To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Rozmowy - Kolejny gównotemat

Mackers - 2017-01-23, 23:48

^
widzu - 2017-01-23, 23:48

W ogóle jak ja mam w bloku toaletę i łazienkę oddzielnie, to MUSZĘ tak mieć, bo jakiś cieć budowlany Janusz architektury wymyślił, że pomiędzy nimi będzie ściana ku*wa NOŚNA. xD
Love178 - 2017-01-23, 23:50

Ty... nie pierwszy raz o tym słyszę, choć może drugi raz od Ciebie
widzu - 2017-01-23, 23:51

Możliwe, że pisałem o tym w temacie o rodzajach sedesów.
Moris299 - 2017-01-24, 00:09

ja tak miałem kiedyś w starym domu, oddzielnie
Davos - 2017-01-24, 00:31

Ja też tak miałem, gdy mieszkałem jeszcze w Poznaniu. Tyle, że u mnie właśnie nie było umywalki w toalecie, a u kumpla, który mieszkał naprzeciwko, już była. I pamiętam, że zazdrościłem mu tego bo gdy szedłem do kibla, a łazienka akurat była zajęta bo ktoś brał kąpiel to ja musiałem czekać, aż ten ktoś wyjdzie, żebym mógł umyć ręce :f
L - a - 2017-01-24, 01:12

widzu napisał/a:
L - a, głos rozsądku wśród ludzi "omg, ściana taka brudna". :git:

Niesamowicie bawi mnie to jakie panuje powszechne wyobrażenie na temat tak zwanych "zarazków" :D

Dobrze, że nie wiecie jak od środka wygląda produkcja mięsa, przetworów mięsnych czy chociażby nabiału (piszę to jako osoba, która praktykowała w rzeźni, zakładzie przetwórstwa i mleczarni). Zajadacie się gównem gorszym niż to, które wychodzi z waszych dup XD
(mam na myśli również skażenie mikrobiologiczne)

Marcin55522 - 2017-01-24, 06:49

Dopóki mi smakuje to nie obchodzi mnie co jest w środku tego co jem.
Orrelis - 2017-01-24, 08:19

widzu napisał/a:
W ogóle jak ja mam w bloku toaletę i łazienkę oddzielnie, to MUSZĘ tak mieć, bo jakiś cieć budowlany Janusz architektury wymyślił, że pomiędzy nimi będzie ściana ku*wa NOŚNA. xD

Moi znajomi mają to samo, ale między nimi jest przewód wentylacyjny, więc tego.

Między łazienką a toaletą, nie znajomymi ;)

Marcin55522 - 2017-01-24, 08:26

No chyba dobrze że kibel jest oddzielnie u mnie w bloku tak jest. Przecie jak biorę prysznic to ktoś może wtedy z kibla korzystać. A jak jest razem wszystko to trzeba czekać aż ktoś się wykąpie.
ZSK - 2017-01-24, 09:40

L - a napisał/a:
(piszę to jako osoba, która praktykowała w rzeźni, zakładzie przetwórstwa i mleczarni)

Mein got, to Ty się ciężkiej pracy nie boisz :galy: Szanuję, choć nie rozumiem.

L - a - 2017-01-24, 10:01

Marcin55522 napisał/a:
Dopóki mi smakuje to nie obchodzi mnie co jest w środku tego co jem.

Tu nie chodzi o to, żeby coś ci nie smakowało, albo żebyś czegoś nie jadł, tylko o świadomość, że nawet wyjątkowo restrykcyjne prawo żywieniowe dopuszcza pewien margines zanieczyszczenia (m.in. bakteriami kałowymi), więc prędzej zjesz jakiś "kawałek gówna" razem z mięsem albo innym serem, niż pobrudzisz się nim, bo wyleci z dupy twoich ojców, sióstr czy ciotek podczas srania.

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Mein got, to Ty się ciężkiej pracy nie boisz Szanuję, choć nie rozumiem.

To nie do końca był mój wybór, musiałam praktykować w Inspekcji Weterynaryjnej, żeby dostać dyplom.
(w rzeźni było najfajniej)

widzu - 2017-01-24, 10:24

Dogadałabyś się z monią. :P
krojechleb - 2017-01-24, 10:30

Nakurwianie klapą w tę i z powrotem bo zarazki napierdalają z każdej strony jak lawina, obracanie srajtaśmy od ściany bo jej dotyka... ten temat się zrobił mongolski
Moris299 - 2017-01-24, 11:15

L - a napisał/a:
twoich ojców

To ładnie masz w domu :troll:

ZSK - 2017-01-24, 12:33

L - a napisał/a:
bo wyleci z dupy twoich ojców, sióstr czy ciotek podczas srania.

Ludzie, weźcie przestańcie używać tego dziwnego sformułowania, bo nie wiem co czuję gdy to czytam xD Śmiech, zażenowanie i obdarcie z tabu w jednym.

Btw ciotki nie przychodzą do mnie w odwiedziny by nasrać.

L - a napisał/a:
(w rzeźni było najfajniej)

Serio? Co robiłaś? :D

...

Wszystko fajnie, ale jak ma się deskę wolnoopadającą, to i tak jeden chuj. Zanim ona zdąży opaść to już nawet zbiornik zdąży się napełnić :v

Orrelis - 2017-01-24, 14:25
Temat postu: Re: Kolejny gównotemat
Nie wieszam, stoi na wannie/półce/ryczce obok kibla. Nie mamy wieszaków na papier :P

[ Dodano: 2017-01-24, 14:28 ]
Marcin55522 napisał/a:
No chyba dobrze że kibel jest oddzielnie u mnie w bloku tak jest. Przecie jak biorę prysznic to ktoś może wtedy z kibla korzystać. A jak jest razem wszystko to trzeba czekać aż ktoś się wykąpie.

Lepiej zrobić 2 łazienki, albo kibel+umywalka a w drugim kibel+wanna+(lub)prysznic+umywalka - kilku znajomych tak ma, mają mieszkania 3-4 pokojowe (50-70 m kw)

Love178 - 2017-01-24, 14:34

Davos napisał/a:
Tyle, że u mnie właśnie nie było umywalki w toalecie, a u kumpla, który mieszkał naprzeciwko, już była.

Faktycznie, brzmi wkurzająco musieć iść do sąsiadów umyć ręce :troll:

L - a - 2017-01-24, 16:19

Ludzie, weźcie przestańcie używać tego dziwnego sformułowania, bo nie wiem co czuję gdy to czytam xD Śmiech, zażenowanie i obdarcie z tabu w jednym.

Wybacz, mam wypaczone standardy odnośnie tego, co obrzydliwe :D

Serio? Co robiłaś?

Dużo rzeczy, od badania poubojowego (dziwne uczucie, dotykać wciąż gorących narządów) poprzez pracę w laboratorium aż po całą papierologię i ogólny nadzór nad tym, co się dzieje w ubojni. To nie było złe doświadczenie, biorąc pod uwagę to, że mogłam się przekonać, na czym dokładnie polega cały ten około-mięsny biznes.

ZSK - 2017-01-24, 17:16

L - a napisał/a:
Wybacz, mam wypaczone standardy odnośnie tego, co obrzydliwe

No ja właśnie trochę też :D

L - a napisał/a:
Dużo rzeczy

Eee, to nie tak źle :P Myślałem, że z tasakiem biegałaś od wieszaka do wieszaka i "rozbierałaś" co się dało jak wujek Heniek w swojej dziupli :D

L - a napisał/a:
dziwne uczucie, dotykać wciąż gorących narządów

Patroszyłem ryby, całe szczęście one są w środku zimne :v