-02-14, 23:58 Hahahha! No tak. Niewielu w sumie w ogóle wie, żę tak można. Bajka.Davos - 2016-02-15, 01:50 ChodnikowyWilk - 2016-02-15, 14:51 Klasa. Też w sumie nie wiedziałem że można sobie do kogoś podać na karnym, toż to większa szansa na zmylenie bramkarza JankielKindybalista85 - 2016-02-15, 23:07 Piłka musi być zagrana w stronę bramki a partner z drużyny (tak samo jak i obrońcy i tak samo jak to ma miejsce w przypadku strzału) może wbiec w pole karne dopiero po jej zagraniu. Tyle. i jest to cąłkiem na legalu a te dałny co się srają że to jakiś brak szacunku dla przeciwnika (bo są tacy) niech się pukną w zjebane łby.
Inna sprawa że tego się nie robi bo jest trudniejsze od bezpośredniego strzału. Jest gdzieś w necie epicki fail gdy próbowali tego jakieś 10 latemu Robert Pires z kimś jeszcze z Arsenalu.Davos - 2016-02-16, 02:05
JankielKindybalista85 napisał/a:
Jest gdzieś w necie epicki fail gdy próbowali tego jakieś 10 latemu Robert Pires z kimś jeszcze z Arsenalu.
Widowisko raczej słabe ale to towarzyski więc nie ma znaczenia;)ChodnikowyWilk - 2016-06-01, 22:52 Widziałem od momentu jak strzeliliśmy, ogólnie wyglądało to nieźle, trzeba pamiętać z kim graliśmy, w końcu to Holandia, to że nie jadą do Francji to nie znaczy że są łatwym rywalemSzyszek - 2016-06-01, 23:25 Mimo że Holandia jest obecnie cieniem dawnej świetności, to jednak wciąż jest to solidna drużyna i na papierze wciąż lepsza od Polaków. I w sumie w praktyce też nam dali radę. A inną sprawą jest to, że dzisiaj graliśmy kiepsko, zwłaszcza pierwszą połowę. No cóż, pozostaje tylko mieć nadzieje, że dzisiejsza dyspozycja to tylko efekt ostatnich cięższych treningów i podczas właściwego turnieju będzie więcej świeżości u naszych zawodników. Wiadomo, bez nastawiania się na cuda i nie wiadomo co, ale też popadajmy też w pesymizm.
Na dodatek jeszcze istotna kwestia: O kontuzję przed turniejem nietrudno. Więc lepiej zachować trochę ostrożności przy grze.
Jeśli miałbym typować:
Polski bohater meczu - Wojciech Szczęsny (ile razy uratował nam dupę dzisiaj przed jeszcze mniej korzystnym wynikiem)
Polski antybohater meczu - Michał Pazdan (no błagam, dzisiejszych jego ekscesów to się oglądać nie dało...)
[ Dodano: 2016-06-01, 23:33 ]
No i wszystko jasne, czemu Piszczek dzisiaj taki niewidoczny: Problemy żołądkowe. To go usprawiedliwia. Udzielam mu rozgrzeszenia.Davos - 2016-06-02, 00:11 Nie ma co usprawiedliwiać naszych, że przegraliśmy z wielką drużyną, bo raz, że dostaliśmy baty od holenderskiej młodzieży (bo nie było tam Van Persiego, Robbena, Kuyta czy Huntelaara), dwa że graliśmy u siebie, a trzy że jesteśmy już tak blisko turnieju, że na tym etapie taka wtopa nie powinna się przytrafić. Zagraliśmy kiepsko i tyle. Zgadzam się z Szyszkiem, że najlepszy w naszej drużynie był Szczęsny, a najgorszy Pazdan. Widoczny był niestety brak Krychowiaka i Rybusa. Nawałka ma teraz o czym myśleć.
Tyle dobrego, że może skończy się bezsensowne pompowanie balonika. Już słyszałem wypowiedzi, że mamy najmocniejszą kadrę od 1982 roku i jak nic dojdziemy do ćwierćfinału, a może i nawet do półfinału. A chuja! Jak wyjdziemy z grupy to już będzie sukces. Nie jesteśmy żadną potęgą piłkarską i Holendrzy nam to dziś dobitnie pokazali. Mam nadzieję, że ten zimny prysznic wyjdzie nam na dobre.
[ Dodano: 2016-06-06, 22:44 ]
Jakie wrażenia po dzisiejszym meczu z Litwą?
Jeśli ktoś się jeszcze łudził, że przegrana z Holandią to był wypadek przy pracy, bo przecież jesteśmy debeściaki i Irlandię Płn. z Ukrainą pojedziemy z palcem w dupie, to dzisiejszy mecz powinien go sprowadzić na ziemię.
Jak wyjdziemy z grupy chociaż z 3 miejsca to i tak będzie dobrze.JankielKindybalista85 - 2016-06-06, 23:22
Davos napisał/a:
Jak wyjdziemy z grupy chociaż z 3 miejsca to i tak będzie dobrze.
Tak przeczytałem to i taki zawias przez chwilę że co ty pierdolisz?! A dopiero potem zatrybiłem że to przecież są już te zjebane mistrzostwa w systemie na 24 drużyny... Niestety. Ale szanse na awans przez to rosną. i do turnieju i potem z grupy. Mecz o honor do ostatniej chwili może być meczem o awans z 3go miejsca. Cóż za emocje.