To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Sport - Liga Mistrzów

K - k - 2014-08-06, 21:36

:|
Szyszek - 2014-08-06, 22:40

A ja skazywałem Legię na pożarcie. A tu Legła pożarła Celtica! Dla mnie to wielka niespodzianka. A jak im się uda awansować do LM, to będzie sensacja!
Ale skoro tak dowalili Celticowi, to pewnie z kolejną drużyną również powalczą.
Gratulacje dla Warszawiaków!

Krwotok, ciekawa zależność. Może w kolejnym dwumeczu też 6:1? :P

K - k - 2014-08-06, 22:42

:plotka:
Szyszek - 2014-08-06, 22:46

Krokorok napisał/a:
Już awansują, bo w następnym meczu przejęli rozstawienie Celticu. Wiadomo już z kim grają?

Chyba jeszcze nie awansują. Jeszcze jeden mecz przed nimi.
A Legia może zagrać z FC Salzburg, BATE Borysów, Steauą Bukareszt, APOEL-em Nikozja lub Łudogorcem Razgrad. Losowanie chyba w piątek ma być.

K - k - 2014-08-06, 22:51

:-D
Zabek05 - 2014-08-06, 22:54

JAK LEGIA PRZEJDZIE DO FAZY GRUPOWEJ TO USUWAM KONTO NA MISZCZACH
Szyszek - 2014-08-06, 23:09

Zabek05 napisał/a:
JAK LEGIA PRZEJDZIE DO FAZY GRUPOWEJ TO USUWAM KONTO NA MISZCZACH

Żabek, nie odchodź! Straciliśmy już Jankiela, nie chcemy, by ciebie spotkało to samo!

K - k - 2014-08-06, 23:27

:happybday:
Davos - 2014-08-07, 00:03

No, tego się nie spodziewałem. Meczu z Celtikiem nie oglądałem, bo mam za wolnego neta, a transmisji w tv nie było (swoją drogą UEFA powinna za tą akcję ukarać Szkotów) i muszę Legii przyznać, chociaż ich nie lubię, że wynik dwumeczu z Celtikiem robi wrażenie. Tym bardziej, że sezon zaczęli tragicznie i nie było żadnych racjonalnych przesłanek, że mogą później tak wymiatać.

Ale mimo wszystko wstrzymałbym się jeszcze z umieszczaniem Legii w fazie grupowej LM. Czeka ich jeszcze IV runda eliminacji, a od 18 lat żaden z polskich zespołów przez nią się nie przebił.

ChodnikowyWilk - 2014-08-07, 09:47

No właśnie ta nieszczęsna IV runda, ale w końcu musi im się udać awansować, wierzę że w tym roku.

Więc mamy możliwość gry z FC Salzburg, BATE Borysów, Steaua Bukareszt, APOEL Nikozja lub Łudogorcem Razgrad. Który zespół teoretycznie wydaje się najsłabszy i do ogrania przez Legię wg was?

K - k - 2014-08-07, 11:29

:cwaniak:
ChodnikowyWilk - 2014-08-07, 20:43

Je*ane szkoty, nie potrafią pogodzić się z porażką, i chwytają się takich żałosnych zagrań. Mam nadzieję że najwyżej UEFA nałoży karę grzywny na Legię...

http://eurosport.onet.pl/...alkowerem/ml49b

K - k - 2014-08-07, 21:02

:rzyga2:
Davos - 2014-08-07, 22:43

ChodnikowyWilk napisał/a:
Więc mamy możliwość gry z FC Salzburg, BATE Borysów, Steaua Bukareszt, APOEL Nikozja lub Łudogorcem Razgrad. Który zespół teoretycznie wydaje się najsłabszy i do ogrania przez Legię wg was?

Ja w przeciwieństwie do Krokoroka, uważam że Bate może być najłatwiejszym przeciwnikiem. Fc Salzburg miało dobry sezon i jest mocny, podobnie Steua Bukareszt, która jest zawsze groźna. Apoel Nikozja już wyeliminował Wisłę, a podobno mają też duży budżet. Łudogorec Razgrad wydaje się łatwy, bo nikt ich nie zna, ale moim zdaniem byłby to niewygodny rywal. Ale tak czy siak, nie oszukujmy się - jeśli Legia ma aspiracje do gry w Lidze Mistrzów, to powinna być w stanie pokonać każdego z tych rywali. Szansa jest ogromna, bo po reformie Platiniego nie trafimy już na zespoły w rodzaju Arsenalu czy Valencii. Łatwiejszych przeciwników już się nie da trafić. Kiedy awansować jak nie teraz?

ChodnikowyWilk napisał/a:
Je*ane szkoty, nie potrafią pogodzić się z porażką, i chwytają się takich żałosnych zagrań. Mam nadzieję że najwyżej UEFA nałoży karę grzywny na Legię...

Zachowują się kompletnie niehonorowo, ale moim zdaniem walkowera nie będzie na 100%. Co najwyżej skończy się na grzywnie.

Krokorok napisał/a:
Lech odpadł, Moniczka pewnie z radości całuje swego męża.

Nawet mi nie przypominaj :/

Szyszek - 2014-08-07, 22:48

Apoel wyeliminował Wisłę, a Steaua wykopała ostatnio Legię. Może tak rewanżyk?
K - k - 2014-08-07, 22:53

:spiew:
Davos - 2014-08-07, 22:54

Rewanżyk jest jak najbardziej możliwy.

Kurde, za Chiny bym się nie spodziewał, że Ruch może awansować, a Lech nie... Nosz kużwa mać :/ Kumpel był na meczu, ja też mogłem być, ale już wcześniej się umowiłem z innymi kumplami na piwo. I dobrze, bo bym był dopiero wkurzony...
Fajnie, jakby chociaż wypierniczyli Rumaka, ale pewnie go zostawią bo nie ma dużych wymagań finansowych. I znów będzie sezon do tyłu :/

K - k - 2014-08-07, 22:56

:dont:
Davos - 2014-08-07, 23:02

Drugie miejsce będzie porażką. Liczy się mistrzostwo, albo chociaż Puchar Polski lub dobre występy w Europie. Drugie miejsce nie daje niczego. Poza tym z taką grą to nawet ono nie jest pewne...
K - k - 2014-08-08, 10:29

:rzyga: