To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Samopomoc - Podryw i te sprawy.

Zaknafein - 2014-12-05, 01:28

nope
V - r - 2014-12-05, 01:32

Zaknafein napisał/a:

aż mi w żoładku dziwnie ; //

Wysrasz się porządnie i będzie dobrze.

Barbra - 2014-12-05, 01:36

Zak łączę się w brzuchodziwności
Davos - 2014-12-05, 01:42

Barbra, rozumiem że nie masz na myśli Teżeta? :D

Zak, mam nadzieję, że Tobie przejdzie i znów będziesz mógł być sobą :P

ZSK - 2014-12-05, 01:52

Davos napisał/a:
Zak, mam nadzieję, że Tobie przejdzie i znów będziesz mógł być sobą

Eee, no co Ty, niech go trochę sponiewiera :P Zawsze to jakaś nowa przygoda,a może jeszcze nam się forumowy Alvaro zamieni w romantyka :D

Barbra - 2014-12-05, 01:56

Davos, utknęłam w beznadziejnej sytuacji od której uratuje mnie tylko zalegalizowanie i powszechna akceptacja poligamii:( co zrobisz nic nie zrobisz. kocham ich wszystkich trzech tak samo mocno, czasem się przesuwa mocniej na jednego po to żebym następnego dnia szalała za drugim, no ale nie takie rzeczy moja głowa mi już fundowała więc wyjdę z tego:D i będę mocno żałować że napisałam tego posta

to nie jest forum ukryte no nie ;_; rano zedytuję

V - r - 2014-12-05, 01:57

Barbra napisał/a:
Davos, utknęłam w beznadziejnej sytuacji od której uratuje mnie tylko zalegalizowanie i powszechna akceptacja poligamii:( co zrobisz nic nie zrobisz. kocham ich wszystkich trzech tak samo mocno, czasem się przesuwa mocniej na jednego po to żebym następnego dnia szalała za drugim, no ale nie takie rzeczy moja głowa mi już fundowała więc wyjdę z tego:D i będę mocno żałować że napisałam tego posta

to nie jest forum ukryte no nie ;_; rano zedytuję

Edycja nic nie da.

Barbra - 2014-12-05, 02:07

wiedziałam ;___;
widzu - 2014-12-05, 02:08

Barbra napisał/a:
kocham ich wszystkich trzech tak samo mocno

Barbra - 2014-12-05, 02:10

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Zaknafein - 2014-12-05, 09:23

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Davos napisał/a:
Zak, mam nadzieję, że Tobie przejdzie i znów będziesz mógł być sobą

Eee, no co Ty, niech go trochę sponiewiera :P Zawsze to jakaś nowa przygoda,a może jeszcze nam się forumowy Alvaro zamieni w romantyka :D

Ale ja jestem romantykiem
czasami
po prostu ogarnijcie, że na początku roku szkolnego powiedziałem sobie, że w tym roku żadnych "Dżejsik" tylko zapierdalam z robotą i kończę szkołę w kwietniu jednocześnie mając załatwione wszystko co związane z uniwerkiem i jeszcze najlepiej, żebym tymczasową pracę sobie znalazł
a tu mi się wjebała do łba Taylor ; /

Zabek05 - 2014-12-05, 11:35

widzu napisał/a:
Barbra napisał/a:
kocham ich wszystkich trzech tak samo mocno

Obrazek

xD

Davos - 2014-12-05, 15:01

Barbra, aż trzech? :-D Myślałem, że jest w sumie dwóch, wliczając Teżeta :D
No cóż, poligamia jest u nas zakazana... Ale poliamoria już nie :P Nie musisz tego legalizować ;)
Inna sprawa, czy panowie przystaną na taką propozycję :P

Zak - w tym cały szkopuł, że to uczucie przychodzi na ogół w najmniej odpowiednim momencie :]

V - r - dzięki za zacytowanie posta, bo gdyby Barbra go rano zedytowała, nie zdążyłbym go przeczytać :)

Widzu - zajebiste :-D

Zaknafein - 2014-12-30, 19:37

Jak chcę np. iść do kina z dziewczyną, to zamiast pytać "czy zechciałabyś iść ze mną do kina" mówię coś w stylu "mam 2 bilety na (nazwa filmu). Idziemy?"

Może ktoś jeszcze tak robi?

JankielKindybalista85 - 2014-12-30, 19:44

Każdy. A przynajmniej każdy powinien. Podstawowa sztuczka, której uczą telemarketerów: formułuj wypowiedzi tak, żeby nie wyglądały na pytania zamknięte na które mozna odpowiedzieć NIE. Jeśli nie dajesz komus jasnej i pewnej możliwości odmowy to jak miałby odmówić. A ludzie, czy to staruszka, której chce się wcisnąć zestaw garnków, czy nastolatka, której chce się wcisnąć po kinie coś swojego w... zazwyczaj, nawet gdy oferta bardzo im się podoba, korzystają podświadomie z pierwszej możliwości do wycofania się jaka wyraźnie się przed nimi zarysuje.

Więc żadne "Czy jest Pan/Pani zainteresowany i mógłby poświęcić mi chwilę?" "Czy pójdziesz ze mną do kina?" tylko "rozumiem, ze jest pan/pani zainteresowany/a więc chciałbym w ciągu 5 najbliższych minut omówić szczegóły..." oraz "Mam dwa bilety do kina na bardzo fajny film. Chodźmy razem, na pewno Ci się spodoba."

Po prostu gdy na końcu zdania nie ma znaku zapytania to trudniej jest wtrącić "nie".

Zaknafein - 2014-12-31, 14:13

Czyli dobrze robię.
To jeszcze słuchajcie: nie mówcie panienkom tekstów w stylu
widzu napisał/a:
A mnie nie szukaj. Nie warto. :P

widzu napisał/a:
A mnie nie ruchaj. Nie warto. :P

widzu napisał/a:
Nie jestem ciekawym człowiekiem. :P

widzu napisał/a:
U mnie nic ciekawego nie słychać. :P

widzu napisał/a:
Nie mam ciekawych zainteresowań. Nie warto. :P

Po prostu nie.
Nie warto. :patyk:

widzu - 2014-12-31, 14:21

Ale mojego FB naprawdę nie warto szukać, bo nic tam nie ma. :haha:
Zaknafein - 2014-12-31, 14:22

Widzę, że widzu napisał posta w podrywach, czyli musi to być coś całkiem na inny temat. Panie idź pan stąd.
V - r - 2014-12-31, 14:24

Widzu, nie pisz w tym temacie. Nie warto :patyk:
widzu - 2014-12-31, 14:25

Zaknafein, to po co do mnie piszesz w tym temacie?