To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Kosz - Trudne sprawy

macbed - 2015-08-21, 17:02

Flipendbot kijowo się czyta, już lepiej samo Flipendo.
A Fufal też ok :ok:

[ Dodano: 2015-08-21, 18:02 ]
2777 post dedykuję Szyszkowi, żeby już się na mnie nie gniewał.

[ Dodano: 2015-08-21, 18:04 ]
A, zapomniałem, on ma w dupie to co piszę.

V - r - 2015-08-21, 17:06

Co za macbieda umysłowa...
widzu - 2015-08-21, 17:14

Fufal 3000
macbed - 2015-08-21, 17:15

V - r napisał/a:
Co za macbieda umysłowa...

Rozwiń myśl

V - r - 2015-08-21, 17:17

Przyjebałeś się Szyszka, jakby Ci matkę zabił, kiedy on chciał Ci tylko dać do zrozumienia, że zachowujesz się jak egoistyczna parówa.
Szyszek - 2015-08-21, 17:22

V - r napisał/a:
Przyjebałeś się Szyszka, jakby Ci matkę zabił, kiedy on chciał Ci tylko dać do zrozumienia, że zachowujesz się jak egoistyczna parówa.

^
Rozwinę myśl:
Jak egoistyczna parówa, która myśli, że wszystko wie, bo się wszędzie wymądrza i jest zawsze zabawna.
Nie cierpię ludzi, którzy się puszą i twierdzą, że są jakimiś panami świata.

macbed - 2015-08-21, 17:32

i [Dzisiaj 0:39] Szyszek: Macbed, oczywiście to nie było śmieszne, bo ty tak twierdzisz, a każde twoje słowo jest aksjomatem.

i [Dzisiaj 1:01] Szyszek: Byłoby jeszcze fajniej i śmieszniej, no ale cały czas jest tutaj Macbed.

i [Dzisiaj 1:47] Szyszek: Tak, bo ty jesteś zawsze doskonały, Macbed.

i [Dzisiaj 1:54] Szyszek: Tzn. ty też się gówno znasz na polityce :haha: Za takiego mądrusia się uważa, a nie załapał, o co chodzi :haha:

i [Dzisiaj 1:57] Szyszek: Nie obrażę się, bo mam w dupie to, co myślisz :haha:

i [Dzisiaj 2:01] Szyszek: Ojej, nie popłacz się :haha:

Dawaj V - r, pokaż mi, w którym miejscu "łagodnie" nazwałem go płaczliwą pindą, osobą niewartą uwagi, mądralińskiego cwaniaka i osobę niechcianą w towarzystwie.

Oceniłem, że zdanie "jesli noca swedzi palec, rano smierdzi dupa" nie jest w mojej opinii zabawne, gdyż nie ma żadnego sensu (brak sensu nie nadaje w tym przypadku cech humorystycznych), przez co kolega straszliwie się obruszył i rozpoczął swoją litanię pod tytułem "już się tak nie wymądrzaj, Twoje zdanie nie ma znaczenia, uważam że to jest zabawne a Ty się nie odzywaj".

Potwierdziłem, że jestem doskonały i każde moje słowo jest aksjomatem, gdyż była to najlepsza riposta, na jaką mnie było w danym momencie stać.

i [Dzisiaj 1:47] macbed: Cieszę się że to rozumiesz :haha:

Powiedz Szyszku, według Ciebie ta emotka oznacza, że mówię absolutnie poważnie, tak?
Pewnie, jestem panem świata, nikt mi nie dorówna, moje teksty są zawsze śmieszne, a Wy nie dorastacie mi do pięt. A przynajmniej Ty tak to odbierasz, bo w rzeczywistości zazwyczaj jest przeciwnie.
Dobrze wiedzieć, że mnie nie cierpisz. Miło.

Love178 - 2015-08-21, 17:32

Szyszek napisał/a:
panami świata

*internetów :smile:

[ Dodano: 2015-08-21, 18:34 ]
A tak serio, to każdy ma po trochu racji - Macbed, trochę złagodź ton wypowiedzi, skoro nie są na poważnie, a nikt ich tak nie odbierze i wtedy chyba obie strony będą zadowolone :|

macbed - 2015-08-21, 17:35

Czyli emotka nie wystarczy? OK, od teraz za każdym razem będę dopisywał "tak naprawdę to nie".

[ Dodano: 2015-08-21, 18:36 ]
Przeczytaj jeszcze raz mój post i zastanów się, czy "złagodź ton wypowiedzi" na pewno powinno być kierowane do mnie.

V - r - 2015-08-21, 17:36

macbed napisał/a:
Przeczytaj jeszcze raz mój post i zastanów się, czy "złagodź ton wypowiedzi" na pewno powinno być kierowane do mnie.

Tak.

macbed - 2015-08-21, 17:37

A Ty się pierdol. :haha:
(tak naprawdę to nie)

Szyszek - 2015-08-21, 17:49

Tsa, bo nie widzę, że jak jest na końcu :haha: , to zdanie nie jest na poważnie. Ale to w sumie nie chodzi o to

Ale Love ma rację. Ja też nieraz bywam czepliwy i trochę przewrażliwiony, zwłaszcza, gdy coś mnie bierze gorszy humor. Ale ty Mabced też święty nie jesteś. I to nie chodzi o te wpisy z tą emotką :haha:
Reasumując - nikt święty nie jest. A ja i Macbed po prostu mamy inne poczucie humoru i osobowości i raczej ciężko się dziwić, że się nie dogadujemy. I Tyle.
A tę dyskusję najlepiej do kosza wywalić.

macbed - 2015-08-21, 17:49

"Obie strony mają trochę racji, ale weź ogarnij dupę macbed, Szyszek już spoko. W końcu to ty go obrażałeś, a nie on ciebie".

V - r - 2015-08-21, 17:50

macbed napisał/a:
"Obie strony mają trochę racji, ale weź ogarnij dupę macbed, Szyszek już spoko. W końcu to ty go obrażałeś, a nie on ciebie".

Patrzcie, nakręca się, dupa go już boli :haha:

macbed - 2015-08-21, 17:51

Bo się znowu zachowujecie jak Rada Starszych, która popiera stanowisko osoby, którą bardziej lubi, ignorując argumenty opozycji. :clap:

V - r - 2015-08-21, 17:52

Spinanie dupy to nie jest argument.
Adijos - 2015-08-21, 17:54

Obu Was nie lubię B-)

Ale Macbed jest gorszy.
:troll:

Mackers - 2015-08-21, 17:54

Myślałem, że Szyszek pisał to dla żartu. Spokojnie Macbed, też masz nieco racji.
Szyszek - 2015-08-21, 17:56

Mackers, tak raczej pół-żartem, pół-serio.

Adijos napisał/a:
Obu Was nie lubię B-)

Wzajemnie, Adijos! :-D

macbed - 2015-08-21, 18:01

Spinam dupę, tak? Nie mam argumentów?

- Wypisałem, którymi wiadomościami Szyszek mnie uraził (on nie napisał na ten temat ani słowa - jeśli go zaatakowałem, przeproszę).
- Poprosiłem Cię, żebyś pokazał mi moje wiadomości, które mogły usprawiedliwić to, co otrzymałem w zamian. Zignorowałeś to.
- Uzasadniłem swoje stanowisko w kwestii, która rozpoczęła konflikt. Nikt z Was tego nie zrobił.
- Podkreśliłem, że moje wiadomości miały charakter żartobliwy, bo z jakiegoś powodu nie potrafiliście tego odczytać.
- Przyznałem, że nie uważam się za mądrzejszego i śmieszniejszego od któregokolwiek z Was. Powinno to zakończyć spór (chyba o to chodziło, tak?), ale postanowiliście nadal mnie pouczać.

Co otrzymałem w odpowiedzi? "To nie o to chodzi. Nie chodzi też o emotkę. Nie dogadamy się, nara." Ja tu się otwieram i gram w otwarte karty, a "strona przeciwna" mnie olewa ciepłym moczem. Dziękuję bardzo.