Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Rozmowy - Kolejny gównotemat
Mackers - 2017-01-23, 23:48 ^widzu - 2017-01-23, 23:48 W ogóle jak ja mam w bloku toaletę i łazienkę oddzielnie, to MUSZĘ tak mieć, bo jakiś cieć budowlany Janusz architektury wymyślił, że pomiędzy nimi będzie ściana ku*wa NOŚNA. xDLove178 - 2017-01-23, 23:50 Ty... nie pierwszy raz o tym słyszę, choć może drugi raz od Ciebiewidzu - 2017-01-23, 23:51 Możliwe, że pisałem o tym w temacie o rodzajach sedesów.Moris299 - 2017-01-24, 00:09 ja tak miałem kiedyś w starym domu, oddzielnieDavos - 2017-01-24, 00:31 Ja też tak miałem, gdy mieszkałem jeszcze w Poznaniu. Tyle, że u mnie właśnie nie było umywalki w toalecie, a u kumpla, który mieszkał naprzeciwko, już była. I pamiętam, że zazdrościłem mu tego bo gdy szedłem do kibla, a łazienka akurat była zajęta bo ktoś brał kąpiel to ja musiałem czekać, aż ten ktoś wyjdzie, żebym mógł umyć ręce :fL - a - 2017-01-24, 01:12
widzu napisał/a:
L - a, głos rozsądku wśród ludzi "omg, ściana taka brudna".
Niesamowicie bawi mnie to jakie panuje powszechne wyobrażenie na temat tak zwanych "zarazków"
Dobrze, że nie wiecie jak od środka wygląda produkcja mięsa, przetworów mięsnych czy chociażby nabiału (piszę to jako osoba, która praktykowała w rzeźni, zakładzie przetwórstwa i mleczarni). Zajadacie się gównem gorszym niż to, które wychodzi z waszych dup XD
(mam na myśli również skażenie mikrobiologiczne)Marcin55522 - 2017-01-24, 06:49 Dopóki mi smakuje to nie obchodzi mnie co jest w środku tego co jem.Orrelis - 2017-01-24, 08:19
widzu napisał/a:
W ogóle jak ja mam w bloku toaletę i łazienkę oddzielnie, to MUSZĘ tak mieć, bo jakiś cieć budowlany Janusz architektury wymyślił, że pomiędzy nimi będzie ściana ku*wa NOŚNA. xD
Moi znajomi mają to samo, ale między nimi jest przewód wentylacyjny, więc tego.
Między łazienką a toaletą, nie znajomymi Marcin55522 - 2017-01-24, 08:26 No chyba dobrze że kibel jest oddzielnie u mnie w bloku tak jest. Przecie jak biorę prysznic to ktoś może wtedy z kibla korzystać. A jak jest razem wszystko to trzeba czekać aż ktoś się wykąpie.ZSK - 2017-01-24, 09:40
L - a napisał/a:
(piszę to jako osoba, która praktykowała w rzeźni, zakładzie przetwórstwa i mleczarni)
Mein got, to Ty się ciężkiej pracy nie boisz Szanuję, choć nie rozumiem.L - a - 2017-01-24, 10:01
Marcin55522 napisał/a:
Dopóki mi smakuje to nie obchodzi mnie co jest w środku tego co jem.
Tu nie chodzi o to, żeby coś ci nie smakowało, albo żebyś czegoś nie jadł, tylko o świadomość, że nawet wyjątkowo restrykcyjne prawo żywieniowe dopuszcza pewien margines zanieczyszczenia (m.in. bakteriami kałowymi), więc prędzej zjesz jakiś "kawałek gówna" razem z mięsem albo innym serem, niż pobrudzisz się nim, bo wyleci z dupy twoich ojców, sióstr czy ciotek podczas srania.
ZróbmySobieKupę napisał/a:
Mein got, to Ty się ciężkiej pracy nie boisz Szanuję, choć nie rozumiem.
To nie do końca był mój wybór, musiałam praktykować w Inspekcji Weterynaryjnej, żeby dostać dyplom.
(w rzeźni było najfajniej)widzu - 2017-01-24, 10:24 Dogadałabyś się z monią. krojechleb - 2017-01-24, 10:30 Nakurwianie klapą w tę i z powrotem bo zarazki napierdalają z każdej strony jak lawina, obracanie srajtaśmy od ściany bo jej dotyka... ten temat się zrobił mongolskiMoris299 - 2017-01-24, 11:15
L - a napisał/a:
twoich ojców
To ładnie masz w domu ZSK - 2017-01-24, 12:33
L - a napisał/a:
bo wyleci z dupy twoich ojców, sióstr czy ciotek podczas srania.
Ludzie, weźcie przestańcie używać tego dziwnego sformułowania, bo nie wiem co czuję gdy to czytam xD Śmiech, zażenowanie i obdarcie z tabu w jednym.
Btw ciotki nie przychodzą do mnie w odwiedziny by nasrać.
L - a napisał/a:
(w rzeźni było najfajniej)
Serio? Co robiłaś?
...
Wszystko fajnie, ale jak ma się deskę wolnoopadającą, to i tak jeden chuj. Zanim ona zdąży opaść to już nawet zbiornik zdąży się napełnić :vOrrelis - 2017-01-24, 14:25 Temat postu: Re: Kolejny gównotematNie wieszam, stoi na wannie/półce/ryczce obok kibla. Nie mamy wieszaków na papier
[ Dodano: 2017-01-24, 14:28 ]
Marcin55522 napisał/a:
No chyba dobrze że kibel jest oddzielnie u mnie w bloku tak jest. Przecie jak biorę prysznic to ktoś może wtedy z kibla korzystać. A jak jest razem wszystko to trzeba czekać aż ktoś się wykąpie.
Lepiej zrobić 2 łazienki, albo kibel+umywalka a w drugim kibel+wanna+(lub)prysznic+umywalka - kilku znajomych tak ma, mają mieszkania 3-4 pokojowe (50-70 m kw)Love178 - 2017-01-24, 14:34
Davos napisał/a:
Tyle, że u mnie właśnie nie było umywalki w toalecie, a u kumpla, który mieszkał naprzeciwko, już była.
Faktycznie, brzmi wkurzająco musieć iść do sąsiadów umyć ręce L - a - 2017-01-24, 16:19
Ludzie, weźcie przestańcie używać tego dziwnego sformułowania, bo nie wiem co czuję gdy to czytam xD Śmiech, zażenowanie i obdarcie z tabu w jednym.
Wybacz, mam wypaczone standardy odnośnie tego, co obrzydliwe
Serio? Co robiłaś?
Dużo rzeczy, od badania poubojowego (dziwne uczucie, dotykać wciąż gorących narządów) poprzez pracę w laboratorium aż po całą papierologię i ogólny nadzór nad tym, co się dzieje w ubojni. To nie było złe doświadczenie, biorąc pod uwagę to, że mogłam się przekonać, na czym dokładnie polega cały ten około-mięsny biznes.ZSK - 2017-01-24, 17:16
L - a napisał/a:
Wybacz, mam wypaczone standardy odnośnie tego, co obrzydliwe
No ja właśnie trochę też
L - a napisał/a:
Dużo rzeczy
Eee, to nie tak źle Myślałem, że z tasakiem biegałaś od wieszaka do wieszaka i "rozbierałaś" co się dało jak wujek Heniek w swojej dziupli
L - a napisał/a:
dziwne uczucie, dotykać wciąż gorących narządów
Patroszyłem ryby, całe szczęście one są w środku zimne :v