Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Polandia
WojtekVanHelsing - 2015-04-24, 12:42 Temat postu: PolandiaOgląda ktos?KicerK - 2015-04-24, 12:43 : Coś więcej byś moze powiezial? Co to w ogole jest?WojtekVanHelsing - 2015-04-24, 12:45 Powinno byc raczej "Ogladal" bo juz chyba nie ma.
Program wirtualnej Polski na YT.
Biore obcokrajowca mieszkajacego w Polsce i robia z nim wywiad.
Np. to z tym Saudyjczykiem wczoraj
[ Dodano: 2015-04-24, 12:46 ]
Z reguly ludzie dobrze wypowiadaja sie o Polsce
No, ale trafiaja sie też chuje
A czasem nawet i wariaci
ChodnikowyWilk - 2015-04-24, 13:15 Pewnie dają im kasę, żeby mówili takie rzeczy WojtekVanHelsing - 2015-04-24, 13:22 NIe, np. jedna osobka ze Slowacji mówila, ze w Polsce sa drogi do d*py, mezczyzni sa brudni itd. Ogółem krytykowala prawie wszystko, każdy (no prawie) krytykuje "zapore jezykową" itd. jedna Francuska mowila, ze Polacy sa brzydcy itd.
No, różne sa opinie, chociaż to, że Polacy są brzydcy to od 2 uslyszalem, dziwne.
Ogółem jedna dziewczyna z Iranu mówila, ze w Polsce jest niebezpiecznie bo ludzie sie bija po pijaku itd...
Ogółem wiekszosc to studenci, ale nawet Ci co mieszkaja na stale nie nauczyli sie Polskiego.
Jeden student z Ukrainy go znal (duzy szacun) i jeden Mongol... wychowywane od urodzenia w Polsce.Malinaa - 2015-04-24, 16:23 ja ogladalam swego czasu, najbardziej zapamietalam tekst o tym, ze polski brzmi jakby ktos wsadzil sobie palce do gniazdka WojtekVanHelsing - 2015-04-24, 16:29 Rozni ludzie sie trafiaja.decp - 2015-04-25, 19:27 oglądałem kilka odcinków. Co do tej francuski, to ja osobiście uważam Francuzów za brzydkich. No nie podobają mi się :v
Z tą z Iranu, to dobre xd
Tam za picie w miejscu publicznym wieszają lub obcinają łeb. Chory wyznaniowy kraj.
A polskiego to się jedna osoba nauczyła i był to Węgier. Zapewne widziałeś ten odcinek z Tiborem. Nie mówi jakoś świetnie, ale wystarczająco.WojtekVanHelsing - 2015-04-25, 19:54 Ja tez uwazam Francuzow za brzydkich.
No nie jedna, znal Polski Ukrainiec + Mongol, jeszcse sie MUrzyn podobno nauczyl z Etiopi
Mors - 2015-04-25, 20:20
decp napisał/a:
Tam za picie w miejscu publicznym wieszają lub obcinają łeb. Chory wyznaniowy kraj.
Chłosta a kara śmierci to dość duża różnica. decp - 2015-04-26, 15:23
Mors napisał/a:
decp napisał/a:
Chłosta a kara śmierci to dość duża różnica.
A mnie się zdaje, że kara śmierci. Sprawdzę dokładnie.Mors - 2015-04-26, 18:00
decp napisał/a:
Mors napisał/a:
decp napisał/a:
Chłosta a kara śmierci to dość duża różnica.
A mnie się zdaje, że kara śmierci. Sprawdzę dokładnie.
Za pierwszym i drugim razem chłosta, ale za trzecim już śmierć... I uznane mniejszości religijne mogą chyba pić i produkować alkohol.Davos - 2015-04-26, 21:24
decp napisał/a:
ja osobiście uważam Francuzów za brzydkich. No nie podobają mi się :v
A panowie z innych nacji już się Tobie podobają? Barbra - 2015-04-26, 21:26 francuzi mają w sobie cośJankielKindybalista85 - 2015-04-26, 21:30 No mają. Chuja w gębie po same jajca. Dlatego właśnie tak gulgoczą i gubią literki przy każdym słowie.decp - 2015-04-26, 22:49
Davos napisał/a:
decp napisał/a:
ja osobiście uważam Francuzów za brzydkich. No nie podobają mi się :v
A panowie z innych nacji już się Tobie podobają?
A jednak musiał to ktoś napisać. Chodziło mi ogólnie, o naród. No ale, winny się tłumaczy :v
[ Dodano: 2015-04-26, 22:49 ]
JankielKindybalista85 napisał/a:
No mają. Chuja w gębie po same jajca. Dlatego właśnie tak gulgoczą i gubią literki przy każdym słowie.