Archiwum - Road To War
Pingvin - 2014-04-05, 11:47 Temat postu: Road To War Mam problem z civilization IV. Mam grę z dodatkiem warlords, i tam jest automatycznie(może dlatego że mam pirata) fanowski dodatek "Road to War". Jak go włączę to nie ma dźwięku. Wie ktoś co może być przyczyną?
Adijos - 2014-04-05, 12:11
Pingvin napisał/a: | Wie ktoś co może być przyczyną? |
fanowski dodatek "Road to War"
kanjerb - 2014-04-05, 22:43
Widzę fan Civ'a
Masz dodatek Beyond the Sword? Jak nie masz to ściągnij, zobaczymy może tam pójdzie. Ogólnie Road to War to całkiem fajny scenariusz (to ten z II wojny światowej?), ale nie radzę grać Ruskimi. Można spróbować Wielką Brytanię albo Niemcy najfajniej
Pingvin - 2014-04-06, 14:42
Tak, lubię CiV. Ściągam beyond the sword, może pomoże. IV jest dla mnie najbardziej grywalna, ale może dlatego ze V(a kompa mam raczej mocnego) wypierdziela mi się co pare minut i nie mogę się nagrać.
Moris299 - 2014-04-06, 21:38
A ja kupiłem sobie CiVa ale nie przypadł mi do gustu chociaż lubię tęgi typu gry
Pingvin - 2014-04-07, 17:02
Ja V mam oryginalną i też mi się tak sobie podoba, no ale kupiłe, za dyche. IV mam pirackiego od kilku lat i świetnie się bawię, tereaz ściągnąłem dodatki(bts nie pomógł) .
JankielKindybalista85 - 2014-04-07, 17:35
Bo jednak Civ IV a Civ V to są dwie zupełnie różne gry. W piątce bardzo dużo nazmieniali w mechanice gry, w mapie, w sposobie sytuowania jednostek na mapie. Mi obie części podobają się równorzędnie ale gram ostatnio wyłącznie w CIV V ze wszystkimi dodatkami. Kazimierz Wielki kosi.
kanjerb - 2014-04-07, 23:07
Ja nie grałem w CIV V, ale z tego co słyszałem to na + jest fakt, że na 1 polu może stać 1 jednostka. Strasznie mnie denerwowało jak w scenariuszu 18 Civs (prawdziwa mapa świata) moje biedne Niemcy były atakowane przez hordy Chinoli (na jednym kwadracie ok. 50 jednostek )
Pingvin
Nie jestem pewien ale być może w tym Road to War po prostu nie ma muzyki, jutro może zagram to Ci powiem, a ja mam oryginalną wersję więc powinno być OK
[ Dodano: 2014-04-08, 16:28 ]
Niestety nie wiem jak Ci pomóc, bo u u mnie muzyka działa, następnym razem po prostu kupuj oryginała
|
|
|