To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Kosz - Bojaźliwy Bartłomiej

Dawidiusz92 - 2015-08-06, 20:16

monjiczq, to uczucie, gdy myślisz, że masz dziewczynę, a przez ostatnie pół roku tylko się bzykaliście. :smile:
JankielKindybalista85 - 2015-08-06, 20:17

Dawidiusz92 napisał/a:
przez ostatnie pół roku tylko się bzykaliście

O już się tak nie chwal. Realnego czasu bzykania to łącznie może było dwie dobry. :troll:

brutalka - 2015-08-06, 20:20

Moni, za 7 dni zobaczę go po raz pierwszy w życiu, więc ciężko o bzykanko teraz :haha:
Już kiedyś mówiłam, że mam pecha/szczęście do wpadania w dziwne relacje, a teraz przeszłam samą siebie ;p

Dawidiusz92 - 2015-08-06, 20:20

JankielKindybalista85, i tak dobrze, że nie policzyłeś dwóch godzin. :D Uwaga, będzie przenośnia. :troll: To jest trochę tak jak ze skokami narciarskimi nie liczy się sam lot, a belka startowa, zjazd, wyjście z :cwaniak: progu, no lot, lądowanie, podjazd na koniec... skoczni, zdjęcie nart pomachanie widowni i chyba tyle... a no i na początku nie zapomnijmy o wpięciu tych nart. :D
bartek82r - 2015-08-06, 20:21

brutalka napisał/a:
Moni, za 7 dni zobaczę go po raz pierwszy w życiu, więc ciężko o bzykanko teraz :haha:

"wirtualnie" na TC :brwi:

brutalka - 2015-08-06, 20:21

Jankiel, nie mierz innych swoją miarą, to że Ty jesteś krótkodystansowcem, nie oznacza, że wszyscy inni też :D
bartek82r - 2015-08-06, 20:22

Dawidiusz92 napisał/a:
JankielKindybalista85, i tak dobrze, że nie policzyłeś dwóch godzin. :D Uwaga, będzie przenośnia. :troll: To jest trochę tak jak ze skokami narciarskimi nie liczy się sam lot, a belka startowa, zjazd, wyjście z :cwaniak: progu, no lot, lądowanie, podjazd na koniec... skoczni, zdjęcie nart pomachanie widowni i chyba tyle... a no i na początku nie zapomnijmy o wpięciu tych nart. :D

Zawsze po seksie machasz widowni? :hm?:

Dawidiusz92 - 2015-08-06, 20:23

bartek82r, myślę, że to słowo "przenośnia" miało znaczenie. No, ale w sumie. Jakby już ktoś patrzył, to bym pomachał. :D
bartek82r - 2015-08-06, 20:23

Czym? :galy:
monjiczq - 2015-08-06, 20:25

Znaczy taka miłość z internetu? Widzisz janek nam też mogło sie udać
brutalka - 2015-08-06, 20:26

Dawidiuszem Juniorem a czym? :D
bartek82r - 2015-08-06, 20:26

Kusisz go? I na dodatek wiekiem w profilu :troll:
Szyszek - 2015-08-06, 20:27

Dawidiusz92 napisał/a:

Trzeba też dodać, że skokach narciarskich bardzo ważne są: przygotowanie fizyczne, technika, psychika ("Dam radę!"), a także sprzęt :P

bartek82r - 2015-08-06, 20:27

brutalka napisał/a:
Dawidiuszem Juniorem a czym? :D

Panem Dawidiuszem :troll:

[ Dodano: 2015-08-06, 21:29 ]
Szyszek27 napisał/a:
Dawidiusz92 napisał/a:

Trzeba też dodać, że skokach narciarskich bardzo ważne są: przygotowanie fizyczne, technika, psychika ("Dam radę!"), a także sprzęt :P

No tak... Wojtek na swoich małych nartkach skakałby mniej więcej tak:
https://www.youtube.com/watch?v=0vqQNbkiqf4

Całkiem_Dobry_Chłop - 2015-08-06, 20:30

Szyszek27 napisał/a:
Dawidiusz92 napisał/a:

W seksie też to się przydaje :P

Szyszek - 2015-08-06, 20:32

No właśnie wiem! Ja po prostu, idąc wzorem Dawidiusza, również użyłem przenośni :P