Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Jeden wielki offtop v.2
Dawidiusz92 - 2015-10-10, 15:09
Mackers napisał/a:
Jakie brzydkie tekstury pagórka
Bez kitu. Twórcy tej gry mogliby się postarać, a nie takie gunwno oddają ludziom do grania. Mormegil - 2015-10-10, 15:24 Nie to co Wiedźmak. Tu nieostre tekstury masz dopiero 1000 m n.p.m.
[ Dodano: 2015-10-10, 16:27 ]
Statyczne obrazki wyglądają lepiej w GTA. Ale dynamiczne krajobrazy kładą GTA na kolana pod każdym względem. Niestety twórcy gier nie potrafią odwzorować lasów. Wyszliby kiedyś ze swoich studiów i zobaczyli, że to nie tylko parę patyków na krzyż z kamieniem co jakiś czas.
[ Dodano: 2015-10-10, 16:28 ]
Jak dotąd najlepszy las widziałem w Spintires, ale to i tak gunwo.
Powiedział użytkownik Windowsa 10
Chwila, chyba to pisałem ostatnio :I
Google złe bo inwigiluje! Co mnie obchodzi, że MS ma wgląd do wszystkich plików na moim kompie i może coś zablokować jeśli uzna, że nie jest prawilijne. Nie mam nic do ukrycia.
- Kanal hat Uploadsperre - 3 tygodnie temu
This sounds like my team when I play CS:GO and I'm the last player alive who can defuse the bomb.
Moris299 - 2015-10-10, 20:11 I believe in you my love
We are above
simple things are not for us
we bleed for loveProFace - 2015-10-10, 20:44 O co w tym chodzi? https://www.youtube.com/watch?v=ubYKC-GSN5AMormegil - 2015-10-10, 20:58 Lepiej niech ktoś powie o co chodzi w mowach motywacyjnych. Bo chyba prędzej o demotywację.KicerK - 2015-10-10, 21:03
macbed napisał/a:
Cytat:
- Kanal hat Uploadsperre - 3 tygodnie temu
This sounds like my team when I play CS:GO and I'm the last player alive who can defuse the bomb.
W moim wypadku wygląda to bardziej tak :I
https://youtu.be/X8Z2jUSjmSM?t=1m54sSlownikOrtograficzny - 2015-10-11, 13:39 Za Gomeza!Davos - 2015-10-11, 13:45 Za potęgę magii!Mackers - 2015-10-11, 13:46 Za go męża!SlownikOrtograficzny - 2015-10-11, 13:47
love178 napisał/a:
itadakimasu - tego nie można przetłumaczyć na "let's eat", bo co znaczy "let's eat"? Jedzmy. A "jedzmy, to po japońsku "tabemashou", więc już się wyklucza. Nie ma polskiego odpowiednika tego słowa, bo mówi się je do swojego pokarmu przed zjedzeniem, co jest koncepcją, której w naszej kulturze w ogóle nie ma. I widać wyraźnie, że słowo jest utworzone z czasownika itadaku, który jest honoryfikatywną formą czasownika "dostawać". W zamyśle oznacza to stwierdzenie faktu, że Twoje jedzenie właśnie poświęca życie żebyś mógł się posilić.
Jak nie ma w naszej kulturze? A "wchodź we mnie, ty pyszny skurwysynie" się nie liczy?Moris299 - 2015-10-11, 13:52
SlownikOrtograficzny napisał/a:
love178 napisał/a:
itadakimasu - tego nie można przetłumaczyć na "let's eat", bo co znaczy "let's eat"? Jedzmy. A "jedzmy, to po japońsku "tabemashou", więc już się wyklucza. Nie ma polskiego odpowiednika tego słowa, bo mówi się je do swojego pokarmu przed zjedzeniem, co jest koncepcją, której w naszej kulturze w ogóle nie ma. I widać wyraźnie, że słowo jest utworzone z czasownika itadaku, który jest honoryfikatywną formą czasownika "dostawać". W zamyśle oznacza to stwierdzenie faktu, że Twoje jedzenie właśnie poświęca życie żebyś mógł się posilić.
Jak nie ma w naszej kulturze? A "wchodź we mnie, ty pyszny skurwysynie" się nie liczy?
niebartek82r - 2015-10-11, 14:04
SlownikOrtograficzny napisał/a:
love178 napisał/a:
Jak nie ma w naszej kulturze? A "wchodź we mnie, ty pyszny skurwysynie" się nie liczy?
do kogo tak mowisz? icywind - 2015-10-11, 14:05 Pewnie do jakiegoś ciachaDavos - 2015-10-11, 14:09 Do ogórka icywind - 2015-10-11, 14:11 Nie przesadzajmy ogórki nie są takie pyszneChodnikowyWilk - 2015-10-11, 14:35