To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Samopomoc - Podryw i te sprawy.

Szyszek - 2014-10-20, 18:04

Moris, ty tygrysie! Spróbuj podejść jutro na ten sam przystanek o tej samej porze, może ona znów tam będzie? Będzie na ciebie czekać. I uśmiechać się słodko do ciebie :P
Ale dobrze, dobrze! Oby tak dalej! :git:

Davos, jesteś mistrzem! :1m:

ZSK - 2014-10-20, 18:14

Może ma paraliż mięśni twarzy, a Ty od razu, że się uśmiechała...
Moris299 - 2014-10-20, 18:24

Podejdę na ten sam przystanek za tydzień, nawet trochę wcześniej się tam już zjawię :3
Jest większe prawdopodobieństwo, że będzie tam za tydzień o tej samej godzinie bo lekcje się o różnych godzinach zaczynają a ona jechała na pewno do szkoły bo to rano było i plecak miała :D

ProFace - 2014-10-20, 18:40

Mnie kiedyś jakiś menel na przystanku zapytał o fajki... Czy to znaczy, że mnie podrywał? :O O
Davos - 2014-10-20, 18:42

Jak menel, to zapewne chodziło mu głównie o fajki. Podryw podrywem, ale jednak nałóg to silna rzecz ;)
ProFace - 2014-10-20, 18:45

Ale kurna no... Z tego wniosek, że nikt mnie nigdy nie podrywał na przystanku. Jedynie kto się mnie o coś pytał to babcie z zapytaniem czy jedynka już pojechała >.<. A chciałabym jakiemuś chłopakowi, który by mnie poprosił o sprawdzenie godziny, odpowiedzieć NIE. Buahaha i ten zatkany wyraz twarzy :roll: o czym ja myślę ;o
Moris299 - 2014-10-20, 18:58

Ja chętnie zapytam cię o tramwaj, umówmy się na przystanku jakimś ;)
Barbra - 2014-10-20, 19:05

Moris przecież ty wszystko wiesz co gdzie i kiedy jedzie:D
Zaknafein - 2014-10-20, 19:47

gz, Moris. Następnym razem jeszcze o czas spytaj, to już wtedy będzie z górki prosto do łóżka słodko uśmiechającej się piękności.
wgl. kilka dni się w common roomie nie pojawiałem (takim centrum dla 12/13 klasistów w którym spędzamy większość czasu), bo mi się nie chciało i nagle sms od Laury ''Kubaaaaaaa, I haven't seen you around in ages''
wtf

ZSK - 2014-10-20, 20:07

Mosz branie. Zaciągnij.
ProFace - 2014-10-20, 20:23

Moris299 napisał/a:
Ja chętnie zapytam cię o tramwaj, umówmy się na przystanku jakimś

W moim mieście nie jeżdżą tramwaje T.T

Szyszek - 2014-10-20, 20:27

Można zapytać też o autobus ;)
Zaknafein - 2014-10-20, 20:39

Zsk, no właśnie. Jest branie a nie mam na to ani siły ani checi ani
Barbra - 2014-10-20, 20:59

Laura, prześliczne imię ;_;
ZSK - 2014-10-20, 21:45

Obawiam się, że Zakowi samo śliczne imię nie wystarczy.
brutalka - 2014-10-20, 23:32

Najpierw Niemiec, teraz Rusek - dobrze, że istnieje google tłumacz, bo bym nie mogła wyrywać światowo :D

[ Dodano: 2014-10-21, 00:37 ]
Ja pie.rdole :D Chciałam zapytać czym się zajmuje, w sumie wiedziałam jak, ale wolę jednak sobie sprawdzać z tłumaczem, co piszę i słowo zawód zamieniło mi na "occupation"... Wolałam posłużyć się jednak innym :D

Davos - 2014-10-21, 00:14

ProFace napisał/a:
Ale kurna no... Z tego wniosek, że nikt mnie nigdy nie podrywał na przystanku. Jedynie kto się mnie o coś pytał to babcie z zapytaniem czy jedynka już pojechała >.<. A chciałabym jakiemuś chłopakowi, który by mnie poprosił o sprawdzenie godziny, odpowiedzieć NIE. Buahaha i ten zatkany wyraz twarzy :roll: o czym ja myślę ;o

Na bashu koleś opisał kiedyś podobną historię. Nie mogę teraz tego znaleźć więc zacytuję z pamięci:

"Wracałem ze szkoły i stałem na przystanku. Chciałem wiedzieć, która godzina, a że rozładowała mi się komórka, a zegarka nie noszę, podchodzę do stojącej obok dziewczyny i pytam:
- Przepraszam, która godzina?
Ona na mnie patrzy i mówi:
- Jeśli chcesz mnie poderwać, musisz wymyślić coś bardziej oryginalnego.
- No dobra, ale która jest godzina?
- No, postaraj się bardziej!
W tym momencie nie wytrzymałem i odruchowo powiedziałem do siebie pod nosem: >>Kurwa mać.<< Ona to usłyszała, zrobiła wielkie oczy, powiedziała z oburzeniem: >>Ale z ciebie cham!<< I poszła"

:D

Także drogie panie: Nie każde zagadywanie jest od razu podrywem ;)

widzu - 2014-10-21, 12:01

Cytat:
Ja pie.rdole :D Chciałam zapytać czym się zajmuje, w sumie wiedziałam jak, ale wolę jednak sobie sprawdzać z tłumaczem, co piszę i słowo zawód zamieniło mi na "occupation"... Wolałam posłużyć się jednak innym :D

Zaknafein - 2014-10-21, 15:05

No imię ma zajebiste i wgl. to pierwsza Laura, którą poznałem. Ale po za tym strasznie czasem zamula.
ZSK - 2014-10-21, 17:44

Davos napisał/a:
akże drogie panie: Nie każde zagadywanie jest od razu podrywem

Święte słowa :git:

U mnie w szkole średniej była Laura. Nie znałem jej osobiście, ale była niska i wyglądała jak kulka. Potem się okazało, że jest w ciąży.