mam wrażenie że ty się tylko czaisz aż ktoś napisze w tym temacie, żeby co drugi post był twój :v
wgl co oznacza ta emotka '':v''Adijos - 2014-07-18, 16:28 http://s11.postimg.org/myd3utztf/kaczka.jpg
Nie dziękuj.Sharvari - 2014-07-18, 16:51 fejsowa emota, nie chce mi się jej za każdym razem wklejać bo większość osób którzy mają fb ją kojarzą
JUŻ CZWARTY POST NIE-KROKOROKA
ontop żeby nie było: aktualnie słucham buczenia kompa, bo właśnie gra chodzi.Zaknafein - 2014-07-18, 16:53 no ja wiem, że fejsowa, ale pytam się o jej znaczenie i kiedy się z niej korzysta
no ja wiem, że fejsowa, ale pytam się o jej znaczenie i kiedy się z niej korzysta
Przecież Adijos ci pokazał, że ta emotka to tak zwany "dzióbek".
Dziewczyny z fejsa najwyraźniej dopadło lenistwo i nie chce im się wrzucać swoich fotek, więc korzystają z emotek.Zaknafein - 2014-07-18, 17:09
-Veon- napisał/a:
Zaknafein napisał/a:
no ja wiem, że fejsowa, ale pytam się o jej znaczenie i kiedy się z niej korzysta
Przecież Adijos ci pokazał, że ta emotka to tak zwany "dzióbek".
Dziewczyny z fejsa najwyraźniej dopadło lenistwo i nie chce im się wrzucać swoich fotek, więc korzystają z emotek.
ok czyli shar na końcu tego posta
Sharvari napisał/a:
mam wrażenie że ty się tylko czaisz aż ktoś napisze w tym temacie, żeby co drugi post był twój :v
zrobiła dziubka, spkSharvari - 2014-07-18, 17:33 dokładnie tak