Ciekawostki ze świata i kraju - Prezydenta Mursi skazany na śmierć.
WojtekVanHelsing - 2015-05-17, 15:41 Temat postu: Prezydenta Mursi skazany na śmierć. Prezydent Mursi zostanie stracony
XD
Ogółem to był lewak itd. ale nie wiem po co go odrazu zabijac jak jest nieszkodliwy.
Ogolem popieram dyktature Gen. Sisi, zaprowadzil on porządek w Egipcie, Egipt musi pozostac dyktaturą, jak każdy kraj Arabski.
Ogółem myśle, że utworzenie Faszystowskiej Republiki Libii było by dobre, ew. Sułtanat Libii albo cos takiego, w tych krajach musi byc twarda, totalna wladza która będzie za pomoca żelaznej piesci rzadzić tym motlochem, inaczej bede zwiewac do europy.
Natomiast ogolem mnie oburzylo to.
Potępiienie skazania mursiego na smierc
Prezydent Turcji zarzucił Zachodowi hipokryzję, ponieważ, jak to ujął - "gdy oni znoszą (u siebie) karę śmierci, przyglądają się kolejnym wyrokom śmierci w Egipcie i nic z tym nie robią".
Dzień wcześniej międzynarodowa pozarządowa organizacja praw człowieka Amnesty International określiła proces jako "farsę opartą na nieważnych procedurach", żądając zwolnienia Mursiego lub jego ponownego procesu przed sądem cywilnym.
W ogole jakim prawem jakaś swołocz ŻĄDA od niepodleglego i suwerennego państwa by Ci zmienili prawo itd. na ich rzecz?
Mors - 2015-05-18, 15:59
Zarówno Mubarak, Mursi, Sisi nie sięgają do stóp Naserowi. o/ o/ o/
WojtekVanHelsing - 2015-05-20, 17:54
Mozliwe
|
|
|