Hydepark - Eksperyment psychologiczny ZSK ;)
Adijos - 2014-03-23, 14:20
ZróbmySobieKupę napisał/a: | Ciekawe czy jak bym miał na profilu inne zdjęcia to te panny dalej byłyby takie zimne i wyniosłe |
Ale masz mniemanie o sobie Uhuhu
Spoko spoko, takich ludzi dużo jest i dzielą się na dwie kategorie (według mnie):
-Ci którzy ambitnie dążą do czegoś i uważają, że są w czymś najlepsi
-Ci którzy myślą, że są Bóstwem, takie bijcie pokłony, bo królowa idzie.
ZSK - 2014-03-23, 14:55
^AdijoS^ napisał/a: | Ale masz mniemanie o sobie Uhuhu
Spoko spoko, takich ludzi dużo jest i dzielą się na dwie kategorie (według mnie):
-Ci którzy ambitnie dążą do czegoś i uważają, że są w czymś najlepsi
-Ci którzy myślą, że są Bóstwem, takie bijcie pokłony, bo królowa idzie. |
No, co? Szczere mam
Nom, coś w tym jest na pewno. Właśnie z moich obserwacji wynika, że do pewnego wieku większość jest taka sama, tzn. otwarta, miła itp. ale w pewnym momencie grupa dziewczyn, (bo tylko dziewczyny mnie interesują ) chyba w jakiś sposób dochodzi do wniosku, że są atrakcyjne, chłopaki się za nimi uganiają czy coś i BUM nagle im odwala i odtąd ja księżniczka ty plebs! Ciekawy mechanizm Szukam wyjątków od tej reguły ale najczęściej właśnie trafia mi się taki typ. Mam na myśli ten jeden portal a nie cały internet czy realny świat
Barbra - 2014-03-23, 22:18
ZSK, to załóż drugie konto z jakimiś mega zdjęciami i "przypadkowo" drogim samochodem w tle, tak też jako badanie psychologiczne
Davos - 2014-03-23, 22:33
ZSK, co to za portal?
Moris299 napisał/a: | KicerK napisał/a: | Moris299 napisał/a: | Mnie śmieszy kasjerka w Polo w moim mieście która jest tak gruba, że nie może usiąść jak inne kasjerki tylko musi stać bo by się nie zmieściła |
Jak to? I ona cały czas stoi? |
Tak |
Przez całe 8 godzin stoi?? Może to ją zmotywuje do schudnięcia, ale skoro nie ma dla siebie odpowiednio dużo miejsca żeby usiąść to i tak coś tu nie gra
Barbra napisał/a: | ZSK, to załóż drugie konto z jakimiś mega zdjęciami i "przypadkowo" drogim samochodem w tle, tak też jako badanie psychologiczne |
Dobry motyw, ZSK zrób to I podziel się potem swoimi spostrzeżeniami
brzozik70043704352251515 - 2014-03-23, 23:00
Davos napisał/a: |
Barbra napisał/a: | ZSK, to załóż drugie konto z jakimiś mega zdjęciami i "przypadkowo" drogim samochodem w tle, tak też jako badanie psychologiczne |
Dobry motyw, ZSK zrób to I podziel się potem swoimi spostrzeżeniami |
daj linka do profilu tej panny to ja napisze
ZSK - 2014-03-23, 23:15
Kiedyś o tym myślałem ale nie łatwo chyba o jakieś wyglądające autentycznie zdjęcia jakiegoś gościa z neta, to by podchodziło pod kradzież tożsamości
Po za tym średnio mi się chce, traktuję to jako zabawę ale może i z ciekawości się skuszę
@Brzozik, to nie jest jedna panna, to większość
ZSK - 2014-03-23, 23:23
Davos napisał/a: | ZSK, weź jakiegoś kolesia z mema albo google grafika, to będzie raczej mała szansa, że trafisz na kogoś z Polski i komuś zrobisz czarny PR |
Spoko, to pozostaje już tylko kwestia tego, że ja się nie znam na męskiej urodzie
Davos - 2014-03-23, 23:26
ZróbmySobieKupę napisał/a: |
Spoko, to pozostaje już tylko kwestia tego, że ja się nie znam na męskiej urodzie |
Wytypuj kilka zdjęć, wrzuć na forum i może nasze użytkowniczki ocenią Ale moim zdaniem na taki portal najlepsze będą zdjęcia jakichś osiłków przy lanserskich autach
Tylko załóż nowy temat, bo będzie trochę offtop.
brzozik70043704352251515 - 2014-03-23, 23:33
trzymaj, slyszalem, ze ten gosciu jest ponoc przystojny ;D
ZSK - 2014-03-23, 23:35
Żeby było ontopic to powiem, że śmieszy mnie to zdjęcie
Kurde chyba wykorzystam, seems legit
icywind - 2014-03-23, 23:35
Cytat: |
trzymaj, slyszalem, ze ten gosciu jest ponoc przystojny ;D
|
Wut?
Nie jest
Davos - 2014-03-23, 23:40
Wydzieliłem jednak nowy temat, bo offtop się zrobił duży, a ten wątek będzie jeszcze kontynuowany
brzozik70043704352251515 napisał/a: | trzymaj, slyszalem, ze ten gosciu jest ponoc przystojny ;D
Obrazek |
Ja wiem, że z tego co mówi ZSK siedzą tam same tępe pustaki, ale nawet one mogą zobaczyć coś podejrzanego w takim zdjęciu ustawionym jako profilowe
Love178 - 2014-03-23, 23:42
Jedna zrobiona brew to jest jakaś oznaka jego buntu?
Szukaj kogoś kto ma duży SWAG
ZSK - 2014-03-24, 00:06
Wow, wow! dorobiłem się tematu Nie dysponuję zbyt dużą ilością wolnego czasu ostatnio ale jak znajdę chwilkę to poszperam
Moris299 - 2014-03-24, 08:37
Proponuje na www.ask.fm jakieś zdjęcie poszukać
Antlion - 2014-03-24, 10:09
Moi znajomi założyli fejk konto na Facebooku o imieniu "Jerome Montoya", wybrali zdjęcia jakiegoś swaga o egzotycznej urodzie (im egzotyczniej tym lepiej, w dodatku jest mniejsza możliwość zweryfikowania tożsamości) i pisali po angielsku do jednej z koleżanek w klasie. Skapnęła się dopiero po dwóch miesiącach
ZSK - 2014-03-24, 10:37
Nom, da się, czemu nie. Skąd macie mieć pewność, że nie jestem tak naprawdę Bartkiem, który ma drugie konto gdyż w sercu nadal czuje się jak 20sto paro latek
Było w tv jak jakiś ziomek koło 18 lat poznał w necie dziewczynę. Pisali dość długo, nie pamiętam dokładnie ale co najmniej rok na pewno. W każdym razie szły zwierzenia itd. ziomek się zakochał ale okazało się, że ta dziewczyna to gej w jego wieku Skończyło się tragicznie bo zrozpaczony chłopak odwiedził tego geja sztyletując go na śmierć
|
|
|