To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Hydepark - Eksperyment psychologiczny ZSK ;)

Adijos - 2014-03-23, 14:20

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Ciekawe czy jak bym miał na profilu inne zdjęcia to te panny dalej byłyby takie zimne i wyniosłe :-D

Ale masz mniemanie o sobie :-D Uhuhu :D ;)

Spoko spoko, takich ludzi dużo jest i dzielą się na dwie kategorie (według mnie):
-Ci którzy ambitnie dążą do czegoś i uważają, że są w czymś najlepsi
-Ci którzy myślą, że są Bóstwem, takie bijcie pokłony, bo królowa idzie.

ZSK - 2014-03-23, 14:55

^AdijoS^ napisał/a:
Ale masz mniemanie o sobie :-D Uhuhu :D ;)

Spoko spoko, takich ludzi dużo jest i dzielą się na dwie kategorie (według mnie):
-Ci którzy ambitnie dążą do czegoś i uważają, że są w czymś najlepsi
-Ci którzy myślą, że są Bóstwem, takie bijcie pokłony, bo królowa idzie.

No, co? Szczere mam :D

Nom, coś w tym jest na pewno. Właśnie z moich obserwacji wynika, że do pewnego wieku większość jest taka sama, tzn. otwarta, miła itp. ale w pewnym momencie grupa dziewczyn, (bo tylko dziewczyny mnie interesują :P ) chyba w jakiś sposób dochodzi do wniosku, że są atrakcyjne, chłopaki się za nimi uganiają czy coś i BUM nagle im odwala i odtąd ja księżniczka ty plebs! Ciekawy mechanizm :D Szukam wyjątków od tej reguły ale najczęściej właśnie trafia mi się taki typ. Mam na myśli ten jeden portal a nie cały internet czy realny świat ;)

Barbra - 2014-03-23, 22:18

ZSK, to załóż drugie konto z jakimiś mega zdjęciami i "przypadkowo" drogim samochodem w tle, tak też jako badanie psychologiczne :D
Davos - 2014-03-23, 22:33

ZSK, co to za portal? :)

Moris299 napisał/a:
KicerK napisał/a:
Moris299 napisał/a:
Mnie śmieszy kasjerka w Polo w moim mieście która jest tak gruba, że nie może usiąść jak inne kasjerki tylko musi stać bo by się nie zmieściła :D :D :D :D

Jak to? I ona cały czas stoi? :D

Tak :D

Przez całe 8 godzin stoi?? Może to ją zmotywuje do schudnięcia, ale skoro nie ma dla siebie odpowiednio dużo miejsca żeby usiąść to i tak coś tu nie gra ;)

Barbra napisał/a:
ZSK, to załóż drugie konto z jakimiś mega zdjęciami i "przypadkowo" drogim samochodem w tle, tak też jako badanie psychologiczne :D

Dobry motyw, ZSK zrób to :D I podziel się potem swoimi spostrzeżeniami :)

brzozik70043704352251515 - 2014-03-23, 23:00

Davos napisał/a:

Barbra napisał/a:

Dobry motyw, ZSK zrób to :D I podziel się potem swoimi spostrzeżeniami :)

daj linka do profilu tej panny to ja napisze :-D :-D :-D

ZSK - 2014-03-23, 23:15

Barbra napisał/a:

Kiedyś o tym myślałem ale nie łatwo chyba o jakieś wyglądające autentycznie zdjęcia jakiegoś gościa z neta, to by podchodziło pod kradzież tożsamości :/
Po za tym średnio mi się chce, traktuję to jako zabawę ale może i z ciekawości się skuszę ;)

@Brzozik, to nie jest jedna panna, to większość :P

ZSK - 2014-03-23, 23:23

Davos napisał/a:
ZSK, weź jakiegoś kolesia z mema albo google grafika, to będzie raczej mała szansa, że trafisz na kogoś z Polski i komuś zrobisz czarny PR :)

Spoko, to pozostaje już tylko kwestia tego, że ja się nie znam na męskiej urodzie :D

Davos - 2014-03-23, 23:26

ZróbmySobieKupę napisał/a:

Spoko, to pozostaje już tylko kwestia tego, że ja się nie znam na męskiej urodzie :D

Wytypuj kilka zdjęć, wrzuć na forum i może nasze użytkowniczki ocenią ;) Ale moim zdaniem na taki portal najlepsze będą zdjęcia jakichś osiłków przy lanserskich autach ;)
Tylko załóż nowy temat, bo będzie trochę offtop.

brzozik70043704352251515 - 2014-03-23, 23:33

trzymaj, slyszalem, ze ten gosciu jest ponoc przystojny ;D

ZSK - 2014-03-23, 23:35

Żeby było ontopic to powiem, że śmieszy mnie to zdjęcie ;)

Kurde chyba wykorzystam, seems legit :D

icywind - 2014-03-23, 23:35

Cytat:

Wut?
Nie jest

Davos - 2014-03-23, 23:40

Wydzieliłem jednak nowy temat, bo offtop się zrobił duży, a ten wątek będzie jeszcze kontynuowany :)

brzozik70043704352251515 napisał/a:

Obrazek

Ja wiem, że z tego co mówi ZSK siedzą tam same tępe pustaki, ale nawet one mogą zobaczyć coś podejrzanego w takim zdjęciu ustawionym jako profilowe :P

Love178 - 2014-03-23, 23:42

Jedna zrobiona brew to jest jakaś oznaka jego buntu? :P
Szukaj kogoś kto ma duży SWAG :P

ZSK - 2014-03-24, 00:06

Wow, wow! dorobiłem się tematu :D Nie dysponuję zbyt dużą ilością wolnego czasu ostatnio ale jak znajdę chwilkę to poszperam :P
Moris299 - 2014-03-24, 08:37

Proponuje na www.ask.fm jakieś zdjęcie poszukać :D
Antlion - 2014-03-24, 10:09

Barbra napisał/a:

Moi znajomi założyli fejk konto na Facebooku o imieniu "Jerome Montoya", wybrali zdjęcia jakiegoś swaga o egzotycznej urodzie (im egzotyczniej tym lepiej, w dodatku jest mniejsza możliwość zweryfikowania tożsamości) i pisali po angielsku do jednej z koleżanek w klasie. Skapnęła się dopiero po dwóch miesiącach ;)

ZSK - 2014-03-24, 10:37

Nom, da się, czemu nie. Skąd macie mieć pewność, że nie jestem tak naprawdę Bartkiem, który ma drugie konto gdyż w sercu nadal czuje się jak 20sto paro latek ;)

Było w tv jak jakiś ziomek koło 18 lat poznał w necie dziewczynę. Pisali dość długo, nie pamiętam dokładnie ale co najmniej rok na pewno. W każdym razie szły zwierzenia itd. ziomek się zakochał ale okazało się, że ta dziewczyna to gej w jego wieku :/ Skończyło się tragicznie bo zrozpaczony chłopak odwiedził tego geja sztyletując go na śmierć :/