Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Wojtek spotkał Korwina
SlownikOrtograficzny - 2014-09-10, 19:42
love178 napisał/a:
A ja nie rozumiem dlaczego ten temat został przywrócony z kosza. Najpierw się umówiliśmy, żeby likwidować posty posłańców Wojtusia, a teraz temu został zrobiony bezpodstawny wyjątek.
No właśnie też chciałbym wiedzieć dlaczego tak. Dopiero co było mówione: zbanowaliśmy Wojtka, więc Wojtek jest fe i wszystko co z nim związane nie ma prawa bytu na forum. Tak było.Ascara - 2014-09-10, 19:45 Co było a nie jest, nie pisze się w rejestr ^^Davos - 2014-09-11, 00:54
SlownikOrtograficzny napisał/a:
love178 napisał/a:
A ja nie rozumiem dlaczego ten temat został przywrócony z kosza. Najpierw się umówiliśmy, żeby likwidować posty posłańców Wojtusia, a teraz temu został zrobiony bezpodstawny wyjątek.
No właśnie też chciałbym wiedzieć dlaczego tak. Dopiero co było mówione: zbanowaliśmy Wojtka, więc Wojtek jest fe i wszystko co z nim związane nie ma prawa bytu na forum. Tak było.
Nie do końca. Wojtek został zbanowany, a potem opieprzyliśmy Pingvina za to, że zakłada nowe tematy, w których cytuje poglądy Wojtka na różne tematy więc to tak, jakby Wojtek mimo bana nadal przebywał na forum.
Tu mamy inną sytuację. Wojtkowi udało się pogadać i zrobić zdjęcie z Korwinem więc w ramach ciekawostki powstał taki temat na forum. Tylko info o tym, nic więcej. Żadnych jego poglądów, dyskusji itp.
To, że Wojtek ma bana nie oznacza od razu, że nie wolno o nim w ogóle wspominać. Może jeszcze ocenzurujmy jego nick i udawajmy, że nigdy nie istniał To nie "Rok 1984" Orwella, że jak władza postanowiła kogoś usunąć, to dokonywała "ewaporacji" czyli usuwała cały jego życiorys ze wszystkich możliwych dokumentów.
Nie popadajmy ze skrajności w skrajność.Love178 - 2014-09-11, 14:55 A skąd wiesz, że Wojtek mu nie kazał napisać o tym na forum i podpisać "Wojtek nie wie, że to tu wstawiam"? Zawsze będę do tematów posłańców Wojtka sceptyczna RudaMaupa - 2014-09-11, 15:03 Doszukiwanie się wszędzie posłańców prowadzi do paranoi, love, nieeeeeeeeeeeeee!
Dla mnie ten temat jest podobnej kategorii co o ciekawostkach z naszych stron - coś specyficznego, interesującego, o tematach nam znanych Zawsze można zignorować Natomiast bawi to odrobinę, jak idea zmienia się w fanatyzm u nastolatka Bez odpowiedniego filtra na rzeczywistość trudno myśleć racjonalnie, a tutaj widzę wręcz cenzurę na pewne aspekty życia społecznego.
No i zobaczyć "czy Korwin wie, co robiłeś tą ręką?" pod spodem - bezcenne Love178 - 2014-09-11, 15:28
RudaMaupa napisał/a:
No i zobaczyć "czy Korwin wie, co robiłeś tą ręką?" pod spodem - bezcenne
Teraz poczekalnię zalewa screen "co to za pan koło Wojtka" Ascara - 2014-09-11, 17:57
love178 napisał/a:
RudaMaupa napisał/a:
No i zobaczyć "czy Korwin wie, co robiłeś tą ręką?" pod spodem - bezcenne
Teraz poczekalnię zalewa screen "co to za pan koło Wojtka"
Kim jest pan, który rozmawia z Wojtkiem Mój.Love178 - 2014-09-11, 18:04 Nie tylko Twój, ja widziałam ze trzy Ascara - 2014-09-11, 18:07 O, a wyszukiwarka mi nie wywaliła, widać nie otagowali Davos - 2014-09-11, 20:32
love178 napisał/a:
Teraz poczekalnię zalewa screen "co to za pan koło Wojtka"
Stare jak świat, a mnie to i tak za każdym razem bawi Barbra - 2014-09-16, 18:39 ja i korwin razem w jednej krzyżówce